03 / 05 / 2024

Cihan İnşaat 2015 planları

Cihan İnşaat 2015 planları

Gayrimenkulden sonra tarım sektörüne de el atan Cihan İnşaat, topraksız tarım yöntemiyle domates üretecek. 21 milyon euroluk yatırım yapan firmanın ilk yıl hedefi ise bin 800 ton domates üretmek.

İnşaat sektörünün yasaya ihtiyacı var!

Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Pala, inşaat sektöründe canlılığı korumak ve darboğazın önüne geçmek adına bir takım tedbirler alınması gerektiğini ve sektörün öncelikli olarak tam teşekküllü bir yasaya ihtiyacı oldupunu söyledi.. 

Cihan İnşaat tarıma da girdi!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Cihan İnşaat şimdi de tarım sektörüne girdi. Şirket tarım faaliyetlerini ‘Birlik Ziraat İşletmesi’ adı altında yürütüyor.

Cihan İnşaat Avrupark Hayat lansman!

Avrupark Hayat projesi 1.095 konut ve 89 ticari üniteden meydana geliyor. Cihan İnşaat Avrupark Hayat lansman tarihi 9 Ekim olarak belirtiliyor.

Cihan İnşaat Avrupark Hayat açık adres!

Toplam 1.095 konut ve 89 ticari üniteden meydana gelen Avrupark Hayat projesi Cihan İnşaat imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. İşte Cihan İnşaat Avrupark Hayat açık adresi...

İnşaat patronları Ağustos ayı konut satışlarını değerlendirdi!

Ağustos ayına ait konut satış istatistikleri bugün Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklandı.Konuyla ilgili Özyurtlar Holding, Cihan İnşaat, 216 Yapı, İnsay Yapı, Bahaş Holding, Denge Yapı, Yapıen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanları görüşlerini açıkladı.

Avrupark Hayat Cihan İnşaat Konutları!

Avrupark Hayat Cihan İnşaat Konutları, İstanbul'un Avrupa Yakasında Bahçekent olarak bilinen Bahçeşehir-Hoşdere bölgesinde Cihan İnşaat tarafından hayata geçirildi....

Cihan İnşaat Avrupark Hayat Projesi!

Cihan İnşaat Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle Esenyurt Hoşdere 5. Etap'ta yepyeni bir proje hayata geçiriyor. İşte, Cihan İnşaat Avrupark Hayat Projesi detayları...

Avrupark Hayat: Cihan İnşaat Hoşdere 5. Etap'ın adı belli oldu!

Cihan İnşaat'ın Esenyurt Hoşdere 5. Etap'ta hayata geçireceği projesinin adı belli oldu. Avrupark Hayat olarak lanse edilecek projede 1.095 adet daire ile 81 ticari birim yer alacak.

Cihan İnşaat Hoşdere projesinin ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO güvencesine inşa edilecek Cihan İnşaat Hoşdere projesinde 1095 adet konut ve 89 adet ticari üniteden oluşan toplam 1184 adet bağımsız bölüm için yapı ruhsatı alındı.

Avrupark Bahçekent Cihan inşaat fiyatları!

İstanbul Başakşehir Hoşdere bölgesinde konumlandırılan Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat projesi 1.349 daire ve 86 ticari birimden meydana geliyor. İşte Avrupark Bahçekent Cihan inşaat fiyatları!

Cihan İnşaat Hoşdere 5.Etap projesinde neler var?

13 blok şeklinde yükselen Cihan İnşaat Hoşdere 5.Etap projesi 42 bin 19 metrekare alanda hayata geçirilecek. Peki Cihan İnşaat Hoşdere 5.Etap projesinde neler var?

Cihan İnşaat Hoşdere 5.etap satılık daire!

Cihan İnşaat Hoşdere 5.etap projesinin tüm detayları bugün netleşti. İşte, Cihan İnşaat Hoşdere 5.etap satılık daire seçenekleri...

Hoşdere 5. etap Cihan İnşaat iletişim!

Toplam 1.200 rezidans daire ve 98 adet ticari birimden meydana gelecek Hoşdere 5. etap Cihan İnşaat projesi 42 bin 19 metrekare alanda yükseliyor. Hoşdere 5. etap Cihan İnşaat iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Cihan İnşaat 2015 planları Haberi

Cihan İnşaat 2015 planları

UŞAK'A yaptıkları tarım yatırımıyla bölge halkına da istihdam sağlayacaklarını belirten Ertuğrul Yavuz Pala, "İlk etapta 40-50 kişiyi işe alacağız. Bu sayı zamanla artacak. Çalışanlarımızı yöre halkından temin edeceğiz. Ayrıca gerekli izinlerimizi aldığımızda cam seranın enerjisini sağlamak amacıyla rüzgar enerjisi yatırımı da gerçekleştireceğiz" diye konuştu. 


Cihan İnşaat, konuttan sonra rotasını tarım sektörüne kırdı. Bahçekent'te hayata geçirdiği Avrupark Bahçekent projesinin yapımına ve satışına devam eden kuruluş, tarım sektöründe de 21 milyon euroluk yatırıma hazırlanıyor. Cihan İnşaat'a bağlı Birlik Ziraat İşletmesi tarafından yapılacak olan yatırım Uşak'ın Banaz ilçesine bağlı Hasanköy'de gerçekleştirilecek. Yatırım hakkında bilgi veren Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, "Burada topraksız tarım yöntemiyle domates üreteceğiz. Ürettiğimiz domatesleri hem iç piyasaya sunacağız hem de ihraç edeceğiz" dedi. Bunun için ilk...