05 / 05 / 2024

çilek teknolojik oda tasarımları

çilek teknolojik oda tasarımları

Çilek, son yıllarda hayatın her alanına hakim olan “akıllı cihaz” teknolojilerini mobilyalarına uyarlayan ilk Türk mobilya markası oldu.

Akçansa, 39. Yapı Fuarı’nda ilgi odağı oldu!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, bu yıl 10-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen 39. Yapı Fuarı’nda teknolojik standıyla ilgi odağı oldu. Akçansa, Artırılmış Gerçeklik uygulamasıyla katılımcılara güncel projelerini tanıttı.

Akçansa, 39. Yapı Fuarı’nda teknolojik standıyla ilgi odağı oldu!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, bu yıl 10-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen 39. Yapı Fuarı’nda teknolojik standıyla ilgi odağı oldu. Sanal gerçeklik gözlüğü ile 3. Köprü’yü yürüyerek geçen ziyaretçilere farklı bir deneyim yaşattı

Çilek Mobilya, Akıllı Mobilya modelleriyle 444 mağaza açtı!

İnegöl'de Türkiye'nin ilk 'Akıllı Mobilya' üretim merkezini kuran Çilek, çocuk ve gençlerin teknolojik isteklerini ürünleriyle buluşturdu. Bu sayede 5 kıtada, 66 ülkede, 444 mağaza açtı.

Çilek akıllı mobilya üretti!

Çilek, son yıllarda hayatın her alanına giren akıllı cihaz teknolojilerini mobilyalarına uyarlayarak akıllı mobilya üretti. Çilek Mobilya, özel olarak tasarladığı ürünlerine teknolojik detaylar da ekleyerek çocukların hayatını kolaylaştırıyor.

Çilek, Elazığ'da ikinci mağazasını açtı!

Çilek Mobilya, Elazığ'da açtığı ikinci satış noktasıyla yurt içindeki mağazalarına bir yenisini daha ekledi. 660 metrekarelik teşhir alanına sahip yeni mağazada, Çilek'in tüm özgün tasarımları oda konsepti ile sergileniyor.

Çilek, Van’da ikinci mağazasını açtı!

Çilek Mobilya, Van’da ikinci mağazasını açtı. Tasarımlarını oda konsepti ile 800 metrekarelik mağazada sergileyen Çilek Mobilya, Van mağazasıyla Doğu Anadolu Bölgesi’nde toplam 12 mağazaya ulaştı.

Çilek Dalmaçyalı Karyola serisini tanıttı!

Türkiye’nin uluslararası markası Çilek, yeni tasarımı Dalmaçyalı Karyola ile çocukların yeni oda arkadaşı oluyor. Beyaz üzerine siyah puanlarla dizayn edilen yeni tasarımı Dalmaçyalı Karyola ile hem kız hem de erkek çocuklarının odalarını süslüyor....

Çilek Mobilya BM Küresel İlkeler Sözleşmesi'ni imzaladı!

Çilek Mobilya Birleşmiş Milletler (BM) Küresel İlkeler Sözleşmesi'ni imzaladı....

Adana Sabancı Merkez Camii'si teknolojik sistemle ısınacak!

Adana'da bulunan Sabancı Merkez Camisi, yazın sıcaklarda daha serin olsun diye cami zemini teknolojik sistemle döşenecek...

Çilek Mobilya tasarımlarını MODEF EXPO 2013'te sergiledi!

Çilek Mobilya, tasarımlarını MODEF EXPO 2013'te sergiledi.

Muzaffer Çilek: Mobilya pazarında 20'nci sıradayız!

Çilek Mobilya Genel Müdürü Muzaffer Çilek, herkesin, Afrika'nın kuzeyine ve güneyine çalıştığını belirterek, ''Arada kalmış Afrika ülkeleri hep unutuldu. Hem Afrika hem de Orta Doğu ülkeleri Türk markaları için önemli bir fırsat'' dedi

Muğla'da kayıt dışı emlakçılarla mücadele için oda kuruluyor!

Yabancıların mülk edinmede en fazla tercih ettiği kentlerden olan Muğla bölgesinde, emlak müşavirleri ''çantacı'' ve ''çakma emlakçı'' diye tabir edilen kayıt dışı çalışan kişilerle daha etkin mücadele edebilmek için oda kurmaya karar verdi

Metin Özçelik Çilek Mobilya ailesine katıldı!

Çilek Mobilya AŞ Yurt içi ve Yurt dışı Satışlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına Metin Özçelik atandı

çilek teknolojik oda tasarımları Haberi

çilek teknolojik oda tasarımları

Bebek, çocuk ve genç odası denince Türkiye’nin akla gelen ilk markası olan Çilek, özel olarak tasarladığı ürünleriyle çocuklar için keyifli odalar sunarken, onların hayatını kolaylaştıracak detayları da atlamıyor. Hayatımızın olmazsa olmazları arasında yer alan teknolojik yenilikleri, mobilyalarıyla uyumlu hale getiren Çilek, Türkiye’de ilk kez akıllı mobilya üreten marka olma özelliği taşıyor.


Çilek, çocuk ve genç odalarında kullandığı teknik aksamlar sayesinde, kullanıcılarının özel alanlarında geçirdikleri zamanı daha da keyiflendiriyor. Çilek’in özel tasarım serilerinin içinde bulunan yatak ve çalışma masalarının sahip olduğu teknik düzen sayesinde, çocuklar ve gençler bluetoothlarından aktardıkları ya da usb’lerine yükledikleri müzik veya derslerin ses kaydını kolaylıkla dinleyebiliyor. Çilek’in kısa süre önce piyasaya sunduğu First Class, Champion Racer, Football ve Carbeds serileri de akıllı oda olma özelliği taşıyor.



Çocukların ve...