24 / 05 / 2024

çilek gürcistan mağazası ne zaman açıldı

çilek gürcistan mağazası ne zaman açıldı

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, bebek, çocuk ve gençlere hitap eden bir marka olarak dünyanın dört bir yanında satış noktaları açmaya devam eden Çilek, Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te mağaza açtı...

Weltew Home Gürcistan’da mağaza açtı!

600’ün üzerinde satış noktasıyla yurtiçinde ve yurtdışında faaliyet gösteren Weltew Home, büyümeyi sürdürüyor. Gürcistan’da yeni mağazasını açan Weltew Home, yatırımlarına devam edecek.

Ozan Güven 3'üncü mağazasını Bağdat Caddesi'nde açacak!

Oyunculuk yapmadan önce kendi mağazasında ayakkabı satan Ozan Güven, mesleğinden vazgeçmedi. Ünlü isim Bağdat Caddesi'nde yeni şubesini açmaya hazırlanıyor.

Göztepe'nin yeni mağazası Menderes'te açıldı!

Göztepe'nin lisanslı ürünlerinin satıldığı GÖZGÖZ Mağazası'nın yeni şubesi Menderes'te açıldı. Açılış töreninde Ak Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da katıldı

Penti Güney Afrika mağazası açıldı!

İç giyim kategorisinde hizmet veren Penti'nin, Güney Afrika Cumhuriyeti'ndeki ilk mağazası Johannesburg Clear Water Mall'da açıldı. Penti 2018'e kadar yurtiçi ve yurtdışında toplam 700 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

DeFacto Gürcistan'da 2 mağaza açtı!

Yurtdışında 8 ülkede faaliyet gösteren DeFacto, Gürcistan pazarına da girdi. DeFacto, böylece hizmet verdiği ülke sayısını 9’a, Türkiye dışındaki mağaza sayısını da 35’e çıkardı.

DeFacto Gürcistan'da mağaza açtı!

DeFacto, Gürcistan pazarına giriş yaparak faaliyet gösterdiği ülke sayısını 9’a, Türkiye dışındaki mağaza sayısını 35’e çıkardı. Gürcistan’da 2 mağaza açan şirket, 2015 bitmeden yurt dışındaki mağaza sayısını 74’e çıkaracak.

Çilek Mobilya, Amman'da 2. mağazasını açtı!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, şirket, yurt içinde ve yurt dışındaki büyümesini sürdürüyor. 2015 yılının başından bu yana çok sayıda yeni mağazaya imza atan Çilek, son olarak Amman'da ikinci mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Çilek Mobilya Trabzon'da 3. mağazasını açtı!

5 kıtada, 66 ülkede 444 mağazası olan Çilek Mobilya, yurt içinde ve yurt dışında büyümesini sürdürüyor. Çilek'in, Karadeniz Bölgesi'ndeki 21., Trabzon'da ise üçüncü mağazası hizmet vermeye başladı.

Çilek Mobilya, Valencia'da ikinci mağazasını açtı!

Çilek Mobilya tarafından yapılan açıklamaya göre, Çilek’in Valencia’da açtığı ikinci mağazası şehrin en işlek caddelerinden olan Tres Cruces üzerinde yer alıyor.

Media Markt Doğu ve Güneydoğu'da 4.mağazasını açtı!

Media Markt, büyüme stratejisi doğrultusunda Diyarbakır'da ilk. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde ise dördüncü mağazasını Forum Diyarbakır'da hizmete açtı. Ziyaretçilere binlerce çeşit son teknoloji ürününü düşük fiyatlarla satın alma imkanı sunuyor.

Çilek 30. mağazasını Yozgat'ta açtı!

2015 yılına hızlı giriş yapan ve arka arkaya yeni mağazalar açan Çilek İç Anadolu bölgesindeki 30. mağazasını Yozgat’ta açtı.

Çilek Ankara'da 11. mağazasını açtı!

Türkiye’nin en beğenilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Ankara’daki 11.mağazasını Çayyolu’nda açtı.

Ozan Güven 2. mağazasını açıyor!

Oyunculukta kariyer yapmasına rağmen Beşiktaş’taki ayakkabı mağazasını kapatmayan Ozan Güven, şimdi işi büyütüyor. Ozan Güven 2. şubeyi açmak için Nişantaşı’nda dükkan kiraladı.

çilek gürcistan mağazası ne zaman açıldı Haberi

çilek gürcistan mağazası ne zaman açıldı


Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Gürcistan'da ilk mağazasını açtı. 


Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, bebek, çocuk ve gençlere hitap eden bir marka olarak dünyanın dört bir yanında satış noktaları açmaya devam eden Çilek, Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te mağaza açtı.


Gürcistanlı mobilya markalarının tercihi de olan Kafkasların en büyük stadyumu Dinamo Arena'nın altındaki geniş alanda açılan Çilek mağazası, 120 metrekare büyüklüğünde ve Gürcistan'ın "room" özelliğindeki ilk mağazası oldu.


Çilek, en yeni koleksiyonlarını sergilediği Tiflis mağazasında Flora, Royal, Princess, Lila, Black Pirate, Racer ve Baby Dream gibi özgün tasarımlarını Gürcistanlı çocuklarla buluşturacak.


Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, açıklamada yer alan değerlendirmesinde, Gürcistan'ın Türkiye'ye coğrafi yakınlığından dolayı pazarların benzerlik gösterdiğini belirterek, Gürcülerin Türk ürünlerine yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti. 


Gürcistan'da yeni satış noktaları açmayı...