06 / 07 / 2024

Çilek Mobilya yurtiçi mağazalar

Çilek Mobilya yurtiçi mağazalar

Çocukların hayal dünyalarını yakalayan ürünler geliştiren Çilek Mobilya, Japonya'dan Kolombiya'ya, Güney Afrika'dan Finlandiya'ya, Rusya'dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) 5 kıtada 66 ülkede 3 milyon çocuğun odalarını süsledi...

Kargolar 26 Haziran'da açık mı? Aras, PTT, MNG, Yurtiçi kargo Kurban Bayramı'nda çalışıyor mu?

Kurban Bayramı tatili 9 gün açıklandı. Bu kapsamda vatandaşlar kargoların açık olup olmayacağını sorguluyor. Peki, Aras, PTT, MNG, Yurtiçi kargo Kurban Bayramı'nda çalışıyor mu? İşte detaylar...

Yurtiçi Kargo'da 24 saatte teslimat dönemi başlıyor 

Kargolarınız artık belirlenen hatlarda 48 saat yerine 24 saatte teslim edilecek. Yurtiçi Kargo, YK Plus 24 hizmetini duyurdu. İşte YK Plus 24 projesi...

Çilek Mobilya’nın fırsat ürünlerini kaçırmayın! Çilek Mobilya 8 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Artan hammadde fiyatlarıyla birlikte, yeni mobilya almak ve ya yenilemek çok zorlaştı. Zamlanan fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş kaliteli ve uygun fiyatlı mobiya arayışında. Işte haberimiz onlar için. 8 Eylül 2022 Çilek mobilya fiyat listesi...

Yurtiçi, MNG, Aras Kargo şehir içi kargo gönderi ücretleri ne kadar? 29 Haziran 2022 fiyat listesi!

Yurtiçi, MNG, Aras Kargo şehir içi kargo ücretleri ne kadar? İşte 29 Haziran 2022 fiyat listesi...

Han Yurtdışı Ve Yurtiçi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Han Yurtdışı Ve Yurtiçi İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Han tarafından kuruldu.

Tacikistan'ın Gayri Safi Yurtiçi Hasılası'nda inşaat sektörünün payı yüzde 7,5!

Tacikistan'ın Gayri Safi Yurtiçi Hasılası'nda inşaat sektörünün payı yüzde 7,5 olarak belirlendi...

Koronavirüs mobilya tercihlerini de değiştirdi!

Koronavirüsle mücadele sürecinde evlerde geçirilen zamanın artmasıyla mobilyalarda değişim talepleri hızlandı. Atia, MAG Mobilya Dekorasyon için bu süreci değerlendirdi.

Kilim Mobilya yurtdışı mağazalarını 35'e çıkaracak! 

Kilim Mobilya yurtiçi ve yurtdışı şube sayısını arttırmaya devam ediyor. Yurtdışında 31 mağazası bulunan şirket yıl sonuna kadar 35 mağaza açmayı hedefliyor. 

TF Varlık Kiralama'dan yurtiçi kira sertifikası portföyü açıklaması!

TF Varlık Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yurtiçi kira sertifikasının portföy varlığı hakkında açıklama yaptı. 

Deniz GYO Yurtiçi borçlanma ihracı için SPK başvurusu yaptı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO Yurtiçi borçlanma ihracı için SPK başvurusunda bulundu. 

Aldora Mobilya yenilikçi yaşam sunuyor!

Aldora Mobilya yeni ev konseptleri ile yenilikçi yaşam sunuyor. Aldora Mobilya'nın Stella Koltuk Takımı ile evlerinizde rahatlık olacak.

Evmanya'dan internetten ev eşyası ve mobilya siparişi kolaylığı!

Evmanya, teslimat ve ücretsiz kurulum hizmeti ile tüketicilere kolaylık sağlamaya devam ediyor. Randevulu teslimat ve ücretsiz kurulum sistemine geçerek tüketicilerin internetten ev eşyası ve mobilya siparişi vermelerini kolaylaştırıyor.

Dreams Yurtiçi Yurtdışı Turistik Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Dreams Yurtiçi Yurtdışı Turistik Hizmetler Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Murat Delipoyraz tarafından Küçükçekmece'de kuruldu.

Çilek Mobilya yurtiçi mağazalar Haberi

Çilek Mobilya yurtiçi mağazalar


Tasarımcılarını, ilham alması için Disneyland ve Legoland'a gönderip çizgi film izleterek çocukların hayal dünyalarını yakalayan ürünler geliştiren Çilek Mobilya, Japonya'dan Kolombiya'ya, Güney Afrika'dan Finlandiya'ya, Rusya'dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) 5 kıtada 66 ülkede 3 milyon çocuğun odalarını süsledi.


Çin, Güney Kore, Endonezya, Singapur ve Malezya'nın da aralarında bulunduğu Asya ve Asya Pasifik ülkelerinde agresif bir büyüme hedefleyen firma, özellikle Çin'de 100 mağazalık projeyi hayata geçirmeyi hedefliyor.


Çilek AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çilek Mobilya'nın 1995 yılında İnegöl ilçesinde kurulduğunu, o tarihlerde Türkiye'de genç odası üretiminin çok sınırlı olduğunu ve bu açığı gidermek için çocuklara özel ürünler geliştirdiklerini söyledi.


Plastik, alüminyum, kumaş gibi malzemeleri de kullanıp renkli mobilyalar geliştirdiklerini ve çocukları işin merkezine koyduklarını vurgulayan Çilek, "O dönem...