01 / 05 / 2024

çilek Bolivya mağazası

çilek Bolivya mağazası

Çilek, yurtdışındaki ağını genişletmeye devam ediyor. Son teknolojiyi kullanarak tasarladığı estetik, fonksiyonel ve özgün mobilyaları bu kez Bolivyalı tüketicileriyle buluşturan Çilek, önümüzdeki 3 yıl içinde hızlı bir büyüme kaydetmeyi planlıyor.

Çilek, Bulgaristan'daki ilk mağazasını açtı!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, yurt içinde ve yurt dışında büyümeye devam eden Çilek, son mağaza açılışını Ralitza Mobilya ile Bulgaristan'da gerçekleştirdi. Varna şehrinde açılan mağaza, birbirinden farklı Çilek odalarını Bulgar çocuklar ile buluştur

Çilek Mobilya, Amman'da 2. mağazasını açtı!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, şirket, yurt içinde ve yurt dışındaki büyümesini sürdürüyor. 2015 yılının başından bu yana çok sayıda yeni mağazaya imza atan Çilek, son olarak Amman'da ikinci mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Çilek Mobilya Trabzon'da 3. mağazasını açtı!

5 kıtada, 66 ülkede 444 mağazası olan Çilek Mobilya, yurt içinde ve yurt dışında büyümesini sürdürüyor. Çilek'in, Karadeniz Bölgesi'ndeki 21., Trabzon'da ise üçüncü mağazası hizmet vermeye başladı.

Çilek Mobilya, Valencia'da ikinci mağazasını açtı!

Çilek Mobilya tarafından yapılan açıklamaya göre, Çilek’in Valencia’da açtığı ikinci mağazası şehrin en işlek caddelerinden olan Tres Cruces üzerinde yer alıyor.

Çilek 30. mağazasını Yozgat'ta açtı!

2015 yılına hızlı giriş yapan ve arka arkaya yeni mağazalar açan Çilek İç Anadolu bölgesindeki 30. mağazasını Yozgat’ta açtı.

Çilek Ankara'da 11. mağazasını açtı!

Türkiye’nin en beğenilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Ankara’daki 11.mağazasını Çayyolu’nda açtı.

Çilek Mobilya 258. mağazasını Katar'da açtı!

Tasarımlarıyla milyonlarca çocuğun odalarını süsleyen Çilek, açtığı konsept mağazalarla yurtdışında büyümeye devam diyor. Çilek, Arap Yarımadası’nda bulunan Katar’da açtığı mağazası ile yurtdışı mağaza sayısını 258’e çıkardı.

Çilek Mobilya Kolombiya'da 3. mağazasını açtı!

Çilek, Güney Amerika ülkelerinden olan Kolombiya’da, üçüncü mağazasını açtı. 66 ülkede 444 satış noktasına ulaşan markanın konsept mağazalarının en yenisi Kolombiya’da açtığı mağaza oldu.

Kolombiya'daki ilk Türk mağazasını Çilek açtı!

Kolombiya'daki ilk Türk mağazasını Çilek açtı. Dünyada 3 milyondan fazla çocuğun odasını süsleyen Çilek, Güney Amerika’nın en önemli ülkelerinden olan Kolombiya’da, ilk Türk markası olarak üçüncü mağazasını açtı.

Çilek, 165. mağazasını Osmaniye'de açtı!

Çilek’in tüm koleksiyonlarını sergilediği 640 metrekarelik Osmaniye Mağazası’nda çocukların neşeli ve eğlenceli dünyasına hitap eden tasarımlar ile kendi yaşam alanlarını oluşturabilecekleri odalar, hem ebeveynlerin hem de çocukların beğenisine sunuluyor.

Çilek İzmit’e 4. mağazasını hizmete açtı!

Çilek, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında açtığı mağazalar ile istikrarlı büyümesine devam ediyor. Özgün tasarımları ve kalite anlayışıyla sadece çocukların değil ailelerin de favorisi olan Çilek, İzmit’te 4. mağazası ile hizmet vermeye başladı...

Çilek, Van'daki ikinci mağazasını hizmete açtı!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Uşak’ta ilk mağazasını açtı. Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek: "Yurtiçinde şimdiye kadar 2014 yılı için hedeflediğimiz 25 mağazadan 14’ünü açtık" dedi.

Çilek, Van’da ikinci mağazasını açtı!

Çilek Mobilya, Van’da ikinci mağazasını açtı. Tasarımlarını oda konsepti ile 800 metrekarelik mağazada sergileyen Çilek Mobilya, Van mağazasıyla Doğu Anadolu Bölgesi’nde toplam 12 mağazaya ulaştı.

çilek Bolivya mağazası Haberi

çilek Bolivya mağazası

Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, yurtdışındaki büyüme atağına tüm hızıyla devam ediyor.


Güney Amerika’nın en önemli turistlik ülkelerinin başında gelen Bolivya’’nın Santa Cruz De La Sierra (Santa Cruz) şehrinde A plus mağazaların yer aldığı caddede 100 metrekarenin üzerinde bir alana mağazasını konumlandıran Çilek,  yeni mağazasında son teknolojiyi kullanarak tasarladığı estetik, fonksiyonel ve özgün mobilyalarını müşterilerin beğenisine sunuyor.


Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek yaptığı değerlendirmede, “Kuruluşumuzdan bugüne her gün gelişen teknolojiyi takip ederek, ürünlerimizi geliştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kapsamda yeni açtığımız mağaza, konum ve büyüklük itibariyle ülkenin önemli mağazaları arasındaki yerini aldı. Öte yandan sahip olduğumuz genç, dinamik ve eğlenceli çizgiyi koruyarak, dünyanın heryerine ulaşıyor olmamız Çilek olarak bizi çok mutlu ediyor. Önümüzdeki dönemde de yurtdışı...