11 / 05 / 2024

Çıkrıkçıoğlu inşaat nerede

Çıkrıkçıoğlu inşaat nerede

Çıkrıkçıoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Can tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Arnavutköy'de kuruldu.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Kadıköy'de Serkan Aynacı tarafından kuruldu.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Köroğlu İnşaat işçilerinin eylemi 60'ıncı gününde!

Ücretlerini alamadıkları nedeniyle 25 Eylül’den beri eylem yapan Köroğlu İnşaat'ın işçileri, paralarını almadan inşaattan ayrılmayacaklarını söyledi.

Nahhas Bakırcıoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nahhas Bakırcıoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nahhas, Riham Nahhas ve Ghalıe Nahas ortaklığında kuruldu.

Mustafa Karslıoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye'nin yakın gelecekte aydınlık günlere kavuşacağını söyledi. Karslıoğlu, inşaat sektöründe hızlı canlanma başladığını söyledi.

Pirinçoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pirinçoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Burçin Pirinç imzasıyla kuruldu.

Mustafa Çıkrıkçıoğlu serbest bırakıldı!

FETÖ'nün mali yapılanmasına yönelik İstanbul'da düzenlenen operasyon kapsamında dün sabah gözaltına alınan iş adamı Mustafa Çıkrıkçıoğlu dün akşam serbest bırakıldı.

Mustafa Çıkrıkçıoğlu ve Serdar İnan gözaltına alındı!

Darbe girişimi ile ilgili soruşturmada gözaltılar sürerken FETÖ’nün mali yapılanmasına yönelik İstanbul’da dün düzenlenen operasyonda TİM Başkanvekili Kayserili ünlü işadamı Mustafa Çıkrıkçıoğlu ve İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan da gözaltına alındı.

Mustafa Çıkrıkçıoğlu gözaltına alındı!

FETÖ darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün mali yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan isimlerden biri Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanvekili ünlü iş adamı Mustafa Çıkrıkçıoğlu.

Çıkrıkçıoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çıkrıkçıoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Can tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Arnavutköy'de kuruldu.

Yüzbaşıoğlu İnşaatçılık Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzbaşıoğlu İnşaatçılık Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güşhan Akbaş ve Yasin Doğansoy ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Güngören, Sanayi Mahallesi'nde kuruldu.

Osman Gümrükçüoğlu: İnşaat, Türkiye’nin lokomotifi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulunu makamında kabul etti. İşte Osman Gümrükçüoğlu'nun inşaat sektörü değerlendirmeleri...

Çıkrıkçıoğlu inşaat nerede Haberi

Çıkrıkçıoğlu inşaat nerede

Çıkrıkçıoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Can tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Arnavutköy'de kuruldu.


Çıkrıkçıoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-GAYRİMENKUL 1- Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller arsa, arazi, konut iş yerleri, resmi daireler, sağlık ve eğitim kurumları sanayi tesisleri sosyal ve turistik tesisler tatil köyleri,villa yalı, otel ve moteller ve benzerleri üzerinde değerleme hizmeti analiz ve fizibilite çalışmaları sunmak gayrimenkul projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydalarını belirli bir tarihteki muhtemel değerlemenin bağımsız ve tarafsız olarak bu değeri etkileyen gayrimenkulün niteliği piyasa ve çevre koşullarını analiz ederek uluslar arası alanda kabul görmüş değerleme raporları hazırlamak. 2-Gayrimenkullerle...