05 / 05 / 2024

Çilek 30. mağazasını açtı

Çilek 30. mağazasını açtı

Türkiye’nin en beğenilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Yozgat’ta açtığı yeni mağazasıyla, İç Anadolu bölgesindeki mağaza sayısını 30’a çıkardı.

Evidea, Adana’daki ilk mağazasını 01 Burda AVM’de açıyor. İşte 30 Eylül Evidea fiyat listesi ve açılışa özel fiyatlar

Ev ve yaşam ürünleri sektöründe geniş ürün yelpazesi sunan Evidea, Adana’daki ilk mağazasını eğlencenin, buluşmanın adresi 01 Burda AVM’de açıyor.

Çilek Mobilya, Amman'da 2. mağazasını açtı!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, şirket, yurt içinde ve yurt dışındaki büyümesini sürdürüyor. 2015 yılının başından bu yana çok sayıda yeni mağazaya imza atan Çilek, son olarak Amman'da ikinci mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Bimeks 139. mağazasını Amasya'da açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, 139. mağazasını Amasya’nın Merzifon ilçesinde açtı. Merzifon'da şube açan Bimeks, 30 binden fazla ürün çeşidini cazip fiyatlar ve çok özel ödeme seçenekleri ile müşterilerine sunuyor.

Afiyet Et 5'nci mağazasını Ümaniye'de açtı!

Afiyet Et 5. Mağazasının açılışında vatandaşa yine tavuk dağıtıyor. 30 yıldır gıda sektöründe faaliyet gösteren Afiyet Et yaklaşık 150 aileye de isdihtam imkanı sağlıyor.

Doctor-BED, İstanbul’da 2'nci mağazasını açtı!

Yatak ve mobilya sektöründe 30 yılı aşkın süredir faaliyetlerini sürdüren sektörün güçlü firmalarından Doctor-BED, İstanbul’da ikinci mağazasını açtı.

Çilek 30. mağazasını Yozgat'ta açtı!

2015 yılına hızlı giriş yapan ve arka arkaya yeni mağazalar açan Çilek İç Anadolu bölgesindeki 30. mağazasını Yozgat’ta açtı.

Çilek Ankara'da 11. mağazasını açtı!

Türkiye’nin en beğenilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Ankara’daki 11.mağazasını Çayyolu’nda açtı.

Praktiker Pratik Ege'deki ilk mağazasını Datça'da açtı!

Praktiker Türkiye Genel Müdürü Kutlıı, Datça mağazasının Praktiker'in ilk franchise mağazası olduğunu belirterek, "Ege'de mağaza sayımızı 5 yılda 30'a çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

Gürmar, 22'nci mağazasını Yeni Girne'de açtı!

Gürmar, 22'nci mağazasını Yeni Girne'de hizmete açtı. 770 metrekarelik alanı bulunan markette 30 kişiye istihdam sağladıklarını dile getiren Mağazalar Koordinatörü Nurettin Şimşek, "Mağaza sayımızı artırmaya devam edeceğiz" dedi

Çilek Mobilya Kolombiya'da 3. mağazasını açtı!

Çilek, Güney Amerika ülkelerinden olan Kolombiya’da, üçüncü mağazasını açtı. 66 ülkede 444 satış noktasına ulaşan markanın konsept mağazalarının en yenisi Kolombiya’da açtığı mağaza oldu.

Kolombiya'daki ilk Türk mağazasını Çilek açtı!

Kolombiya'daki ilk Türk mağazasını Çilek açtı. Dünyada 3 milyondan fazla çocuğun odasını süsleyen Çilek, Güney Amerika’nın en önemli ülkelerinden olan Kolombiya’da, ilk Türk markası olarak üçüncü mağazasını açtı.

Bimeks 141'inci mağazasını Sancaktepe Metrogarden AVM'de açtı!

Bimeks, İstanbul'da 30'uncu, Türkiye genelinde ise 141'inci mağazasını Sancaktepe Metrogarden AVM'de açtı. Açılış kurdelesini kesen Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, "Bimeks olarak mutlu günlerimizden birini daha yaşıyoruz" dedi.

Çilek, 165. mağazasını Osmaniye'de açtı!

Çilek’in tüm koleksiyonlarını sergilediği 640 metrekarelik Osmaniye Mağazası’nda çocukların neşeli ve eğlenceli dünyasına hitap eden tasarımlar ile kendi yaşam alanlarını oluşturabilecekleri odalar, hem ebeveynlerin hem de çocukların beğenisine sunuluyor.

Çilek 30. mağazasını açtı Haberi

Çilek 30. mağazasını açtı


Türkiye’nin en beğenilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Yozgat’ta açtığı yeni mağazasıyla, İç Anadolu bölgesindeki mağaza sayısını 30’a çıkardı.


Yurt içi ve yurt dışı pazarda büyümesini sürdüren Çilek, 2015 yılının başından bu yana İç Anadolu’da dört yeni mağaza açarak daha çok çocuğun hayalini gerçeğe...