16 / 05 / 2024

Çilek Odası ürünleri

Çilek Odası ürünleri

Bebek, çocuk ve genç odalarının uzman markası Çilek, tüm mağazalarında 45 gün boyunca geçerli olacak yüzde 50’ye varan indirim kampanyası başlattı

Nurettin Özdebir: Hangi ürünleri Çin'den sağlıyoruz tespit edilmeli!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, yeni tip koronavirüs salgınının Türkiye ekonomisine etkilerinin ortaya çıkarılması gerektiğini belirterek, "Hangi ürünleri Çin'den sağladığımız ve nasıl etkileneceğimiz tespit edilmeli" dedi.

Çilek Odası yurt dışı yatırımlarına devam ediyor!

Üretimin yaklaşık yüzde 50'sini ihraç eden Çilek odası ,Hindistan'da 10'uncu mağazasını açarken Endonezya,Yeni Zelenda, Tanzanya, Kenya, Çin, Özbekistan ve İngiltere pazarlarına da girmeyi planlıyor.

Ekrem Demirtaş: Su ürünleri OSB'nin yol haritası çizildi!

İzmir Ticaret Odası'ndan yapılan açıklamada, müteşebbis heyeti belirlenen "İzmir İli Su Ürünleri Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi"nde sadece balık üreticilerinin değil, tüm sektörü kapsayan bir yapıda olması hedefleniyor.

İzmir'de su ürünleri için OSB kurulacak!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Türkiye’de bir ilk olacak ‘Su Ürünleri Organize Bölgesi’ kurmak için çalışmalara başladıklarını açıkladı.Türkiye’nin ilk su ürünleri organize bölgesi İzmir'de kuruluyor.

Türkiye'nin ilk su ürünleri organize bölgesi İzmir'de kuruluyor!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Türkiye'nin ilk su ürünleri organize bölgesini kurmak için çalışmalara başladıklarını açıkladı. Türkiye'nin ilk su ürünleri organize bölgesi İzmir'de kurulacak.

İzmir'e su ürünleri bölgesi kurulacak!

İZMİR Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Türkiye’de bir ilk olacağı belirtilen ’Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi'' kurmak için çalışmalara başladıklarını açıkladı.

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Özkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Gazipaşa Caddesi'nde kuruldu.

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Plastik Petrol ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Rıza Benli, Kemal Benli, Adıgüzel Benli, Mustafa Benli Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mehmet Özyıldız tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Çiftçi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de Ümraniye, Yukarı Dudullu'da kuruldu.

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemile Yontaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Çilek Odası ürünleri Haberi

Çilek Odası ürünleri

01 Ağustos-15 Eylül 2012 tarihleri arasında Çilek Odası mağazalarında satışa sunulan özel ürünleri, yüzde 50’ye varan indirim avantajından yararlanarak alabilirsiniz. 


Kampanya kapsamında çocuk odalarının en çok ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra hem erkek hem de kız grubuna hitap eden ekonomik sınıf serileri de yer alıyor. Lokomotif ürünlere aksesuar gruplarının da dahil edildiği kampanya ile Çilek’in yüksek güvenlikli ve 5 yıl garantili özel ürünlerine, ücretsiz montaj hizmeti ile birlikte çok avantajlı fırsatlarla sahip olabilirsiniz. 


12 taksit avantajı

Ramazan Bayramı’nı da kapsayan 45 günlük kampanya döneminde çocukları için en doğru seçimi yapmak isteyen aileler ayrıca Bonus’a özel 12 taksit avantajından faydalanabilecek. 15 Eylül’e kadar sürecek büyük indirimi kaçırmamak için size en yakın Çilek Odası mağazasını ve www.cilek.com web sitesini ziyaret ederek, ürünlerle ilgili daha...