01 / 05 / 2024

Star Towers iletişim!

Star Towers iletişim!

Firma: RDS ve Reform İnşaat Ortaklığı

Proje: Star Towers

Star Towers iletişim bilgileri kapsamında proje Atatürk Caddesi, Kıraç - Esenyurt Bölgesi içinde yer alıyor. Esenyurt Star Towers projesinin telefon numarası ise 444 16 77.



Esenyurt Bölgesi içinde hayata geçirilen Star Towers projesi, RDS ve Reform İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.  Star Towers Esenyurt projesi kapsamında 21 bin metrekarelik inşaat alanı bulunuyor. 


Toplamda 679 konuttan meydana gelen Esenyurt Star Towers projesi kapsamında 5 blok bulunuyor. Esenyurt Star Towers Rezidans teslim tarihi hemen olarak belirlendi.


Star Towers iletişim!


109 ticari üniteden oluşan Reform İnşaat Esenyurt Star Towers satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Star Towers Esenyurt ödeme koşulları kapsamında banka kredisi uygulanarak vadelendirme seçeneği sunuluyor. 


RDS Star Towers satış fiyatları 1+1'lerde 240 bin liradan ve de 3+1'lerde ise 306 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede dinlenme alanları, fitness merkezi, yüzme havuzu, spor alanları, oyun alanları, kapalı otopark, yeşil alanlar, sauna ve buhar banyosu bulunuyor. 


Star Towers iletişim ulaşım : Atatürk Caddesi, Kıraç - Esenyurt /İSTANBUL

Star Towers iletişim telefon: 444 16 77


Star Towers iletişim!

Telefon: 444 16 77

Web Adresi: www.startowers.com.tr

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön