28 / 04 / 2024

Çilek soru cevap

Çilek soru cevap

Özgün tasarımları ile ebeveyn ve çocukların hayatını kolaylaştıran Çilek, uzman pedagog aracılığıyla 20 Ekim Pazartesi günü Facebook üzerinden gelen soruları canlı olarak yanıtlayacak.

İslam Memiş madde madde anlattı: Altın genelgesinin ardından cevap bekleyen 4 önemli soru

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın altın konusundaki yeni genelgesi, vatandaşların kafasında bazı soru işaretleri oluşturdu. Bu noktada, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yayımlanan genelge hakkında merak edilen sorulara açıklık getirdi.

“Altın alırken sakın bu hataya düşmeyin!” dedi ve herkesin merak ettiği o soruya cevap verdi!

Altında yaşanan büyük yükseliş herkesin dikkatini çekiyor. Yatırımcılar ise altına yatırım yapılıp yapılamayacağını merak ediyor. İslam Memiş, yaptığı açıklamayla akıllardaki soru işaretlerine cevap verdi.

İBB'den Ekrem İmamoğlu'na açılan soruşturmayla ilgili açıklama!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü Belediye Başkanlığı dönemine ilişkin açılan 27 soruşturma hakkında, İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı’nın açıklamalarına İBB'den cevap verildi... 

İmar barışında merak edilen 142 soru!

26 Haziran 2018 tarihinde düzenlenen İmar Barışı panelinde, katılımcılar tarafından merak edilen tüm sorunlar, Bakanlığın ilgili birimlerince cevaplandırıldı. İşte İmar barışında merak edilen 142 soru 142 cevap..

İmar barışında 12 soru, 12 cevap!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği İmar Barışı’yla ilgili kitapçık hazırladı. Kitapçıkta, merak edilen 12 soru ve yanıtı yer alıyor... 

Aziz Kocaoğlu'ndan Mavişehir tartışmasına 10 soru ile cevap!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin gündemi Mavişehir’deki imar sorunu oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İller Bankasının yaptığı açıklamaya 10 adet soru ile cevap verdi.

Kadir Topbaş'tan Çiftçi Towers ve 42 Maslak soru önergelerine cevap!

Kadir Topbaş, Çiftçi Towers ve 42 Maslak ile ilgili soru önergelerine tam bir yıl sonra cevap verdi. İBB ve ilçe belediyelerinin milyarlarca liralık rant yaratılan projelerde hiçbir denetim yapmadığı ortaya çıktı.

Dikili'de çarpık kentleşmenin önüne geçilecek!

Dikili Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren mimar, müteahhit ve mühendislere yönelik bir toplantı düzenledi.Konuşmaların ardından yoğun katılımın gerçekleştiği toplantı soru cevap şeklinde devam etti.

Bahçelievler kentsel dönüşümde son durum!

Bahçelievler Belediyesi, kentsel dönüşüm seminerlerine başladı. Kentsel Dönüşüm Şefliği tarafından bugün de verilecek olan seminer soru-cevap şeklinde geçiyor... Peki Bahçelievler'de kaç riskli bina tespit edildi, kaç binaya yıkım ruhsatı verildi?

İdris Güllüce Aytun Çıray'ın Tahtalı Barajı soru önergesine cevap verdi!

Bir dizi inceleme ve programlara katılmak üzere Konya'ya giden Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray'ın Tahtalı Barajı ile ilgili soru önergesine cevap verdi.

Kentsel dönüşümde 50 soru 50 cevap!

Kentsel dönüşüm hususu kapsamında anlaşılmayan ve merak edilen hususlar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Kentsel dönüşümde 50 soru 50 cevap kitapçığında özetleniyor. İşte sorular ve yanıtları..

Owada Kiyotaka: Tsunami Bursayı'da vurabilir!

Owada Kiyotaka, programın soru cevap kısmında kendisine sorulan, "Bursa'da tsunami olma olasılığı nedir?" sorusuna, "Denize kıyısı olan yerlerde tsunami olma olasılığı her zaman vardır. Bu durum göz ardı edilemez." dedi

Bayburt Üniversitesi kentsel dönüşüm konferansı düzenledi!

Bayburt Üniversitesi Kariyer ve Toplumsal Bilinç Kulübü, “Kentsel Dönüşüm” konferansı düzenledi. “Kentsel Dönüşüm” konferansı kulüp başkanının açılış konuşmasıyla başladı. Konferans, soru cevap bölümüyle devam etti...

Çilek soru cevap Haberi

Çilek soru cevap

Özgün tasarımları ile ebeveyn ve çocukların hayatını kolaylaştıran Çilek, uzman pedagog aracılığıyla 20 Ekim Pazartesi günü Facebook üzerinden gelen soruları canlı olarak yanıtlayacak. 

Çocukların istek ve hayallerinin yanı sıra sağlığına da önem veren Çilek,  uzman pedegog ebeveynler ile Çilek’in Facebook sayfasında bir araya getiriyor. 20 Ekim Pazartesi günü 15.00 - 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek facebook canlı yayınında uzman pedagog; çocukların uyku düzeni, yeme içme alışkanlıkları, konuşma ve dil gelişimleri, tırnak yeme, alt ıslatma, arkadaşlık ilişkileri, anne babaya aşırı bağımlılık ve ergenlik dönemi problemleri gibi ebeveynlerin çocukları ile ilgili sormak istedikleri sorulara cevap...