06 / 05 / 2024

Çimentaş İzmir kap

Çimentaş İzmir kap

Çimentaş İzmir Çimento tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre Çimentaş İzmir 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı.

İstanbul'da 50 bin konut günlük kiraya veriliyor! Ev sahipleri dikkat: Maliye kapınızı çalabilir!

Maliye, konut sahiplerinin kapısını çalmak için hazırlıkları başlattı. Açıklanan rakamlara göre, airbnb'ye kayıtlı İstanbul’da 50 bin, Antalya’da 30 bin 350, İzmir’de 11 bin 400 ve Bodrum’da da 7 bin 150 gayrimenkul yer alıyor. 

İstinyePark İzmir kapılarını açtı!

İzmirliler 270 dükkan ve 45 restoranın yanı sıra kafelerin de bulunacağı İstinyePark İzmir'i merakla bekliyordu. İzmir'deki en büyük AVM olmaya aday proje İstinyePark İzmir bugün saat 10:00 itibarıyla kapılarını açtı.

İzmir'de iş dünyası seferber oldu! Oteller kapılarını depremzedelere açtı!

İş dünyası İzmir'deki depremin yaralarını el birliği ile sarmak için harekete geçti. Sanayici, kamunun kriz yönetimine destek vereceğini belirtirken, oteller kapılarını evini kaybeden vatandaşlara açtı.

Lüks sitede havuz bakımı yapan iki işçi elektrik akımına kapıldı!

İzmir Çeşme'de lüks bir sitede havuz bakımı yapan iki işçi, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.  

Hilltown Karşıyaka 18 Ekim'de kapılarını açıyor!

Rönesans Gayrimenkul tarafından İzmir’de projesi sürdürülen Hilltown Karşıyaka İzmir'in yeni cazibe merkezi olmayı hedefliyor. 18 Ekim’de kapılarını açmaya hazırlanan Hilltown Karşıyaka, ulusal ve uluslararası prestijli markalara ev sahipliği ev sahipliği yapacak.

İstinyepark İzmir kapılarını 2019'da açacak!

2 milyar liralık yatırımla İzmir Balçova'da Orjin Grup imzası ile hayata geçirilen İstinyepark İzmir kapılarını 2019'da açacak...

Ege Perla AVM bugün kapılarını açıyor!

İzmir Körfezi'nin en güzel noktasında, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. güvencesiyle hayata geçirilen Ege Perla alışveriş merkezi, bugün kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

İzmir Kültürpark 9 Eylül kapısı yenilenmeyi bekliyor!

İzmir Enternasyonal Fuarı'na yıllardır ev sahipliği yapan Kültürpark'ın 9 Eylül Kapısı'nın tavanı zarar gördü Kentin en prestijli yerlerinden olan Kültürpark'ın 9 Eylül Kapısı, bir kez daha dökülmeye başladı.

İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını açtı!

85. İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını açtı. 42 ülkeden şirket ve delegasyonun katılımıyla kapılarını açan İEF'de fuar kapsamında çeşitli gösteriler sunulacak, tiyatro ve sergi gibi etkinlikler gerçekleştirilecek.

İzmir'de elektrik akımına kapılan inşaat işçisi hayatını kaybetti!

İzmir'in Tire ilçesinde boşaltmaya çalıştığı beton mikserine ait tahliye borusunun yüksek gerilim hattı kablosuna temas etmesi üzerine elektrik akımına kapılan inşaat işçisi Musa Şipallioğlu hayatını kaybetti.

Alaçatı The S Hotel kapılarını açtı!

Seçkin mimarisi ve kalite odaklı hizmet anlayışı ile öne çıkan The S Hotel, İstanbul ve İzmir cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırladığı özel davetle ilk konuklarına kapılarını açtı.

İzmir Palm Wings Ephesus Beach Resort kapılarını yeniden açtı!

Peninsula Grubu'nun geçen yıl Sürmeli Grubu'ndan alarak tepeden tırnağa yenilediği İzmir Selçuk'taki Palm Wings Ephesus Beach Resort, Hande Yener konseriyle kapılarını açtı.

Çimentaş İzmir 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Çimentaş İzmir Çimento tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre Çimentaş İzmir 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı.

Çimentaş İzmir kap Haberi

Çimentaş İzmir kap

Çimentaş İzmir Çimento tarafından yapılan açıklama şöyle;


01/01/2015 - 31/12/2015 döneminine ait faaliyet raporumuz  ilişikte pdf dosya olarak verilmektedir.  Dosya için