06 / 05 / 2024

Çilek trio

Çilek trio

Trio serisiyle, sektöre yeni bir soluk getiriyor. Trio serisiyle odalarında uzun süre vakit geçirmeyi seven gençler için yalın tasarımı minimalist çizgilerle buluşturan Çilek, sunduğu ekstra çözümlerle de gençlerin yaşam alanlarına mutluluk katıyor.

Çilek, Trio ile genç odalarına yeni bir soluk getiriyor!

Trio serisiyle, sektöre yeni bir soluk getiriyor. Trio serisiyle odalarında uzun süre vakit geçirmeyi seven gençler için yalın tasarımı minimalist çizgilerle buluşturan Çilek, sunduğu ekstra çözümlerle de gençlerin yaşam alanlarına mutluluk katıyor.

Çilek Mobilya 258. mağazasını Katar'da açtı!

Tasarımlarıyla milyonlarca çocuğun odalarını süsleyen Çilek, açtığı konsept mağazalarla yurtdışında büyümeye devam diyor. Çilek, Arap Yarımadası’nda bulunan Katar’da açtığı mağazası ile yurtdışı mağaza sayısını 258’e çıkardı.

Çilek Mobilya'da SLEEPY PUF ile koltuk ve yatak bir arada!

Birbirinden özgün ve fonksiyonel tasarımları ile herkesin yaşam alanlarını dizayn eden Çilek; hem koltuk hem yatak olma özelliği taşıyan yeni ürünü ‘Sleepy Puf’ ile çocuklara renkli ve keyifli ortamlar sunuyor.

Çilek First Class ile çocukları uçuruyor!

Çilek First Class ile çocukları uçuruyor. Tasarımları ile çocukların keyifle vakit geçirebilecekleri yaşam alanları oluşturan Çilek, yeni tasarımı First Class ile çocukları bulutların üzerine çıkararak, gökyüzünün kahramanları yapıyor.

Öz Kayseri Trio projesinde 4+1 daireler 500 bin TL!

Öz Kayseri İnşaat tarafından hayata geçirilen Trio projesinde daireler 4+1 şeklinde dizayn edildi. Proje 3 blok halinde yükseliyor. Öz Kayseri Trio projesinde 4+1 daireler 500 bin TL olarak satışa sunuluyor.

Zonguldak Geredeli Trio Towers iletişim bilgileri!

Zonguldak Geredeli Trio Towers projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Zonguldak Geredeli Trio Towers iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Geredeli Trio Towers Zonguldak' ın ilk karma projesi!

Geredeli Trio Towers projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje 3 blok şeklinde yükseliyor. Geredeli Trio Towers Zonguldak' ın ilk karma projesi olarak hayata geçiyor.

Çilek Mobilya Kolombiya'da 3. mağazasını açtı!

Çilek, Güney Amerika ülkelerinden olan Kolombiya’da, üçüncü mağazasını açtı. 66 ülkede 444 satış noktasına ulaşan markanın konsept mağazalarının en yenisi Kolombiya’da açtığı mağaza oldu.

Geredeli Trio Towers Zonguldak metrekaresi 2 bin TL!

Geredeli İnşaat tarafından hayata geçirilen Geredeli Trio Towers projesi Zonguldak' ın ilk ve tek karma projesi olarak yükseliyor. Geredeli Trio Towers Zonguldak metrekaresi 2 bin TL' den başlıyor. Projede satışlar başladı.

Çilek Mobilya almak online da çok kolay!

66 ülkede 444 satış noktası ile hizmet veren Çilek, tüm tasarımlarını online alışveriş sitesine de taşıyarak; bulunduğu kategoride online alışverişe de geçen ilk marka oldu.

Çilek Mobilya Hindistan’da mağaza sayısını 25’in üzerine çıkaracak!

Çilek Mobilya, Hindistan’da açtığı 9 mağazasıyla, Türk markası olarak çocuk mobilyasının dünyadaki en büyük temsilcisi olma yolunda ilerlerken, burada 25’ten fazla mağaza açmayı hedefliyor.

Kolombiya'daki ilk Türk mağazasını Çilek açtı!

Kolombiya'daki ilk Türk mağazasını Çilek açtı. Dünyada 3 milyondan fazla çocuğun odasını süsleyen Çilek, Güney Amerika’nın en önemli ülkelerinden olan Kolombiya’da, ilk Türk markası olarak üçüncü mağazasını açtı.

Çilek 2015'te yüzde 30 büyüme hedefliyor!

2015 yılında yüzde 6 orannında bir büyüme bekleyen Çilek Mobilya, 50 yeni mağaza hedefliyor Çilek Mobilya, 2015 yılında 10 milyon lira yatırım yaparak yurt içinde ve yurt dışında toplam 50 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

Çilek trio Haberi

Çilek trio

Çilek, gençlerin yaşam tarzları,  istekleri ve ihtiyaçlarından yola çıkarak tasarladığı Trio serisiyle, gençlerin kendilerini yaşam alanlarında daha özgür hissetmelerine yardımcı oluyor. Trio serisinde, modüler kullanımı ve günlük yaşamdaki ihtiyaçları fonksiyonel detaylarla birleştiren Çilek, gençlere sunduğu ekstra çözümlerle de onların hayatını kolaylaştırıyor.


Mobilyanın teknolojiyle buluştuğu nokta…

Karyolaların yatak başlarını çift taraflı kullanma imkanı sunan Trio, farklı renk alternatifleriyle gençlerin beğenisini kazanıyor. Öte yandan akıllı telefonları, müzik çalarları vb. ürünleri şarj edebilen usb portala sahip olan Çilek’in Trio serisi,  hem sehpa hem de puf  olarak kullanılabilen komodini sayesinde gençlerin odasında arkadaşlarıyla keyifle vakit geçirecekleri yeni bir dünya...