03 / 05 / 2024

Cihan Büyükoral

Cihan Büyükoral

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Karşıyaka'ya yapılacak 15 bin kişilik yeni stadın ihale sözleşmesinin feshedilmesi ardından Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral ve Mutlu Altuğ, yeni ihaleyi beklediklerini söyledi.

Büyük Uzunlar Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Uzunlar Yapı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Emrah Büyük, Mehmet Ali Uzunlar, Ozan Uzunlar ve Salih Cihan Uzunlar ortaklığında kuruldu.

Karşıyaka Stadı yeni ihaleyi bekliyor!

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Karşıyaka'ya yapılacak 15 bin kişilik yeni stadın ihale sözleşmesinin feshedilmesi ardından Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral ve Mutlu Altuğ, yeni ihaleyi beklediklerini söyledi.

Cihan Büyükoral: KSK Stadı'yla ilgili kararı bekliyoruz!

Statla ilgili Danıştay’ın gerekçeli kararını beklediklerini açıklayan divan başkanı Cihan Büyükoral, Kaf-Kaf’ın hayalini omuz omuza gerçekleştireceklerini söyledi

Gayrimenkul sektörü 2016’da yüzde 12 büyüyecek!

Bu yılı seçimlerle geçiren gayrimenkul sektörü yeni yıla odaklandı. Cihan İnşaat İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü Bengi Hışır, 2016’da sektörün yüzde 12 büyüyeceğini söyledi.

Avrupark Bahçekent yurtdışında da büyük ilgi görüyor!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent'te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent yurtiçi ve yurtdışından büyük ilgi görüyor.

İnşaat sektörü 30 yılda büyük gelişme kaydetti!

12 yılda Türkiye ekonomisinden daha çok büyüyen inşaat sektörünün önemli değişimler geçirdiğinin altını çizen Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, kurumsallaşma da önemli mesafeler kat edildiğini belirtti.

Ertuğrul Yavuz Pala: Avrupark Bahçekent alıcısına büyük getiri sağlayacak!

Emlak Konut GYO ve Cihan İnşaat'ın Bahçekent'te birlikte hayata geçireceği Avrupark Bahçekent projesi ön talep döneminde büyük bir ilgi ile karşılaştı..

Yalı Stadı Karşıyaka'ya 10 milyon lira kazandıracak!

Yalı Stadı projesine büyük emek veren eski başkanlardan Cihan Büyükoral, toplantıda kulübe yılda 10 milyon lira kazandıracak Yalı Stadı'nın kulübün kurtuluşu anlamına geldiğini vurgularken, bu konuda çalışma yapacak komisyonda da yer aldı

Joy Group dünyanın en büyük 115. otel grubu oldu

Türkiye'nin büyük otel gruplarından Joy Group, "dünyanın en büyük otel grupları sıralaması"nda 115'inci oldu

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden satılık gayrimenkul!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Selçuklu ve Meram'da 2 adet gayrimenkul satmak üzere ihale düzenledi

Büyükçekmece Belediyesi'nden satılık gayrimenkul!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı 6 adet ofisi satışa çıkardı

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Selçuklu ve Meram ilçelerinde 2 adet arsa satacak

IKEA, Rusya'daki büyüme programını erteledi!

IKEA, Rusya'da karşılaştığı bürokratik sorunlar yüzünden büyüme programını askıya aldığını açıkladı

Cihan Büyükoral Haberi

Cihan Büyükoral

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Karşıyaka'ya yapılacak 15 bin kişilik yeni stadın ihale sözleşmesinin feshedilmesi ardından Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral ve Mutlu Altuğ, yeni ihaleyi beklediklerini söyledi. Telaşa kapılacak bir durum olmadığını belirten Büyükoral, "Stadın olmayacağı konusunda durumu kaşıyanlar var. 'AVM mi spor salonu mu olacak?' soruları geliyor. Ancak, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve milletvekilleriyle görüştük. Stat ihalesi için 2 hafta içinde yeni dosyanın ikmal edilip ardından 15 gün içinde ihaleye çıkacağının sözünü aldık" dedi.


Büyükoral, stadın ilk ihalesinin Ocak 2014'te yapıldığını, aradan geçen süreç ardından proje için fiyat iyileştirme çalışmaları yapıldığını söyledi. Büyükoral, şöyle dedi:


"Geçen ay Ankara'daki görüşmemizde Başbakan Binali Yıldırım, konuyla başından bu yana ilgilenen milletvekilleri Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli'yi özel olarak görevlendirdi....