06 / 05 / 2024

Cihangir Semt İnsiyatifi Başkanı Necile Deliceoğlu Taksim İlkyardım Hastanesi yıkım kararı

Cihangir Semt İnsiyatifi Başkanı Necile Deliceoğlu Taksim İlkyardım Hastanesi yıkım kararı

Hakkında yıkım kararı verilen Taksim İlkyardım Hastanesi ile ilgili Beyoğlu halkından tepki geldi...

M. Ergün Turan: Manisa'da yeni bir semt inşa edeceğiz!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Yunusemre Belediye Başkanlığı'nda basın açıklaması yaptı. Turan, Yunusemre'de 5 bin 500 konutluk proje bittiğinde 20 - 25 bin nüfuslu yeni bir semt inşa edilmiş olacak dedi.

Başiskele’ye yeni semt konağı!

Başiskele Belediyesi, Yeşilkent Mahallesi Manzara Park içerisinde yer alan kafeteryayı yaptığı düzenleme sonrasında mahalle sakinlerinin etkin bir şekilde faydalanabileceği semt konağı ve sosyal yaşam merkezine dönüştürdü

Başiskele'ye bir semt konağı daha!

Başiskele Belediyesi, Yeşilkent mahallesi Manzara Park içerisinde yer alan kafeteryayı yaptığı düzenlemeyle mahalle sakinlerinin etkin bir şekilde faydalanabileceği semt konağı ve sosyal yaşam merkezine dönüştürdü.

Başiskele'de yeni semt konağı yapılıyor!

Başiskele Belediyesi, Yeşilkent mahallesi Manzara Park içerisinde yer alan kafeteryayı yaptığı düzenleme sonrasında mahalle sakinlerinin etkin bir şekilde faydalanabileceği semt konağı ve sosyal yaşam merkezine dönüştürdü.

Kocaeli Doğantepe’ye semt konağı yapılıyor!

Mahalle halkının isteklerinin yerinde tespiti, bunun yanı sıra, bayanlara yönelik el sanatları kursları, sağlık seminerleri, gençlere yönelik hizmetlerin sunulması amacıyla yapımlarına başlanan semt konakları hızla devam ediyor.

Kepez'deki semt spor sahalarının yapımı başladı!

Kepez Belediyesi’nin 8 mahalleye kazandıracağı semt spor sahalarının ilkinin yapımı Ayanoğlu Mahallesi’nde başladı. Tesislerin yapımının bu yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Bergüzar Korel Cihangir'de kahve dükkanı açtı!

Bergüzar Korel, "Not Just a Coffee" adını verdiği kahve dükkanını Cihangir'de açtı. Kendi yaptığı kurabiyeleri satacak olan ünlü oyuncu, kafenin açılışını sosyal medya aracığıyla hayranlarına duyurdu.

Karaman'da 5 mahalleye semt spor sahası yapılıyor!

Karaman Belediyesi tarafından beş mahalleye yaptırılan semt spor sahalarında çalışmalar başladı. Bu çalışmalarla 3 mini sentetik futbol sahası, 3 basketbol ve 1 voleybol sahası vatandaşların hizmetine sunulacak.

Kocaeli'ne 3 semt konağı inşa ediliyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, yapımına başlanan semt konağını inceledi. Ayaz, “Semt Konakları ve Sosyal Yaşam Merkezlerinde çocuklara ve gençlere etüt faaliyetleri ile katkı sağlanarak derslerine yardımcı olunuyor" dedi.

Konak Mersinli Semt Merkezi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Her semtte bir semt merkezi hedefiyle yola çıkan Konak Belediyesi, temelini 2014 yılının aralık ayı sonunda attığı Mersinli Semt Merkezi'nin inşaatının yüzde 80'lik bölümünü tamamladı.

Servet Çetin Cihangir'de dükkan açacak!

Mersin İdman Yurdu’nda forma giyen Servet Çetin, Cihangir’de dükkan açmaya hazırlanıyor. Mekanın tadilatıyla bizzat ilgilenen Çetin, “Mekan açma gibi bir hayalim vardı. Önümüzdeki günlerde açılışımızı yapacağız” dedi.

Cihangir Dönmez'den İdris Güllüce'ye Beykoz orman davası mektubu!

2B arsa ve arazi uzmanı Hukukçu Cihangir Dönmez'den Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye Beykoz'un 1-5000 ve 1-1000 ölçekli Revizyon İmar Planları ile ilgili açık mektup geldi.

Söke Belediyesi semt parkı ve spor alanları proje ihalesi 7 Temmuz'da!

Söke Belediyesi Mülkiyetinde bulunan konut inşaatının arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ve semt parkı, spor alanları uygulama işini ihale ediyor.

Cihangir Semt İnsiyatifi Başkanı Necile Deliceoğlu Taksim İlkyardım Hastanesi yıkım kararı Haberi

Cihangir Semt İnsiyatifi Başkanı Necile Deliceoğlu Taksim İlkyardım Hastanesi yıkım kararı
Taksim İlkyardım Hastanesi'nin yıkılmasına karşı çıkan hastane çalışanları ve semt sakinleri yıkım kararına olan tepkilerini dile getirdi. Cihangir Semt İnsiyatifi Başkanı Necile Deliceoğlu hastanenin yıkımı sonrası yerine ne yapılacağı konusundaki belirsizliklerin tepki nedeni olduğunu...