26 / 07 / 2024

Çilek İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı

Çilek İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı

Çilek, 4 - 9 Kasım 2013 tarihleri arasında 30. kez düzenlenen olan fuarda Yakut, Royal, Black Pirate, Romantic, Biconcept ve Flora gibi dünya çocuklarının beğenisini kazanmış özgün tasarımlarını fuar davetlilileri ile buluşturuyor.

Çilek'ten İnegöl ve Kuşadası'na yeni mağaza!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, İnegöl ve Kuşadası'nda 2 yeni mağaza açtı. Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, şirket, yurt içindeki mağaza sayısını artırmaya devam ediyor.

Çilek, İnegöl ve Kuşadası'na 2 yeni mağaza açtı!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, İnegöl ve Kuşadası'nda 2 yeni mağaza açtı. Çilek, Mobiliyum AVM'de ve Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yeni mağazasını açtı.

Çilek Mobilya, Akıllı Mobilya modelleriyle 444 mağaza açtı!

İnegöl'de Türkiye'nin ilk 'Akıllı Mobilya' üretim merkezini kuran Çilek, çocuk ve gençlerin teknolojik isteklerini ürünleriyle buluşturdu. Bu sayede 5 kıtada, 66 ülkede, 444 mağaza açtı.

Çilek, ihracat ve endüstriyel tasarım alanında 2 ödül aldı!

Çilek Mobilya İnegöl Mobilyası Yıldızları Ödül Gecesi 'nde ihracat ve endüstriyel tasarım alanında 2 ödül aldı.

Çilek Mobilya İnegöl Mobilyası Yıldızları Ödül Gecesi'nde 2 ödül aldı!

Çilek, İnegöl Mobilyası Yıldızları Ödül Gecesi 'nde ihracat ve endüstriyel tasarım alanında 2 ödül aldı.

İnegöl Oylat termal turizm merkezi olacak!

İnegöl'ün turizm cenneti olan Oylat kaplıcalarına giderek incelemelerde bulundu. Bakan Veysel Eroğlu, " Oylat'ı Termal ve Tabiat Turizm Merkezi yapmaya karar verdik " dedi.

Türkiye'nin ilk Mobilya Ağaç Müzesi İnegöl'de açıldı!

Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyan İnegöl Mobilya Ağaç Sanayi Müzesi, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından açıldı...

İnegöl'de inşaat çalıştayı yapılacak!

İnegöl Kent Konseyi, ilçenin sosyal meseleleriyle ilgili projeler yapmaya devam ediyor. Kaldırım işgallerinin yasaklanmasında payı bulunan Kent Konseyi, bir başka önemli konu olan imar meselesine el attı

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar başvuruları başladı!

Toplam 33 konutun kurasız, başvuru önceliğine göre açık satışa sunulduğu TOKİ Bursa İnegöl Akhisar başvuruları başladı. Projede daireler 99 bin 469 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar 33 konut başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar 33 konut başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor. Satışların kurasız ve başvuru önceliğine göre yapılacağı projede fiyatlar 99 bin 469 TL'den başlıyor.

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar alt gelir başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar alt gelir başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor. Fiyatların 60 bin 73 TL'den başladığı projede satışlar kurasız, başvuru önceliğine göre yapılacak.

Bimeks 4. mağazasını İnegöl AVM'de açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, Bursa’daki 4. mağazasını İnegöl AVM’de açtı. İnegöllüler ilk gün açılışa özel indirimlerden faydalanmak için Bimeks mağazasına akın etti. Mağaza toplam 450 metrekare satış alanına sahip.

İnegöl'e yeni Katı Atık Transfer Merkezi yapıldı!

Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş: "Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Yeniyörük Mahallesi’nde faaliyet gösteren katı atık depolama tesisine gidecek çöpler, artık yeni yapılmakta olan Katı Atık Transfer Merkezi’nde toplanacak."

Çilek İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı Haberi

Çilek İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı


Çilek, İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nda (MODEF) eğlenceli ve özgün tasarımlarını sergiliyor.


Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre Çilek, 4 - 9 Kasım 2013 tarihleri arasında 30. kez düzenlenen olan fuarda Yakut, Royal, Black Pirate, Romantic, Biconcept ve Flora gibi dünya çocuklarının beğenisini kazanmış özgün tasarımlarını fuar davetlilileri ile buluşturuyor. İlk günden bu yana genç Türk tasarımcılardan oluşturduğu bir ekiple sadece bebek, çocuk ve gençlere yönelik konsept ürünler tasarlayan Çilek, fuarda yeni serileri Dalmaçyalı Karyola, Baby Cotton ve Softy gibi yeni tasarımlarının da tanıtımını yapacak.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, çocuklara özel yaşam alanları kurmaya devam ettiklerini belirterek, dünyanın farklı lokasyonlarında Çilek mimarisiyle açtıkları mağazalarla büyümeye devam ettiklerini kaydetti. Yeni ve özgün tasarımlara da ağırlık verdiklerini...