03 / 05 / 2024

çilek kuşadası mağazası nerede

çilek kuşadası mağazası nerede

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, İnegöl ve Kuşadası'nda 2 yeni mağaza açtı. Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, şirket, yurt içindeki mağaza sayısını artırmaya devam ediyor.

Kuşadası Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor!

Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı İmar Kanunu’na aykırı hareket ettiği gerekçesiyle iptal edilen bir işletmeyi mühürledi. 

Kuşadası'nda kayan evlerin mağdurları 7 yıldır seslerini duyurmak istiyor!

Kuşadası'ndaki Mücella Emgin, Dergah ve Özgün Evler sitelerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle evlerini boşaltan apartman sakinlerinin umutsuz bekleyişlerine 7 yılda da devam ediyor.

Kuşadası'nda emlak çetesi vatandaşları mağdur etti!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaptıkları villaları birden fazla kişiye sattıkları öne sürülerek gözaltına alınan 4 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Yeni projeler Kuşadası’nı ayağa kaldıracak!

Türkiye'ye turizmi Kuşadası'nın öğrettiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Özer Kayalı, “Kuşadası'nı yeniden dünyanın gündemine taşıyacak projeler üretiyoruz'' dedi. Kayalıi, Kuşadası'nın betonlaşma söylemlerine cevap verdi.

Kuşadası Limanı tartışmasına Bülent Tokuçoğlu da katıldı!

Kuşadası Limanı’nda bakanlığın yeni planıyla birlikte alevlenen yapılaşma ve plan tartışmasına Kent Meclisi eski başkanı ve imar hukuku uzmanı Av. Dr. Bülent Tokuçoğlu da katıldı.

Alfemo Kuşadası'nda 2 mağaza açtı!

Alfemo, Türkiye’de ve yurtdışında sayıları hızla artan mağazalarına Kuşadası’nda yenilerini ekledi. Kuşadası Süleyman Demirel Bulvarı’nda yan yana konumlanan Alfemo ve Kids&Teens mağazalarının açılışı törenle yapıldı.

Alfemo, Kuşadası'nda 2 yeni mağaza açtı!

Alfemo'dan yapılan açıklamaya göre, marka, yurt içinde ve yurt dışında sayıları artan mağazalarına Kuşadası'nda yenilerini ekledi. Kuşadası Süleyman Demirel Bulvarı'nda yan yana konumlanan Alfemo ve Kids&Teens mağazaları açıldı.

Çilek Mobilya, Amman'da 2. mağazasını açtı!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, şirket, yurt içinde ve yurt dışındaki büyümesini sürdürüyor. 2015 yılının başından bu yana çok sayıda yeni mağazaya imza atan Çilek, son olarak Amman'da ikinci mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Çilek Mobilya Trabzon'da 3. mağazasını açtı!

5 kıtada, 66 ülkede 444 mağazası olan Çilek Mobilya, yurt içinde ve yurt dışında büyümesini sürdürüyor. Çilek'in, Karadeniz Bölgesi'ndeki 21., Trabzon'da ise üçüncü mağazası hizmet vermeye başladı.

Kuşadası Kültür Merkezi 7 Eylül'de açılacak!

Kuşadası Eğitim ve Geliştirme Vakfı’nın üç yıl önce başlattığı kültür merkezi açma çalışmaları tamamlanmak üzere. Kuşadası F. Özel Arabul Kültür Merkezi Kuşadası’nın kurtuluş bayramı olan 7 Eylül günü hizmete açılacak.

Çilek'ten İnegöl ve Kuşadası'na yeni mağaza!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, İnegöl ve Kuşadası'nda 2 yeni mağaza açtı. Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, şirket, yurt içindeki mağaza sayısını artırmaya devam ediyor.

Çilek, İnegöl ve Kuşadası'na 2 yeni mağaza açtı!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, İnegöl ve Kuşadası'nda 2 yeni mağaza açtı. Çilek, Mobiliyum AVM'de ve Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yeni mağazasını açtı.

Çilek Mobilya, Valencia'da ikinci mağazasını açtı!

Çilek Mobilya tarafından yapılan açıklamaya göre, Çilek’in Valencia’da açtığı ikinci mağazası şehrin en işlek caddelerinden olan Tres Cruces üzerinde yer alıyor.

çilek kuşadası mağazası nerede Haberi

çilek kuşadası mağazası nerede

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, İnegöl ve Kuşadası'nda 2 yeni mağaza açtı. Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, şirket, yurt içindeki mağaza sayısını artırmaya devam ediyor. Son olarak Bursa'nın İnegöl ilçesinde yer alan Mobiliyum AVM'de ve Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yeni mağaza açan Çilek, bu mağazalarla birlikte yurt içi satış noktası sayısını 176'ya yükseltti. Çilek'in İnegöl'deki Mobiliyum AVM'de yer Valan toplam 510 metrekare büyüklüğündeki iki katlı yeni mağazası, geniş ürün yelpazesiyle ziyaretçilerini bekliyor. Kuşadası'ndaki yeni Çilek mağazası ise 240 metrekarelik alanıyla hizmet veriyor. Yeni mağaza, Çilek'in Aydın'daki 3. mağazası olurken, Kuşadası'nda açılan ilk Çilek mağazası olma özelliği taşıyor. Açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, şunları kaydetti: "2014 yılında yurt içi ve yurt dışında toplamda 35 yeni...