28 / 04 / 2024

çilek mobilya yeni şubeleri

çilek mobilya yeni şubeleri

Dünya standartlarındaki tesislerinde bebek, çocuk ve genç odası mobilyası tasarım ve üretimini gerçekleştiren Çilek, gelecek 3 yılda üretimini adetsel bazda yüzde 52 oranında artırmayı, bunun için de 6 milyon lira yatırım yapmayı planlıyor...

Çilek Mobilya’nın fırsat ürünlerini kaçırmayın! Çilek Mobilya 8 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Artan hammadde fiyatlarıyla birlikte, yeni mobilya almak ve ya yenilemek çok zorlaştı. Zamlanan fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş kaliteli ve uygun fiyatlı mobiya arayışında. Işte haberimiz onlar için. 8 Eylül 2022 Çilek mobilya fiyat listesi...

Akdeniz Belediyesi'nden Çilek Mahallesi'nde imar atağı!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 65 mahallesinde belirlenen ihtiyaca göre yeni imarlı yol açma çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, son olarak Çilek Mahallesinde yeni imarlı yolların açma çalışmalarını gerçekleştirdi.

İder Mobilya’dan 5 yeni mağaza!

İder Mobilya, yeni mağaza yatırımlarıyla büyümesini sürdürüyor. Mehmet Pınarbaşı, “İder Mobilya olarak, 2017 yılı ciro bazında en az yüzde 20 büyüme bekliyoruz. " dedi.

İder Mobilya yeni koleksiyonlarını İSMOB’da!

10-15 Ocak tarihleri arasında Tüyap’ta düzenlenecek İstanbul Mobilya Fuarı’na katılacak olan İder Mobilya, fuar boyunca 8. Salon ve 812.stantta yeni koleksiyonuna ait en seçkin tasarımlarını ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Loda Mobilya Area Yemek Odası, evinize şıklık ve konfor katıyor!

Ev dekorasyonunda Loft stilini kendine özgü tasarımlarıyla yorumlayan Loda Mobilya, yeni koleksiyonları ile yaşam alanlarında farklılık yaratmaya devam ediyor.

İder Mobilya Bubon Koltuk Takımı ile hayatınıza renk katın!

Rahat ve konforlu kullanım sunan; farklı tasarımları, zengin kumaş seçenekleriyle İder Mobilya, yeni modeli Bubon Koltuk Takımı’yla hayatınıza renk katmaya devam ediyor.

İder Mobilya Pinara Koltuk Takımı göz dolduruyor!

Göz dolduran tasarımları, çok amaçlı modern bir işlevsellik anlayışıyla yorumlayan İder Mobilya, yeni ürünü Pinara Koltuk Takımını müşterileriyle buluşturuyor.

15 milyon yeni konut geliyor!

JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, "6.5 milyonu kentsel dönüşümden olmak üzere 15 milyon yeni konut geliyor. Bu kadar yeni ev yeni mobilya, yeni perde, yeni beyaz eşya demek. 'Ev dekorasyon merkezleri' ile uzman merkezler dönemini başlatıyoruz" dedi

Loda Mobilya yeni koleksiyonlarını alıcıyla buluşturuyor!

2000 yılından beri mobilya sektöründe farklılık yaratan Loda Mobilya'nın yeni koleksiyonları alıcıyla buluşuyor. Loda Mobilya yeni koleksiyonunda modern, konforlu ve fonksiyonelliği ön planda tutup, metal ve ahşabın göz alıcı uyumunu kullandı.

Loda Mobilya doğadan alınan ilhamla evinize değer katıyor!

Ev dekorasyonunda Loft stilini kendine özgü tasarımlarıyla yorumlayan Loda Mobilya, yeni koleksiyonları ile yaşam alanlarında farklılık yaratmaya devam ediyor. Loda Mobilya’nın “Area yemek odası” evinize şıklık ve konfor katıyor.

Çilek Mobilya, Kilis'te mağaza açtı!

Avrupa’nın yanı sıra Anadolu’nun her köşesinde yatırımlarına hızla devam eden Çilek, daha çok çocuk Çilek’le büyüsün diye 175. Mağazasını Kilis’te açtı.

Loda Mobilya Bursa'da mağaza açacak!

Loda Mobilya, yeni mağazasını Bursa'da açıyor. Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, yıl sonuna kadar Bursa'da 5 yeni şube daha açmayı planladıklarını belirtti.

Çilek Mobilya Kenya'da mağaza açtı!

Farklı coğrafyalardaki satış noktalarını artırıp daha çok çocuğa ulaşmayı hedefleyen Çilek, Afrika’daki son satış noktasını Kenya’nın başkenti Nairobi’de açtı. Çilek, iki satış noktasının da yolda olduğunu müjdeledi

çilek mobilya yeni şubeleri Haberi

çilek mobilya yeni şubeleri


Dünya standartlarındaki tesislerinde bebek, çocuk ve genç odası mobilyası tasarım ve üretimini gerçekleştiren Çilek, gelecek 3 yılda üretimini adetsel bazda yüzde 52 oranında artırmayı, bunun için de 6 milyon lira yatırım yapmayı planlıyor.


Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, dünya standartlarındaki üretim anlayışı, mobilya sektöründe bir ilki gerçekleştirerek uygulamaya başladığı yalın üretim felsefesi ve kullandığı gelişmiş teknoloji sistemleri sayesinde hedeflerini yukarı taşıyan Çilek, 2014 yılı üretim miktarını yüzde 15 oranında artırmayı amaçlıyor.


212 bin metrekarelik alan üzerine kurulu üretim tesislerinde Toyota Yalın Üretim Sistemi'ni uygulayan Çilek, kayıplarını ölçen, analiz eden, sürekli iyileştiren ve öğrenen, hedef odaklı bir organizasyon kültürü ile verimlilik ve kalitesini artırıp birim maliyetlerini düşürerek katma değer yaratan bir üretim anlayışını hedefliyor. Üretim anlayışındaki kalite ve güvenlik kriterleri gereği Avrupa Birliği...