18 / 05 / 2024

Cihan Akboğa

Cihan Akboğa

Akdoğa İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Özbey ve Cihan Akboğa ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Güngören , Mehmet Nesih Özmen Mahallesi, Savaş Caddesi'nde kuruldu.

Alternatif10 Danışmanlık Eğitim Medya İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alternatif10 Danışmanlık Eğitim Medya İnşaat Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye  bedeli ile Ebru Akboğa tarafından kuruldu.

Lüks Oklar Seyahat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Lüks Oklar Seyahat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Ok tarafından açıldı.

Sancar Mühendislik Ve Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancar Mühendislik Ve Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Sancar tarafından kuruldu.

Cihan Paçacı: Kentsel dönüşüm programı ile gereken tedbirler alınsın!

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Cihan Paçacı Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem ile ilgili açıklamalar yaptı. Cihan Paçacı: "Türkiye'nin deprem bölgelerindeki tüm binalar yeniden elden geçirilsin."dedi.

Cihan Kolip'ten Ekrem Yüce'ye kentsel dönüşüm mesajı!

İYİ Parti'nin Sakarya Büyükşehir adayı Cihan Kolip, seçimi kazanan Ak Parti adayı Ekrem Yüce'yi kutlarken deprem gerçeğine karşı kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçirilmesi çağrısını yaptı.

Cihan Müteahhitlik İnşaat Temizlik Hırdavat Elektrik Plastik Maddeler Üretim Ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

Cihan Müteahhitlik İnşaat Temizlik Hırdavat Elektrik Plastik Maddeler Üretim Ve Ticaret A.Ş. bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Yılmaz tarafından kuruldu. 

Arkuy Unlu Mamüller İnşaat Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkuy Unlu Mamüller İnşaat Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mahsun Akboğa tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cihan İnşaat Avrupark Hayat açık adres!

Toplam 1.095 konut ve 89 ticari üniteden meydana gelen Avrupark Hayat projesi Cihan İnşaat imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. İşte Cihan İnşaat Avrupark Hayat açık adresi...

İnşaat patronları Ağustos ayı konut satışlarını değerlendirdi!

Ağustos ayına ait konut satış istatistikleri bugün Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklandı.Konuyla ilgili Özyurtlar Holding, Cihan İnşaat, 216 Yapı, İnsay Yapı, Bahaş Holding, Denge Yapı, Yapıen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanları görüşlerini açıkladı.

Cihan İnşaat Hoşdere projesinin ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO güvencesine inşa edilecek Cihan İnşaat Hoşdere projesinde 1095 adet konut ve 89 adet ticari üniteden oluşan toplam 1184 adet bağımsız bölüm için yapı ruhsatı alındı.

Deniz GYO'nun olağan genel kurul toplantısı 29 Mart'ta!

Deniz GYO'nun olağan genel kurul toplantısı 29 Mart 2017 Çarşamba günü saat 14:00'de gündemi görüşmek üzere Selma Akboğa Konferans Salonu Esentepe'de yapılacak.

Sivas'a küçük sanayi sitesi şart!

Sivas İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantısı gerçekleşti. Sanayi Ticaret ve Turizm Komisyonu Başkanı Fehmi Çevik ve Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, 2016 yılındaki yatırımları değerlendirdi.

Cihan Büyükoral: KSK Stadı'yla ilgili kararı bekliyoruz!

Statla ilgili Danıştay’ın gerekçeli kararını beklediklerini açıklayan divan başkanı Cihan Büyükoral, Kaf-Kaf’ın hayalini omuz omuza gerçekleştireceklerini söyledi

Cihan Akboğa Haberi

Cihan Akboğa

Akdoğa İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Özbey ve Cihan Akboğa ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Güngören , Mehmet Nesih Özmen Mahallesi, Savaş Caddesi'nde kuruldu. 


Akdoğa İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...