18 / 05 / 2024

Cihangir sokak yenileme çalışmaları

Cihangir sokak yenileme çalışmaları

Baskı beton yol çalışmaları devam eden Cihangir mahallesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Demircan, “Daha yaşanılabilir bir Beyoğlu için tüm ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışmalara devam edeceğiz.” dedi.

Orhan Pamuk'un yaşadığı Cihangir'deki Taray Apartmanı yıkılıyor! 50 yıllık apartmanda tahliye süreci başladı!

Cihangir Zindan Sokak'ta yer alan 50 yıllık Taray Apartmanı 'Kentsel Dönüşüm Yasası' kapsamında yıkılıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Cihangir'de silüet isyanı!

İstanbul'un Beyoğlu ilçesi Cihangir Mahallesi'ndeki Özoğlu Sokak’ta, Boğaz a nazır devam eden bir inşaat, koca mahalleyi ayağa kaldırmış durumda. Cihangirliler, inşaat imar ruhsatına aykırı bir şekilde sürdüğünü, kentin siluetinin bozulduğunu iddia ediyor...

Manisa Şehzadeler'de sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler İlçesi Çarşı Mahallesi'nde Sokak sağlıklaştırma çalışması başlattı

İzmir Güzelyalı'daki yenileme çalışmaları tamamlanamıyor!

İlk olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZSU tarafından başta 76 sokak olmak üzere bir çok sokakta şebeke yenileme çalışmaları kapsamında mazgallar döşendi ve yollar yenilendi. Ancak aradan geçen 9 aylık süreçte sokaklardaki çalışmalar hala sona ermedi.

Gölcük'teki sokak yenileme çalışmalarında sona gelindi!

Gölcük Belediyesi Merkez Mahallesi Preveze Caddesi 14.Sokak´ta yol yenileme çalışmalarını kısa süre başlatmış ve an itibariyle büyük aşama kaydetmiş durumda. Yakın zamanda bitirilmesi planlanıyor.

Kırklareli Karacaibrahim'e yeni yol ve otopark yapıldı!

Kırklareli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde Karacaibrahim mahallesinde başlatılan sokak yenileme çalışmaları tamamlanarak, 4 bin 770 metrekarelik yol ve kaldırım ile birlikte 100 araçlık otopark vatandaşların hizmetine açıldı.

Ahmet Misbah Demircan'dan Cihangir sakinlerine ziyaret!

Ahmet Misbah Demircan, Cihangir Akyol Sokak’ta bulunan beş katlı binada çıkan yangının ardından olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Olayla ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Demircan, apartman sakinlerine ’geçmiş olsun’ dileklerini iletti.

Sakarya Şal Sokak sil baştan yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışması sonlandı: Şal Sokak sil baştan yenilendi.

Sakarya Şal Sokak'ın altyapısı yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şal Sokak’ın altyapısını baştan aşağıya yeniledi. Büyükşehir Belediyesi’nin Şal Sokak üzerinde başlattığı yenileme projesi kapsamında SASKİ, Şal Sokak’ın altyapı çalışmalarını tamamladı.

Sakarya Şal Sokak'ta 2. etap çalışmaları başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun Adapazarı Şal Sokak’a müjdesini verdiği yenileme çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Bugün itibariyle Şal Sokak'ta 2. etap çalışmaları başladı.

Sakarya Şal Sokak Yenileme Projesi’nde ilk etap tamam!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları kapsamında başlatılan Adapazarı Şal Sokak Yenileme Projesi’nde ilk etapta çalışmalar sonlanıyor.

YBM Nakliyat İnşaat Turizm Gıda Tarım Ürünleri Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YBM Nakliyat İnşaat Turizm Gıda Tarım Ürünleri Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zafer Ayday tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Tuzla Şifa Mahallesi, Cihangir Sokak'ta kuruldu.

Sakarya Şal Sokak Yenileme Projesi'nde çalışmalar başladı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehir merkezine müjdesi verilen Şal Sokak Yenileme Projesi’nde çalışmalar başladı.

Cihangir sokak yenileme çalışmaları Haberi

Cihangir sokak yenileme çalışmaları


Kaliteli hizmet anlayışı ile fiziki alt ve üstyapı çalışmaları noktasında başarılı projelere imza atan Beyoğlu Belediyesi, ilçede belirlenen cadde ve sokakların alt ve üstyapılarını yenileyerek yeni bir görünüme kavuşturmaya devam ediyor. Baskı beton yol çalışmaları devam eden Cihangir mahallesini ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Demircan’a başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de eşlik etti.

CİHANGİR GÜZELLEŞİYOR

Vatandaşlarla sohbet ederek çalışmalarla ilgili görüşlerini de alan Başkan Demircan, esnafın çalışmalardan duyduğu memnuniyetin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, “Cihangir Mahallemiz yenileniyor, güzelleşiyor. Daha yaşanılabilir bir Beyoğlu için tüm ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışmalara devam edeceğiz.” dedi.



Beyoğlu...