18 / 05 / 2024

Zonguldak Geredeli Trio Towers karma proje

Zonguldak Geredeli Trio Towers karma proje

Zonguldak Geredeli Trio Towers projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Zonguldak Geredeli Trio Towers iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Geredeli İnşaat, Zonguldak'taki yatırımlarına ara vermeyecek!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde yatırımlarını sürdüren Geredeli İnşaat’ın sahibi Şahin Yalçın, son yaşanan olaylara rağmen inadına yatırıma devam ettiklerini ifade etti.

Geredeli İnşaat, Zonguldak'ta 550 konut inşa edecek!

Zonguldak'ın önde gelen konut firmalarından Geredeli İnşaat, BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi yakınında ve karayolu kenarında 550 konutluk dev bir projeye daha imza atıyor.

Trio Towers'ta lansmana özel yüzde 25 indirim!

Zonguldak en lüks konut projesiyle buluşuyor. Bölgenin ilk ve tek karma projesi Trio Towers konutları Geredeli İnşaat güvencesiyle Zonguldak halkıyla buluşuyor.

Zonguldak Trio Towers'ta 120 ay taksit imkanı!

Zonguldak’ta yapımına başlanan ve bölgenin ilk karma projesi olan Trio Towers, 7 yıldızlı otel konforuyla müşterilerinin karşısına çıktı. Proje bölgenin ilk karma projesi olacak..

Trio Towers büyük ilgi görüyor!

Geredeli inşaatın Zonguldak'da yapımına başladığı Trio Towers projesi Zonguldak'da standart ve beklentileri yukarıya çıkardı. Trio Towers Zonguldak'ın ilk ve tek karma projesi.

Zonguldak Geredeli Trio Towers iletişim bilgileri!

Zonguldak Geredeli Trio Towers projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Zonguldak Geredeli Trio Towers iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Geredeli Trio Towers Zonguldak' ın ilk karma projesi!

Geredeli Trio Towers projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje 3 blok şeklinde yükseliyor. Geredeli Trio Towers Zonguldak' ın ilk karma projesi olarak hayata geçiyor.

Geredeli Trio Towers Zonguldak metrekaresi 2 bin TL!

Geredeli İnşaat tarafından hayata geçirilen Geredeli Trio Towers projesi Zonguldak' ın ilk ve tek karma projesi olarak yükseliyor. Geredeli Trio Towers Zonguldak metrekaresi 2 bin TL' den başlıyor. Projede satışlar başladı.

Zonguldak Gökçebey'de Agusto deresine köprü çalışması başlatıldı!

Zonguldak' ın Gökçebey ilçesinde Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü ve Gökçebey Belediyesi tarafından ilçenin Çay Mahallesi' nde bulunan Kasımlar köprüsü, yıkılarak yerine yeni köprü yapılıyor...

Zonguldak'ta 5 aile parasını ödedikleri dairelerin ipotekli olduğunu öğrenince şoke oldu!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 2009 yılında ev almak için müteahhide para veren 5 aile, tapuyu almak için gittikleri tapu müdürlüğünde dairelerinin üzerinde ipotek olduğunu öğrenince şoke oldu...

Kiler GYO Zonguldak AVM projesinin değerleme raporunu yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün yaptığı açıklamada Zonguldak AVM projesinin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...Zonguldak AVM projesinin gayrimenkul değerleme raporu haberimizin içindeki ekte yer alıyor

Zonguldak Alaplı Terminali yeni yerine taşındı!

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde şehirlerarası otobüs terminali yeni yerine taşındı, eski terminalin yıkım çalışmaları da başladı. Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, otobüs firmalarının yeni terminalde hizmet vermeye başladığını söyledi...

Zonguldak'ta eski asfalt tesisi ve şantiye binası su altında kaldı!

Zonguldak'ta eski asfalt tesisi ve şantiye binası su altında kaldı. İddiaya göre çevreye dökülen hafriyatın su giderlerini tıkaması sonucu biriken sular, eski asfalt şantiyesi, tünel inşaatı şantiye binası ve futbol sahasını tamamen kapladı.

Zonguldak Geredeli Trio Towers karma proje Haberi

Zonguldak Geredeli Trio Towers karma proje

Geredeli İnşaat tarafından hayata geçirilen Zonguldak Geredeli Trio Towers 3 bloktan oluşuyor. Projedeki daireler  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Zonguldak İl'inde yer alan Geredeli Trio Towers projesinde A bloğun teslim tarihi 2 sene sonra yapılması planlanıyor. A blokta 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Projede daireler metrekaresi 2 bin TL olarak belirlendi.


Geredeli Trio Towers projesi Zonguldak' ın ilk karma projesi olarak geçiyor. Geredeli İnşaat tarafından hayata geçirilen projede AVM ve daireler yer alacak. Projenin tamamının teslim tarihi ise 4 sene sonra yapılması planlanıyor.


Geredeli Trio Towers projesinde sosyal seçenek olarak  kamelya, seyir terasları, çocuk parkları, basketbol sahası, fitness center, cafe, Türk hamamı, sauna,...