04 / 05 / 2024

Zonguldak Geredeli Trio Towers iletişim bilgileri!

Zonguldak Geredeli Trio Towers iletişim bilgileri!

Firma: Geredeli İnşaat

Proje: Geredeli Trio Towers

Zonguldak Geredeli Trio Towers projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Zonguldak Geredeli Trio Towers iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.



Geredeli İnşaat tarafından hayata geçirilen Zonguldak  Geredeli Trio Towers  3 bloktan oluşuyor. Projedeki daireler  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Zonguldak İl'inde yer alan Geredeli Trio Towers projesinde A bloğun teslim tarihi 2 sene sonra yapılması planlanıyor. A blokta 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Projede daireler metrekaresi 2 bin TL olarak belirlendi.


Geredeli Trio Towers projesi Zonguldak' ın ilk karma projesi olarak geçiyor.  Geredeli İnşaat  tarafından hayata geçirilen projede AVM ve daireler yer alacak. Projenin tamamının teslim tarihi ise 4 sene sonra yapılması planlanıyor.


Geredeli Trio Towers projesinde sosyal seçenek olarak  kamelya, seyir terasları, çocuk parkları, basketbol sahası, fitness center, cafe, Türk hamamı, sauna, buhar odası, otopark ve yürüyüş pisti yer alıyor.


Zonguldak Geredeli Trio Towers iletişim bilgileri!

Satış Ofisi: Merkez mah. Köylü Pazarı İşhanı Kat:2 Kozlu/Zonguldak

Tel :+90 372 269 05 75

Mail :[email protected]

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön