04 / 05 / 2024

çilek bebek odaları

çilek bebek odaları

Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, renkli ve eğlenceli bebek ürünleriyle bebeklerin sağlıklarına ebeveynleri kadar özen gösteriyor.

Çilek’in indirim rüzgarı seni çağırıyor!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisindeki tematik ürünleriyle ailelerin ve çocukların beğenisini kazanan Çilek’te indirim rüzgarı devam ediyor.

Çilek bebeklerin sağlıklarına özen gösteriyor!

Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, renkli ve eğlenceli bebek ürünleriyle bebeklerin sağlıklarına ebeveynleri kadar özen gösteriyor.

Çilek, Trio ile genç odalarına yeni bir soluk getiriyor!

Trio serisiyle, sektöre yeni bir soluk getiriyor. Trio serisiyle odalarında uzun süre vakit geçirmeyi seven gençler için yalın tasarımı minimalist çizgilerle buluşturan Çilek, sunduğu ekstra çözümlerle de gençlerin yaşam alanlarına mutluluk katıyor.

Çilek 23 Nisan’da çocuklara hayallerindeki odaları hediye ediyor!

Tematik odalarıyla ailelerin ve çocukların beğenisini kazanan Çilek, rengarek ve eğlenceli serileriyle çocukların gönlünü fethediyor. Miniğini sevindirmek isteyen aileler 23 Nisan’da onlara hayallerindeki odaları hediye ediyor.

Çilek’ten Ankara’ya 2 yeni mağaza!

Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, yurtiçindeki varlığını genişletmeye devam ediyor. Çilek, Anakaralı ailelerle buluşmaya devam etmek için Anakara’daki mağaza sayısını 12’ye yükseltti.

Çilek bebek karyolalarında yeni dönem başlatıyor!

Çilek, uzun yılladır kullanıcının talep ettiği ancak AB güvenlik standartlarınca kabul görmediği için tasarımlarında uygulamadığı, bebek karyolaları için tehlike teşkil eden parmaklık sorununa çözüm buldu.

Çilek Romantic bebek odası serisi!

Bebek odası denince akla gelen ilk marka Çilek, genç odası olarak beğenilen Romantic serisini şimdi de bebek odası olarak uyarladı. Beyaz ve klasik detayları seven ebeveynlerin tercihi Romantic Serisi, minik melekler için özel tasarlandı

Çilek'ten ideal çalışma odası tüyoları!

Bebek, çocuk ve genç odası alanında tematik tasarımlarıyla beğeni kazanan marka Çilek, ürünlerinin, kullanıcılarının fiziksel sağlığının yanı sıra pedagojik gelişimine de destek olmasına önem veriyor.

AVM'lerin mimarisinde hangi alanlar zorunlu bırakılacak?

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, ''AVM'lerin mimarisinin içerisinde zorunlu olarak bırakılacak alanları tespit ettik. Örneğin 5 bin metrekarenin üzerinde belli bir büyüklükteki alışveriş merkezine bebek odaları tahsis etmelerini istedik." dedi.

Çilek Mobilya, Bratislava’da mağaza açtı!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde, tematik ürünleriyle büyük beğeni kazanan marka Çilek, yurt içi ve yurt dışındaki büyümesini sürdürüyor. 2015 yılında yurt dışında 20 mağazaya imza atan Çilek, son olarak Slovakya’nın Bratislava'da mağaza açtı.

Çilek Mobilya, İSMOB 2016 Fuarı'nda ziyaretçileriyle buluştu!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde bir dünya markası olan Çilek, bu yıl 12-17 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek İSMOB fuarının yeni adresi TÜYAP’ta ziyaretçileriyle buluştu

Çilek Mobilya, Bağdat Caddesi'nde mağaza açtı!

Çilek, Bağdat Caddesi'nde mağaza açtı. Şirket açıklamasına göre, tematik ürün ve odalarıyla her yaştan çocuğun ve ailelerin tercihi olan Çilek, yurt içinde ve yurt dışında mağazalaşmayı sürdürüyor.

Çilek MODEF EXPO'da yoğun ilgi gördü!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, 3-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenen MODEF Expo 2015 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda yoğun ilgi gördü.

çilek bebek odaları Haberi

çilek bebek odaları

Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, renkli ve eğlenceli bebek ürünleriyle bebeklerin sağlıklarına ebeveynleri kadar özen gösteriyor. Çilek, bebekler kadar annelerin de isteklerini gözardı etmeden tasarladığı star beşik alan herkese Ağustos sonuna kadar Hape Ahşap Bebek Arabası armağan ediyor.


Tematik odalarıyla ailelerin ve çocukların beğenisini kazanan Çilek, bebeklerin ilk 0-8 ay yaş döneminde kullanılmak üzere tasarladığı star beşik ile ebeveynlerin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. 


Bebeklerin anne kucağındaymış gibi kendilerini güvende ve sıcak hissetmeleri için çalışan Çilek, bebeklerin huzurla uykuya dalacağı, heryere rahatlıkla taşınabilen star beşik ile annelerin gönlünü fethediyor. Uyku setinde değişik kumaşlar, nakışlar ve biyeler kullanarak annelerin beğenisini kazanan Çilek, beşiği de sallanabilir özellikli tasarlayarak, annelerin isteklerini göz ardı etmediğini bir kez daha kanıtlıyor. Ayrıca Çilek,...