30 / 04 / 2024

çıkış yolu programı

çıkış yolu programı

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Bloomberg HY kanalında Sami Altınkaya'nın sunuculuğunu üstlendiği Çıkış Yolu adlı programa katılacak. Yıldırım pogramda Türkiye'de inşaat sektöründen ve Kiptaş'ın yeni projelerinden bahsedecek...

Yatırımcılar konut yatırımından uzaklaştı! Arsa yatırımı bir çıkış yolu olarak görülüyor...

Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık şirketi Türkiye genelinde 2023 yılına ilişkin konut ve arsa satışına yönelik bir araştırma yaptı. Araştırmalarına göre 2023 yılının en gözde yatırım aracı arsa oldu.

Altus Al 434P Bulaşık Makinesi 6 bin 149 TL! Bakın nerede! 20 Nisan 2023 fiyat listesi...

Altus AL 434P Bulaşık Makinesi, 13 kişilik kapasite ve 4 programa sahiptir. Bardak koruma sistemi cam eşyaları aşınma ve çizilmelere karşı korur. Kısa programı ile sadece 30 dakikada yıkama işlemini tamamlar. Peki, Altus AL 434P en ucuz nerede? 

Regal 5 Programlı Bulaşık Makinesi Kaç TL? Özellikleri neler? En uygun fiyatıyla nerede satılıyor? 

Bulaşık makinesini yenilemek isteyenler için Regal 5 programlı bulaşık makinesi; Program sayısı, enerji türü ve su tüketimindeki verimliliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

BM 11042 I WF Bulaşık Makinesi 15.969 TL! Özellikleri neler? En uyguna nereden alınır? 1 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko bulaşık makinesi yaklaşık 11 programı ile kaliteli ve hijyenik bulaşık yıkama performansıyla ev hanımlarının gözdesi olmayı başarıyor. İşte ürünün detayları..

Perakendecinin tek çıkış yolu: ciro kirası!

1 Haziran’da yeniden açılan AVM’lerdeki mağazaların büyük bölümü insanların salgın tedirginliği devam ettiği için boş kaldı. Konu hakkında konuşan BMD Başkanı Sinan Öncel, “Bu maliyet yapısı ile devam edebilmek mümkün değil. Perakende ticaretin gerçeği mevcut durumda tek seçeneğin ciro kirası'' dedi

Mersin'de 50 yıllık yolu kapatan arazi sahibi: Benim en doğal hakkım!

Mersin Erdemli'de geçtiğimiz günlerde vatandaşların 50 senedir kullandığı yolun özel mülk nedeniyle kapatılmasının ardından arazi sahibi Hasan Solaklı (38), yolun geçtiği bölgenin tapulu alanına girdiğini söyleyerek, "Bu en doğal hakkım" diye konuştu.

100 günlük icraat programın hayata geçirilen projeler TBMM'de!

Birinci ve ikinci 100 günlük icraat programı kapsamında hayata geçirilen ve geçirilemeyen projeler meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir’de milyonluk arsalar satılıyor!

Ege sahil kesimlerinde milyonluk yazlıklar satılıyor. İZEKO Başkanı Güleroğlu, ilandaki yazlık artışını yaşanan ekonomik darboğazdan çıkış yolu olduğunu ifade etti.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü binası yıl sonunda açılacak!

Başiskele Mahmutpaşa Mahallesi, Yeni Gölcük Yolu üzerindeki Kalibre Boru karşısında yapımı devam süren Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasında inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

İÜ Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 13 Nisan'da başlıyor!

İstanbul Üniversitesi (SEM) ve Management Plus işbirliği tarafından düzenlenecek Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı’nın yirmincisi 13 Nisan'da başlıyor.

Eskişehir-Alpu-Mihalıççık yolu projesiyle ilgili 4 soru TBMM'de!

Eskişehir-Alpu-Mihalıççık yolu projesi TBMM gündemine taşındı. MHP'li Sazak, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İnşaat malzemesi sektörü bugüne kadarki en yüksek ihracata hazırlanıyor!

Türkiye İMSAD, yapı sektörü ve ekonomi çevreleri tarafından dikkatle takip edilen aylık sektör raporunu açıkladı. ‘Türkiye İMSAD Ocak 2019 Sektör Raporu’nda; inşaat malzemeleri iç pazarının 2019 yılında küçülebileceği ancak önemli bir çıkış yolu olarak görülen ihracatta artış yaşanacağı belirtildi.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

çıkış yolu programı Haberi

çıkış yolu programı

Sami Altınkaya'nın, "Türkiye'de güzel işler de yapılıyor" fikrinden hareketle yollara düştüğü "Çıkış Yolu 'na, KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım konuk olacak. Yıldırım; Türkiye'de inşaat sektörünü, KİPTAŞ'ın son projelerini, kentsel dönüşüm sürecini Altınkaya'ya anlatacak.


Habertürk...