05 / 05 / 2024

çilek mobilya tasarımları

çilek mobilya tasarımları

Çilek, patentli dizaylarının taklit satışını yapan firmalar için de yasal yollara başvurarak, söz konusu taklit ve benzer ürünleri piyasadan geri çektirmek için çalışmalar yapıyor.

Çilek Mobilya MODEF'te tasarımlarını sergiliyor!

Çilek, 4 - 9 Kasım 2013 tarihleri arasında 30. kez düzenlenen olan fuarda Yakut, Royal, Black Pirate, Romantic, Biconcept ve Flora gibi dünya çocuklarının beğenisini kazanmış özgün tasarımlarını fuar davetlilileri ile buluşturuyor.

Çilek Mobilya, Mobilya Fuarı'na yeni tasarımlarıyla giriyor!

Çilek Mobilya, İstanbul Mobilya Fuarı (İMOB) 2013'e Romantic ve BiConcept adlı yeni tasarımları ile girece

Türk mobilya sektörünün en güzel tasarımları ödüllendirildi!

Sektörün en büyük üretici ve ihracatçı firmalarının katılımı ile gerçekleştirilen Furniture İstanbul Fuarı’nda en güzel mobilya tasarımları ödüllendirildi. 

Teleset, klişelerin dışında tasarımlarıyla dikkat çekiyor!

Her yıl hazırladığı özel koleksiyonuyla ürün gamını yenileyen Teleset, kendine özgü, zamanın ötesinde mobilya tasarımlarını evlere getiriyor…

Ashley Furniture'den yeni vintage tasarımlar!

Mobilya ve ev dekorasyonunda trend yaratan Ashley Furniture; ev dekorasyonunda Vintage sevenlere yepyeni tasarımlar sunuyor…

Mobilya Tasarımı kapsamında 26 proje sergilendi!

İzmir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı Bölümü üçüncü sınıf öğrencileri stres ve teknolojiden uzaklaşmak için kitaplarına ve evcil hayvanlarına sığınanlara yönelik mobilya tasarımları hazırladı.

Yataş Grup, İSMOB'da yeni tasarımlarını sergiledi!

Bu yıl 12. kez düzenlenen İSMOB, Beylikdüzü TÜYAP'ta başladı. Yataş Grup, İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İSMOB) Enza Home ve Yataş Bedding markalarının en yeni tasarımlarını sergiledi.

Arçelik tasarımları ABD’deki konut projelerinde kullanılacak!

Türkiye ankastre pazarının lideri Arçelik A.Ş., modern ve estetik tasarımlar sunan ürünleriyle Türkiye ve yurtdışındaki en seçkin konut projelerine imzasını atıyor.

İşte sıradışı ev tasarımları!

Sıra dışı evler hepsi muhteşem güzellikte, tarz olan evler çok beğeniliyor. Kimi orman içinde, kimi de yeşillik alanda evlerin değişik olan tasarımlarla karşınıza çıkıyor.İşte tasarımlarıyla hayranlık uyandıran en güzel evler...

Stella Mobilya'dan Bayrama özel tasarımlar!

Ramazan geldi geçiyor bile; az bir süre sonra Bayramda sevdiklerinizle bir araya geleceksiniz. Stella Mobilya, tüm ailenin toplandığı neşeli ve huzurlu ortamlara konfor sağlayacak yepyeni tasarımlarını evini yenilemek isteyenlerin beğenisine sunuyor.

Çilek Mobilya Trump Towers AVM'de mağaza açtı!

Çilek Mobilya, İstanbul Mecidiyeköy'deki Trump Towers AVM'de mağaza açtı. Çilek, yurt içinde mağaza sayısını artırmaya devam ediyor.

Çilek Mobilya Dubai Index Fuarı'na katıldı!

Çilek, Dubai Index Fuarı'nda yenilikçi ve tematik ürünlerini ziyaretçileriyle buluşturdu. Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, mobilya sektörünün performansının ve ihracat gücünün sergilendiği Dubai Index Fuarı'na katıldı.

Confetti'nin doğa dostu halı tasarımları dikkat çekiyor!

Desen desen farklı halı çeşitleriyle banyoların havasını değiştiren Confetti, organik yapısıyla dikkat çeken Naturel koleksiyonuyla genç çiftlere kullanışlı, şık ve modern tasarımlar sunuyor.

Çilek Mobilya Moğolistan'da mağaza açan ilk Türk markası oldu!

Çilek Mobilya, bebek, çocuk ve genç kategorisinde Moğolistan'da mağaza açan ilk Türk mobilya markası oldu.Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek açıklama yaptı.

Çilek Mobilya, Ev&Stil Fuarı'nda ilgi gördü!

Çilek Mobilya, renkli modelleriyle fuara gelen yerli ve yabancı ziyaretçilerin beğenisini kazandı.Bursa Tasarım ve İnovasyon Buluşmaları çerçevesinde gerçekleşen fuarda, Çilek odaları ilgi gördü.

çilek mobilya tasarımları Haberi

çilek mobilya tasarımları


Çilek, sahte, taklit ve korsan ürünler pazarının ivedi olarak çözüme kavuşması için tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte çalışıyor ve bu alanda da denetimlerin artmasını istiyor. Yüzde 100 müşteri memnuniyetiyle çalışan Çilek, patentli dizaylarının taklit satışını yapan firmalar için de yasal yollara başvurarak, söz konusu taklit ve benzer  ürünleri piyasadan geri çektirmek için çalışmalar yapıyor. Çilek bu mücadelesinde cezai müeyyidelerin de sonuna kadar uygulanmasının takipçisi olmak konusunda çok kararlı.


Bazı internet sitelerinde ve mağazalarında Çilek’in patentli tasarımlarının farklı markalar tarafından kopyalanarak satıldığını tespit ettiklerini söyleyen Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, “Çilek olarak müşteri odaklı yaklaşımımız gereği hiçbir tüketicimizin taklit ve sağlığa zararlı bir ürün kullanmasına izin vermeyeceğiz. Markalar için hem gelir kaybı hem de imaj kaybına yol açan bu pazarın,...