29 / 04 / 2024

Çilek yüzde 50’ye varan indirim kampanyası sunuyor!

 Çilek yüzde 50’ye varan indirim kampanyası sunuyor!

Bebek, çocuk ve genç odalarının uzman markası Çilek, tüm mağazalarında 45 gün boyunca geçerli olacak yüzde 50’ye varan indirim kampanyası başlattı



01 Ağustos-15 Eylül 2012 tarihleri arasında Çilek Odası mağazalarında satışa sunulan özel ürünleri, yüzde 50’ye varan indirim avantajından yararlanarak alabilirsiniz. 


Kampanya kapsamında çocuk odalarının en çok ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra hem erkek hem de kız grubuna hitap eden ekonomik sınıf serileri de yer alıyor. Lokomotif ürünlere aksesuar gruplarının da dahil edildiği kampanya ile Çilek’in yüksek güvenlikli ve 5 yıl garantili özel ürünlerine, ücretsiz montaj hizmeti ile birlikte çok avantajlı fırsatlarla sahip olabilirsiniz. 


12 taksit avantajı

Ramazan Bayramı’nı da kapsayan 45 günlük kampanya döneminde çocukları için en doğru seçimi yapmak isteyen aileler ayrıca Bonus’a özel 12 taksit avantajından faydalanabilecek. 15 Eylül’e kadar sürecek büyük indirimi kaçırmamak için size en yakın Çilek Odası mağazasını ve www.cilek.com web sitesini ziyaret ederek, ürünlerle ilgili daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz. 




Geri Dön