29 / 04 / 2024

çilek ankara şube

çilek ankara şube

Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, yurtiçindeki varlığını genişletmeye devam ediyor. Çilek, Anakaralı ailelerle buluşmaya devam etmek için Anakara’daki mağaza sayısını 12’ye yükseltti.

Çilek Ankara'da 11. mağazasını açtı!

Türkiye’nin en beğenilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Ankara’daki 11.mağazasını Çayyolu’nda açtı.

Ankara Hali'nde sivri biber 8 TL, domates 12 TL! Ankara Hali sebze meyve 18 Kasım 2022 fiyat listesi 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 18 Kasım 2022 güncel fiyat listesi açıklandı. Halde sivri biber 8 TL, domates 12 TL, çilek 25 TL, elma 7 TL fiyatlarla satışa sunuldu. İşte 18 Kasım 2022 Ankara Hal fiyat listesi...

Tezcan Karakuş Candan'dan Muammer Aksoy'un evinin yıkılmasına tepki!

Prof. Muammer Aksoy, 31 Ocak 1990 tarihinde Ankara Bahçelievler’deki evinin önünde suikaste uğramıştı. Muammer Aksoy’un evi kentsel dönüşüm kapsamına alındı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, konuya ilişkin konuştu.

Mimarlar Odası'ndan SİT alanlarına bina yapılmasına ilişkin açıklama!

Mimarlar Odası, 1. Derece SİT alanı olan Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki Cumhurbaşkanlığı Sarayı inşasına karşı açtığı davayı kazandı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Tezcan Karakuş Candan'dan AOÇ arazisindeki kiralamaya tepki!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, tarihi birinci derecede sit alanı içerisinde yer alan 1.412 metrekarelik Atatürk Orman Çiftliği arazisini açık ihale usulüyle kiralığa çıkardı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, konuya ilişkin konuştu.

Çözüm Tasarruf'un 37'nci şubesi Ankara’da açıldı!

Tasarruf finans sektörünün genç oyuncusu olan  Çözüm Tasarruf, şube ağını genişletiyor. Şirket, Ankara Çankaya Şubesi ile birlikte şube sayısını 37’ye çıkardı. 

Emlak Katılım Ankara’ya iki yeni şube açtı!

Yaklaşık bir asırlık köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, Ankara’da Kızılay ve Sincan şubelerini hizmete açtı.

Tezcan Karakuş Candan'dan Ankara Saraçoğlu projesi çıkışı!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Ankara Saraçoğlu Mahallesi'ndeki restorasyon projesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mimarlar Odası Saraçoğlu Mahallesi için Mehmet Nuri Ersoy'la görüştü!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Saraçoğlu Mahallesi'nde yapımına başlanan imar projesinin durdurulması için Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy ile görüştü. Ersoy’un Saraçoğlu’nda yürütülen mevzuatı savunduğunu, ortada bir sıkıntı olmadığını söylediğini belirtti. 

Tavuk Dünyası Ankara’daki 15. restoranını açtı!

Tavuk Dünyası, Vega AVM’de konuklarını ağırlamaya başlayan yeni restoranıyla birlikte Ankara’daki şube sayısını 15’e yükseltti...

Kayseri Mutfağı 10 yeni şube açacak!

Kayseri Mutfağı 2020’de başta İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Konya, Samsun ve Trabzon olmak üzere 10 tane şube açmayı planlıyor…

Birikimevim Ankara Keçiören'de şube açtı!

Birikimevim, faizsiz finansman yönetimi ile kişileri en uygun maliyetlerle ev sahibi yapmaya devam ediyor. Türkiye'nin her noktasında olma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Birikimevim, yeni şubesini Ankara Keçiören'de açtı...

Milli Emlak'ta kira süresi 10 yılı aşamaz!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Milli Emlak'ta kira süresinin 10 yılı aşamayacağını söyledi. 

GİSP Ankara ve İzmir'de şube açtı!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu, sektör oyuncularını bir araya getirmek ve yeni işbirliği modelleri oluşturmak için GİSP-Ankara ve GİSP-İzmir şubelerini kurdu.

çilek ankara şube Haberi

çilek ankara şube

Türkiye’nin yanı sıra farklı coğrafyalardaki satış noktalarını artırıp daha çok çocuğa ulaşmayı hedefleyen Çilek, son olarak Ankara’da 2 yeni mağaza daha açtı. 


Tematik odalarıyla ailelerin ve çocukların beğenisini kazanan  Çilek, Anakaralı ailelerle buluşmaya devam etmek için Anakara’daki mağaza sayısını 12’ye yükseltti.


Türkiye genelinde 174 mağazaya ulaşan Çilek,  modern, fonksiyonel ve ulaşılabilir tasarım mobilyalarını bu kez  Çankayalı ve Etimesgutlu takipçileriyle buluşturacak.


Yurtiçinde açılma stratejilerini 2016 yılında daha da hızlandıracaklarını belirten Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, “Çilek olarak yurtiçinde önemli yatırımlara imza atarak büyümemizi sürdürüyoruz. Ve bugün burada Türkiye genelinde 174. Mağazamızı açmanın mutluluğu içerisindeyiz. Hedefimiz 2016 yılı içinde çok daha fazla noktaya ulaşarak Çilek konforunu aileler ve çocuklarla buluşturmak”...