28 / 04 / 2024

Çimento A.Ş.

Çimento A.Ş.

Çimento A.Ş. Genel Müdürü Kadir Büyükkara, inşaat sektörünün bir ülkedeki kalkınmışlığın göstergesi olduğuna vurgulayarak, "Sektör, Türkiye'de son 12 yılda büyük bir gelişme kaydetmiştir" dedi.

Bu illerdeki bazı çimento ve hazır beton firmalarına rekabet soruşturması açıldı!

Rekabet Kurulu, Ankara, Hatay ve Malatya'da çimento ve hazır beton üretimi ile satışı yapan bazı teşebbüslere ilişkin soruşturma açılmasına karar verdi.

Çimento ve hazır beton sektörüne şok! Cumhurbaşkanı açıkladı: Fahiş fiyat artışları yakın takibe alındı

Yüksek fiyatlarla mücadele için birçok sektörde ağır ceza ve yaptırımlar uygulayan Hükümet şimdi de çimento ve hazır beton sektörünü mercek altına aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ticaret Bakanı Bolat, çimento ve hazır beton sektörü için ağır yaptırımların yolda olduğunu vurguladı.

Türkçimento açıkladı: Çimento sektöründe üretim yüzde 7,7, satış ise yüzde 14,4 arttı!

Çimento sektörünün öndeliğini üstlenen TÜRKÇİMENTO, bu yılın ilk yarısına dair üretim ve satış rakamlarını açıkladı. Bu kapsamda, çimento üretimi geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 7,7 artarak 36,7 milyon tona yükseldi. İç satışları ise yüzde 14,4 arttı.

Demir fiyatlarına zam geldi! Çimento fiyatları ne kadar oldu? İşte 15 Ağustos 2022 demir ve çimento fiyatları

Demir fiyatlarının güncel listesi belli oldu. Demir fiyatlarına bugün zam geldi. Payas demir fiyatlarına bugün 200 lira zam geldi. Peki İstanbul, İzmir ve Karabük demir fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel demir ve çimento fiyatları 15 Ağustos 2022...

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! Çimento fiyatlarına da zam geldi mi? İşte 14 Ağustos 2022 demir ve çimento fiyatları

Geçtiğimiz gün demir fiyatlarında zam kararı alındı. İstanbul ve İzmir ince ve kalın demir fiyatlarına bugün 100 TL zam geldi.  Peki çimento fiyatları ne kadar oldu? İşte, güncel demir ve çimento fiyatları 14 Ağustos 2022...

Çimento ve Hazır Beton Fiyatlarının Konut Yapım Maliyetine Etkisi raporu 11 Mart'ta açıklanacak!

Ülke ve bölge olarak İçinde yer aldığımız ekonomik şartların, çimento ve inşaat sektörlerine etkisinin ele alındığı Çimento ve Hazır Beton Fiyatlarının Konut Yapım Maliyetine Etkisi raporu 11 Mart tarihinde açıklanacak.

Marmara Yd Çimento Lojistik Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Marmara Yd Çimento Lojistik Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı 100 bin TL bedelle Fazlı Mete tarafından açıldı.

Çimento sektöründen zam açıklaması!

Çimento fiyatlarının aşırı zamlanmasını protesto etmek amacıyla 15 gün iş bırakan ve fiyatların düşmemesi durumunda inşaatlarda çalışan 600 bin işçinin işine son vereceklerini belirten müteahhitlere çimento üreticileri tepki gösterdi. 

TÜRKÇİMENTO ve ÇEİS'ten çimento fiyatları açıklaması!

Çimento sektörünün çatı kuruluşları TÜRKÇİMENTO ile Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS), çimento fiyatlarıyla ilgili medyadaki tartışmalar ve çimento endüstrisinde meydana gelen maliyet yükselişleri üzerine kamuoyunu bilgilendirmek için ortak bir açıklama gerçekleştirdi. 

OYAK Beton, OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş. ile birleşti!

OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş., hızlı ve karlı büyüme stratejisi çerçevesinde OYAK Beton ile birleşti.

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği'nden sivil inisiyatif çağrısı!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB), İzmir depreminden sonra binaların güçlendirilmesinde, yenilenmesinde, kontrol ve denetiminde rol sahibi olan tüm sivil toplum kuruluşları, sektör oyuncuları ve meslek odalarını bu alandaki çalışmaları desteklemek üzere bir araya gelmeye çağırdı. 

ÇEİS’ten çimento zam iddialarına ilişkin açıklama!

ÇEİS Yönetim Kurulu Başkanı Tufan Ünal, çimento fiyatlarında 1 Ocak 2019 itibariyle uygulamaya geçeceği iddia edilen yüzde 40'lık artış iddialarına ilişkin açıklamada bulundu...

Sabancı Grubu'ndan çimento fiyatlarına ilişkin açıklama!

Sabancı Holding Çimento Grubu, çimento sektöründeki fiyatlama politikası ile ilgili açıklamada bulundu. Yetkililer, Ocak ayından itibaren bazı düzenlemelerin kaçınılmaz olduğunu belirttiler. 

Çimento A.Ş. Haberi

Çimento A.Ş.

ASKON'un geleneksel hafta sonu etkinliklerinde Nisan ayının konuğu, Çimento A.Ş. Genel Müdürü Kadir Büyükkara idi. 


İnşaat sektörünün ülkedeki kalkınmışlığın göstergesi olduğuna vurgu yapan Büyükkara, "Sektör, Türkiye'de son 12 yılda büyük bir gelişme kaydetmiştir. İnşaat sektörünün gelişmesiyle birlikte binlerce yapı malzemesinin üretimi de gelişmektedir. Bu top yekün bir kalkınmayı etkilemektedir" dedi. 



Pusula...