07 / 05 / 2024

çilek mobilya yatırım

çilek mobilya yatırım

Çilek Mobilya'nın patronu Muzaffer Çilek, Boşnak diasporasını güçlendirmek için kolları sıvadı. 30 İŞKUR'a bu yılın ilk yarısında 125 bin Bosnalı genci Türkiye'ye meslek eğitimi için getiren Çilek, ülkeye 90 milyon euroluk yatırım yaptı..

Elizabeth Kiondo: Tanzanya'da inşaat alanında yatırım fırsatları var!

Tanzanya'nın Ankara Büyükelçisi Elizabeth Kiondo yaptığı açıklamada Tanzanya'da bebek ve yetişkin bezi üretimi, tekstil ve mobilya, inşaat, tarım ve sağlık malzemeleri alanında yatırım fırsatları olduğunu dile getirdi.

Doğanlar Yatırım Holding Senegal'de mobilya fabrikası kuracak!

Doğanlar Yatırım Holding, yurt dışında üretime dönük ilk adımı Senegal'den attı. 10 milyon dolar yatırımla Senegal'de mobilya tesisi kurduklarını anlatan Doğanlar Yatırım Holding Başkanı Davut Doğan, yıl sonunda üretime başlayacaklarını söylüyor...

Türkiye mobilyada yatırım ülkesi olacak!

MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, mobilya sektöründe dünyada iş birliği yaptıkları şirketlerin Türkiye'yi yatırım ülkesi olarak görmeye başladığını ifade etti.

Doğanlar Yatırım Holding'ten kınama mesajı!

Mobilya, enerji, inşaat, gıda ve güvenlik sektörlerinde yatırımları bulunan Doğanlar Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, darbe girişmelerini kınayan mesajını yayınladı.

Kelebek Mobilya Düzce fabrikasına yatırım yapacak!

İleri teknoloji ve yüksek kaliteli üretim hedefleyen Kelebek Mobilya, Düzce'de bulunan fabrikasına 10 milyon dolar yeni yatırımıyla üretim kapasitesini yüzde 25 artırıyor.

DM Yatırım İnşaat Senegal’deki 3 dev projenin temelini attı!

Doğanlar Yatırım Holding ve Miller Holding ortaklığında kurulan DM Yatırım İnşaat’ın Senegal’de inşa edeceği toptancı hali kompleksi, lojistik merkezi ve mobilya fabrikası projelerinin temelleri atıldı.

Hedefim Group bu yıl mobilyaya yatırım yapacak!

Mobilya, inşaat alanında sekiz farklı markaya imza atan Hedefim Group, bu yıl özellikle mobilya alanında yatırım yapacak. Şirket bu kapsamda ilk kez gerçekleştireceği mobilya ihracatı için geri sayıma başladı.

Maya Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Tasarım Mobilya Anonim Şirketi kuruldu!

Maya Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Tasarım Mobilya Anonim Şirketi, Cem Kurt Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ocak'ta Kartal, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Doğtaş Kelebek Mobilya yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticileri!

Doğtaş Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğtaş Kelebek Mobilya yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticileri.

İGİAD’lı İşadamlarından Sudan’a yatırım!

Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği önderliğinde Sudan Cumhuriyetine gezi düzenleyen işadamları yatırım yapma kararı aldı.Yatırımın ağırlıklı olarak tekstil, mobilya ve tarım sektörlerinde olacağı açıklandı.

Bülent Arınç: Kıbrıs'a daha fazla yatırım yapılsın!

Eskişehir merkezli Cardin Concept İzko Mobilya Mağazası, Girne'den sonra ikinci şubesini Lefkoşa'da açtı. Mağazanın açılışını Başbakan Yardımcısı Bülent Annç yaptı. Arınç; "Kıbrıs'a daha fazla yatırım yapılsın" dedi...

Çilek’ten İnegöl’deki fabrikasına 6 milyon TL’lik makine yatırımı!

Dünya standartlarındaki tesislerinde bebek, çocuk ve genç odası mobilyası tasarım ve üretimini gerçekleştiren Çilek, üretim rakamına ulaşabilmek için Bursa İnegöl’deki fabrikasına 6 milyon TL’lik makine yatırımı planladı.

Günep Grup, 35 milyon TL yatırım bedeliyle 2 proje yapacak!

Mobilya, inşaat ve tarım sektörlerinde faaliyet gösteren Günep Grup. bu yıl iki yeni inşaat projesine başlamaya hazırlanıyor. Firmanın yapmayı planladığı projelerin yatırım bedeli 35 milyon TL civarında olacak

çilek mobilya yatırım Haberi

çilek mobilya yatırım

Tarihi ve doğal dokusuyla dünya turizminden pay alma mücadelesi veren Bosna Hersek, savaşın izlerini sadece ülke sınırları içinde değil, tüm dünyada hafızalardan silmek istiyor. Kökeni Bosna'ya dayanan mobilya sektörünün en büyük ihracatçısı konumundaki Çilek Mobilya'nın Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Çilek'in de hedefi, memleketinin savaşla değil, yatırım ve turizmle anılmasını sağlamak. 


30 GENCE İŞ 

Bosna Hersek ile İlişkileri Geliştirme Merkezi Vakfı'nı (BİGMEV) kuran işadamı, bir yandan Türkiye'den memleketine yatırımcı götürmek için organizasyonlar yaparken bir yandan da Bosnalı gençlerin eğitimine el attı. Bu yıl Bursa Sanayi ve Ticaret Odası Eğitim Vakfı'yla (BUTGEM) işbirliğine giden Çilek, ilk aşamada 30 Bosnalı işsiz genci meslek sahibi yapacak. 100 bin TL bütçeli proje kapsamında, gençler Türkiye'ye gelerek 3D tasarımcılığı gibi Bosna Hersek'te ihtiyaç duyulan alanlarda eğitim gördükten...