19 / 05 / 2024

cihangir yağı İnşaat

cihangir yağı İnşaat

Teslimlerin Nisan 2013'te gerçekleşeceği Casa Towers projesinde dairelerin fiyatları 270 bin TL'den başlayıp, 444 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Yapı denetiminde yaş sınırı değişti! 75 yaşını dolduran şantiye şefi olamayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yönetmeliğine göre, 2024 yılı itibarıyla 75 yaşını dolduran teknik personel, şantiye şefi olamayacak.

Zeytinyağı ve pirina yağının analiz metodunda değişiklik

Zeytinyağı ve pirina yağının analiz metotlarında Avrupa Birliği (AB) normlarına göre yeni bir düzenlemeye gidildi. Böylece, Resmi Gazete' de yayımlanan tebliğe göre, zeytinyağı ve pirina yağının analiz metotlarında düzenleme gerçekleşti.

İnşaat malzemelerinde yaşanan yüzde 50’lik artış gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu başkanı Gülçin Barbaros Ak, inşaat yapı malzemelerinde yaşanan artışın gayrimenkul sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi.

Türkiye Taşkömürü personel alımı yapıyor! 35 yaşını geçmeyen herkes başvursun! Başvuruları sakın kaçırmayın

Türkiye Taşkömürü Kurumu personel alımı yapacağını duyurdu. 35 Yaşını geçmeyen herkes başvuru yapabilirken, başvuru şartları merak ediliyor. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvurular başladı mı? İşte Türkiye Taşkömürü Kurumu personel alımı ayrıntıları...

A101'de 1 Litre Ayçiçek Yağının fiyatı 27 TL'ye düştü! Raflar boşalmadan yetişin

Ayçiçek yağı ücretlerinden ayçiçek yağına bomba indirim yapıldı. 1 Litre ayçiçek yağının satış ücreti 27 TL'ye kadar düştü. En çok zam gelen ürünler arasında olan ayçiçek yağlarına gelen indirimler vatandaşı sevindirmeye yetiyor. İşte indirime ait detaylar.

Destek ödemelerine yenisi eklendi! 18 yaşını dolduranlara 3.038 TL ödeme! Başvuruyu yapan ödemesine kavuşuyor!

18 yaşını dolduranlar destek ödemesinden faydalanabilir. 3.038 TL ödeme için hemen başvuru yapın. İşte detaylar!

18 yaşını doldurduysan bu habere hemen bak! Devletin bu destek ödemesi dudak uçuklattı

Devlet ödemelerine bir yenisi daha eklendi. 18 yaşını bitirmiş her vatandaşa, devlet vesilesi ile destek ödemesi yapılacak. Başvurular e-devlet üstünden kabul edilmeye başlandı ve destek bedeli 100.000 TL olarak tespit edildi.

Ayçiçek yağının bu fiyatı sıra kavgası çıkartır! Zam kuşağına karşı indirim geldi.. Raflar doldu bitmeden yetişin

Ayçiçek yağında zam haberleri artık bıkkınlık vermeye başlamıştı ki o market bu gidişata adet DUR! dedi ve indirim yaptı. Toplamda 50 TL'lik indirim uygulanan ayçiçek yağının indirime girdiği market merak ediliyor. Ayrıntılar haberimizde.

Erken emeklilik onlara vurdu! 48 yaşını geçenler bu listede! İşte detaylar!

EYT’yi bekleyenlere geçtiğimiz günlerde müjde verilmişti. 1999 yılı öncesi yaş sınırı kaldırıldı. İlk olarak 2 milyon 250 bin kişiye emeklilik tanımlandı ve listede 48 yaşını geçecekler de yer aldı. İşte detaylar!

Kota Madeni Yağ İnşaat Makina Lojistik Elektrik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kota Madeni Yağ İnşaat Makina Lojistik Elektrik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Oğuzhan Koto tarafından kuruldu.

Ou Ya İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ou Ya İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Ksı Lın ve Jıanqıng Chen ortaklığında kurulduç

My Cihangir İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Cihangir İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Murat Şahbaz ve Yaşar Turan ortaklığında kuruldu.

Ayçiçek yağının market rafındaki fiyatını gören şaşkına döndü! Hepsi de yerli marka 3,5 euro

Ayçiçek yağının Türkiye'de market raflarındaki artışı sonrası stoklara takviye yapılırken Avrupa'da satılan yerli marka ayçiçek yağlarının market rafındaki satış rakamı görenleri şaşkına çevirdi.

cihangir yağı İnşaat Haberi

cihangir yağı İnşaat

10 bin metrekare alan üzerinde yer alan Casa Towers Evleri, İstanbul Ümraniye Alemdağ'da yükseliyor. 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin yer aldığı projede konut sahibi olmak isteyenler, 100 bin TL peşinatla konut kredisi kullanabiliyor.


2 bloktan oluşan Ümraniye Casa Towers, toplam 104 adet daireden meydana geliyor. Projede yer alan konutların alanları 108 metrekare 2+1, 148 metrekare 3+1 olarak tasarlandı.



Cihangir Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Alemdağ Casa Towers projesinin sosyal donatı alanları arasında; çocuk parkı, tenis kortları, basketbol sahası, yüzme havuzu, kafeler, otopark ve bisiklet yolu ile yürüyüş parkuru,  Türk hamamı, sauna, ve fitness center bulunuyor.


Teslimlerin 2013 yılının Nisan ayında gerçekleşmesi planlanan Casa Towers Ümraniye'de daireler 270 bin TL ile 444 bin TL arasında fiyat seçenekleri ile alıcılarını bekliyor.


Telefon: 0 216...