25 / 05 / 2024

çilek mobilya gürcistan mağazası nerede

çilek mobilya gürcistan mağazası nerede

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, bebek, çocuk ve gençlere hitap eden bir marka olarak dünyanın dört bir yanında satış noktaları açmaya devam eden Çilek, Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te mağaza açtı...

Papi Temizlik İnşaat Ve Mobilya Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Papi Temizlik İnşaat Ve Mobilya Gıda Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Işık tarafından kuruldu.

Hzym İnşaat Mobilya Gıda Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hzym İnşaat Mobilya Gıda Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Habil Yamtar Umarusman tarafından kuruldu.

Angay Kauçuk Kimya İnşaat Mobilya Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Angay Kauçuk Kimya İnşaat Mobilya Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Devrim Anagay tarafından kuruldu.

Trendyol Mobilya Günleri: %35 indirim fırsatı! Trendyol 17 Eylül 2022 fiyat listesi

Online alışveriş platformu Trendyol, evini yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürecek yeni bir kampanya ile karşımızda: Trendyol Mobilya Günleri.

Çilek Mobilya’nın fırsat ürünlerini kaçırmayın! Çilek Mobilya 8 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Artan hammadde fiyatlarıyla birlikte, yeni mobilya almak ve ya yenilemek çok zorlaştı. Zamlanan fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş kaliteli ve uygun fiyatlı mobiya arayışında. Işte haberimiz onlar için. 8 Eylül 2022 Çilek mobilya fiyat listesi...

Al Rasana İnşaat Elektrik Mobilya Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Rasana İnşaat Elektrik Mobilya Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lowi A.A. Ajaray tarafından kuruldu.

Metro Mep A.Ş Merkezi Gürcistan İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Metro Mep A.Ş Merkezi Gürcistan İstanbul Merkez Şubesi bugün Beykoz'da bin TL sermaye bedeli ile Oya Dağıstanlı tarafından açıldı.

Kayacak İnşaat Malzemeleri Optik Mobilya Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayacak İnşaat Malzemeleri Optik Mobilya Gıda Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Halil Kaycak tarafından kuruldu.

Orhanlar Mühendislik Mimarlık İnş. Orman Ürünleri Hırdavat Mobilya Gıda Hay.Oto.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Orhanlar Mühendislik Mimarlık İnş. Orman Ürünleri Hırdavat Mobilya Gıda Hay.Oto.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Orhan tarafından kuruldu.

TİKA, Gürcistan'da 45 Ahıska Türkü ailenin evlerinin tadilatını yaptı!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı Gürcistan’ın Ahıska ve Gori şehirlerinde ikamet eden 45 Ahıska Türkü aileye, evlerinin tadilatını yaparak sera desteği sağladı ve seracılıkla ilgili eğitimler verdi.

Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul'ün ünvanı değişti!

Avrasya GYO'nun kurulu bağlı ortaklarından Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım Şirketi'nin unvanı Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC olarak değiştirildi. 

Gürcistan Metro Avrasya, Tbc Capital LLC ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Avrasya GYO'nun hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC, Gürcistan borsasında halka arz işlemlerinin gerçekleştirilmesi için Tbc Capital LLC ile halka arza aracılık sözleşmesi imzaladı. 

Avrasya GYO'nun Gürcistan'daki şirketi Metro Avrasya halka açılacak!

Avrasya GYO hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC'nin Gürcistan borsasında halka açılması kararlaştırıldı.

çilek mobilya gürcistan mağazası nerede Haberi

çilek mobilya gürcistan mağazası nerede


Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Gürcistan'da ilk mağazasını açtı. 


Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, bebek, çocuk ve gençlere hitap eden bir marka olarak dünyanın dört bir yanında satış noktaları açmaya devam eden Çilek, Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te mağaza açtı.


Gürcistanlı mobilya markalarının tercihi de olan Kafkasların en büyük stadyumu Dinamo Arena'nın altındaki geniş alanda açılan Çilek mağazası, 120 metrekare büyüklüğünde ve Gürcistan'ın "room" özelliğindeki ilk mağazası oldu.


Çilek, en yeni koleksiyonlarını sergilediği Tiflis mağazasında Flora, Royal, Princess, Lila, Black Pirate, Racer ve Baby Dream gibi özgün tasarımlarını Gürcistanlı çocuklarla buluşturacak.


Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, açıklamada yer alan değerlendirmesinde, Gürcistan'ın Türkiye'ye coğrafi yakınlığından dolayı pazarların benzerlik gösterdiğini belirterek, Gürcülerin Türk ürünlerine yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti. 


Gürcistan'da yeni satış noktaları açmayı...