16 / 05 / 2024

Çilek Odası kampanyası

Çilek Odası kampanyası

Bebek, çocuk ve genç odalarının uzman markası Çilek, tüm mağazalarında 45 gün boyunca geçerli olacak yüzde 50’ye varan indirim kampanyası başlattı

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Yarısı bizden kampanyasına özel müteahhitler de dahil edilmeli

Konut sorununu çözmek için İstanbul’da başlatılan Yarısı Bizden kampanyasını Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam değerlendirdi.

English Home'da yatak odası ürünlerinde her şey yarı yarıya indirimli! İşte 03 Ekim 2022 fiyat listesi

Kışa English Home fırsatlarıyla hazırlanın. Yatak odası ürünleride yüzde 50 indirim kampanyası başlatan English Home bir tıkla evinizde. İşte indirimli fiyat listesi

Genç odasında bomba indirim İstikbal’den geldi! Dev kampanyalı fiyatlarla 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Okulların açılmasına az bir zaman kalmışken İstikbal, indirimli fiyatlarıyla herkesin yüzünü güldürecek. Türkiye’nin sevilen mobilya markası olan İstikbal yapmış olduğu Okula Dönüş kampanyası ile dev indirim uygulamaları ile genç odası paketleri sizleri bekliyor. İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

İMO’dan her şantiyeye bir şef kampanyası!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) güvenli yapıların inşa edilmesi için “Her şantiyeye bir şef” kampanyasını hayata geçirdi.

Çilek’in indirim rüzgarı seni çağırıyor!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisindeki tematik ürünleriyle ailelerin ve çocukların beğenisini kazanan Çilek’te indirim rüzgarı devam ediyor.

Çilek bebeklerin sağlıklarına özen gösteriyor!

Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, renkli ve eğlenceli bebek ürünleriyle bebeklerin sağlıklarına ebeveynleri kadar özen gösteriyor.

Çilek’ten Ankara’ya 2 yeni mağaza!

Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, yurtiçindeki varlığını genişletmeye devam ediyor. Çilek, Anakaralı ailelerle buluşmaya devam etmek için Anakara’daki mağaza sayısını 12’ye yükseltti.

Çilek Romantic bebek odası serisi!

Bebek odası denince akla gelen ilk marka Çilek, genç odası olarak beğenilen Romantic serisini şimdi de bebek odası olarak uyarladı. Beyaz ve klasik detayları seven ebeveynlerin tercihi Romantic Serisi, minik melekler için özel tasarlandı

Çilek'ten ideal çalışma odası tüyoları!

Bebek, çocuk ve genç odası alanında tematik tasarımlarıyla beğeni kazanan marka Çilek, ürünlerinin, kullanıcılarının fiziksel sağlığının yanı sıra pedagojik gelişimine de destek olmasına önem veriyor.

Çilek Mobilya, Bratislava’da mağaza açtı!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde, tematik ürünleriyle büyük beğeni kazanan marka Çilek, yurt içi ve yurt dışındaki büyümesini sürdürüyor. 2015 yılında yurt dışında 20 mağazaya imza atan Çilek, son olarak Slovakya’nın Bratislava'da mağaza açtı.

Evgör Mobilya'dan öğrencilere özel, indirimli yarıyıl kampanyası!

Evgör Mobilya, sömestr dönemine özel indirim kampanyası düzenliyor. Firma, tüm genç ve çocuk odası modellerinde yarıyıl tatili boyunca %20 indirim fırsatı sunuyor.

Çilek Mobilya, İSMOB 2016 Fuarı'nda ziyaretçileriyle buluştu!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde bir dünya markası olan Çilek, bu yıl 12-17 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek İSMOB fuarının yeni adresi TÜYAP’ta ziyaretçileriyle buluştu

Çilek Mobilya'da indirimlerine 2016'da da devam edecek!

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, firmanın yoğun ilgi gören indirim kampanyası, Ocak 2016'da da devam edecek. Çilek Mobilya'da birçok üründe yüzde 40'a varan indirim oranları bulunuyor.

Çilek Odası kampanyası Haberi

Çilek Odası kampanyası

01 Ağustos-15 Eylül 2012 tarihleri arasında Çilek Odası mağazalarında satışa sunulan özel ürünleri, yüzde 50’ye varan indirim avantajından yararlanarak alabilirsiniz. 


Kampanya kapsamında çocuk odalarının en çok ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra hem erkek hem de kız grubuna hitap eden ekonomik sınıf serileri de yer alıyor. Lokomotif ürünlere aksesuar gruplarının da dahil edildiği kampanya ile Çilek’in yüksek güvenlikli ve 5 yıl garantili özel ürünlerine, ücretsiz montaj hizmeti ile birlikte çok avantajlı fırsatlarla sahip olabilirsiniz. 


12 taksit avantajı

Ramazan Bayramı’nı da kapsayan 45 günlük kampanya döneminde çocukları için en doğru seçimi yapmak isteyen aileler ayrıca Bonus’a özel 12 taksit avantajından faydalanabilecek. 15 Eylül’e kadar sürecek büyük indirimi kaçırmamak için size en yakın Çilek Odası mağazasını ve www.cilek.com web sitesini ziyaret ederek, ürünlerle ilgili daha...