05 / 05 / 2024

Cihan Azrak öldü mü

Cihan Azrak öldü mü

Manisa Salihli'de Kurşunlu Piknik Alanı'nda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden müteahhit Cihan Azrak, Küçük İmam Camii'nde kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.

Cihad Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Cihad Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Açar ve Cihan Yıldız ortaklığında kuruldu.

Golden Organizasyon Turizm İnşaat Nak.Gıda Ve Paz.Ticaret.İth.İhr.  Limited Şirketi kuruldu!

Golden Organizasyon Turizm İnşaat Nak.Gıda Ve Paz.Ticaret.İth.İhr.  Limited Şirketi Bayrampaşa’da  200 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Yıldırım tarafından kuruldu.

Lüks Oklar Seyahat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Lüks Oklar Seyahat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Ok tarafından açıldı.

KP Bat İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KP Bat İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Yıldız, Didier Elie C. Piron, Jean Louris L.R. Vuillier ve Manuel Güven Kaban ortaklığında kuruldu. 

Doğan Yıldız Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Yıldız Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Birol Yıldız ve Cihan Doğan imzasıyla kuruldu.

Müteahhit Cihan Azrak son yolculuğuna uğurlandı!

Manisa Salihli'de Kurşunlu Piknik Alanı'nda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden müteahhit Cihan Azrak, Küçük İmam Camii'nde kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.

Hoşdere 5. Etap için Cihan inşaat'a yer teslimi yapıldı!

Cihan İnşaat 156 milyon 500 TL teklifle kazandığı Emlak Konut Esenyurt Hoşdere 5. Etap arsasında rezidans konut ve ticari birimlerden oluşacak bir proje inşa edecek. Hoşdere 5. Etap için Cihan inşaat ve Konut Yapı'ya bugün yer teslimi yapıldı.

Cihan İnşaat Hoşdere projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini 156 milyon 500 bin TL teklifle kazanan Cihan İnşaat bugün sözleşme imzaladı. Ticaret imarlı arsa, büyük karma projelere komşu konumda.

Odunpazarı Küçük Sanayi Sitesi'nin imar planı değişikliğine ret!

Ak Parti Meclis Üyesi Mustafa Birsen, Anadolu Gazetesi köşe yazarı Cihan Yıldırım ile konuştu. Birsen, Odunpazarı'ndaki Küçük Sanayi Sitesi'nin imar planı değişikliğine neden ret oyu verdiğine açıklık getirdi. İşte Yıldırım ile Birsen'in konuşmaları....

Avrupark Bahçekent'te lansman kampanyası uzatıldı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan inşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent'te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent'te gurbetçi Türklerin avantajlı fiyatlarla ev alabilmeleri için lansman kampanyası uzatıldı.

Bahçekent Avrupark'ta lansman kampanyası uzatıldı!

Avrupark'a 'gurbetçi' süresi Emlak Konut GYO işbirliğiyle Cihan inşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent'te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent'te lansman kampanyası uzatıldı.

Boralar Yapı Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Boralar Yapı Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi Cihan Akyıldız ve Volkan Bora tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Temmuz 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Vavtaş İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Vavtaş İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, Sedat İstenci, Cihan Yıldız ve Ferit Yıldız Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Kadıköy'de kuruldu.

Cihan Azrak öldü mü Haberi

Cihan Azrak öldü mü

Önceki gün Salihli'de Kurşunlu Kaplıcaları Piknik Alanı'nda meydana gelen olayda İmza İnşaat sahibi Cihan Azrak ile K.T ve M.T arasında çıkan tartışma sonucu K.T., Cihan Az rak'a. pompalı tüfekle 2 el ateş ederek ağır yaraladı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ta rafından Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Azrak. ameliyata alındı. Ancak, Azrak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 


GERİDE 2 ÇOCUK BIRAKTI 


Dün de Cihan Azrak için Küçük İmam Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazına Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda başka olmak üzere Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, AK Parti Salihli İlçe Başkanı Ahat Aksoy. inşaat sektör temsilcileri, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Azrak. kılınan cenaze namazının ardından Karaağaç Mezarlığına defnedildi. 44 yaşındaki Cihan Azrak 2...