13 / 05 / 2024

Cihangir Bağış

Cihangir Bağış

Bağışlar Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İrfan Bağış, Burcali Bağış, Cihangir Bağış, Cengiz Bağış ve Mucahit Bağış tarafından 350 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da kuruldu

Orhan Pamuk'un yaşadığı Cihangir'deki Taray Apartmanı yıkılıyor! 50 yıllık apartmanda tahliye süreci başladı!

Cihangir Zindan Sokak'ta yer alan 50 yıllık Taray Apartmanı 'Kentsel Dönüşüm Yasası' kapsamında yıkılıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü Cihangir'den ev bakıyor!

Yönetmen Onur Ünlü ile yaşadığı aşk ile gündemde olan Hazar Ergüçlü, Cihangir’de ev ararken görüntülendiler. Aynı eve çıkmayı planlayan ünlü çiftin ev arayışlarına Cihangir’den başladığı söyleniyor.

Cihangir'deki Roma Parkı'na inşaat izni çıktı!

Cihangirlerin, yeşil alan kalması için mücadele verdiği alana inşaat izni çıktı. Cihangir'deki Roma Park'ta, 25 Ekim'de başlayan ve arkeolojik kalıntılar bulunmasıyla durdurulan sosyal tesis inşaatına yeniden başlandı.

Cihangir'deki Roma Parkı yeşil alan kalacak!

Beyoğlu Belediyesi, İBB'nin Cihangir'deki Roma Parkı'nda başlattığı çalışmaların detaylarını HT İstanbul'a açıkladı: "Sosyal tesis Roma Parkı'na değil, parkın üst kısmında yer alan arkeolojik kazı alanından bağımsız otopark bölümüne yapılacak".

Cihangir Roma Parkı'ndaki yıkımlar durduruldu!

Cihangir'de bulunan ve Sanatkarlar Parkı olarak da bilinen Roma Parkı’nda ‘Cihangir Sosyal Tesisi’ yapmak için başlayan yıkım durduruldu.

Cihangir'deki Roma Parkı’na sosyal tesis mi yapılıyor?

Cihangir’de altında tarihi eserler bulunduğu için Roma Parkı olarak adlandırılan Sanatkarlar Parkı’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından, ‘Cihangir Sosyal Tesisi İnşaatı’ başlatıldı.

Cihangir'in sokakları yenileniyor!

Baskı beton yol çalışmaları devam eden Cihangir mahallesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Demircan, “Daha yaşanılabilir bir Beyoğlu için tüm ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışmalara devam edeceğiz.” dedi.

Hande Subaşı ile Rıza Kocaoğlu Cihangir'e taşındı!

Hande Subaşı-Rıza Kocaoğlu aşkı doludizgin! Sürpriz bir aşka yelken açan oyuncu çiftin Cihangir’de Boğaz manzaralı bir eve taşındığı ve birlikte yaşamaya başladığı ortaya çıktı.

Ahmet Misbah Demircan'dan Cihangir sakinlerine ziyaret!

Ahmet Misbah Demircan, Cihangir Akyol Sokak’ta bulunan beş katlı binada çıkan yangının ardından olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Olayla ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Demircan, apartman sakinlerine ’geçmiş olsun’ dileklerini iletti.

Keten Grup'tan Nişantaşı, Galata ve Cihangir'e yeni proje!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamalarda Nişantaşı, Galata ve Cihangir'de yeni projeler inşa edeceklerini söyledi. İşte Ferhat Keten ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...

Bergüzar Korel Cihangir'de bina alacak!

Kafe açarak ticarete atılan Bergüzar Korel, şimdi de Cihangir’de bina aramaya başladı. Bergüzar Korel, eski binaları restore edip, ‘Airbnb’ yöntemiyle günlük olarak kiraya vermeye hazırlanıyor.

Bergüzar Korel Cihangir'de bina alıp kiraya verecek!

Kafe açarak ticarete atılan Bergüzar Korel, şimdi de Cihangir'de bina aramaya başladı. Güzel oyuncu, eski binaları restore edip, 'Airbnb' yöntemiyle günlük olarak kiraya vermeye hazırlanıyor.

Cihangir'in merdivenleri yenileniyor!

İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Cihangir merdivenlerinin yenileneceği müjdesini verdi. İstişareler sonucu projelendirilen Salıpazarı yokuşu merdivenleri, renkli dokusu korunarak yeniden vatandaşların hizmetine sunulacak.

Cihangir Bağış Haberi

Cihangir Bağış

Bağışlar Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İrfan Bağış, Burcali Bağış, Cihangir Bağış, Cengiz Bağış ve Mucahit Bağış tarafından 350 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da kuruldu. Bağışlar Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarının yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Bağışlar Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Talatpaşa Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, 1014 No:63 Dükkan...