29 / 04 / 2024

Çimsa iş ortakları

Çimsa iş ortakları

Çimsa'nın İş Ortakları Buluşması, 160 iş ortağının katılımıyla gerçekleştirildi. Çimsa Genel Müdürü Nevra Özhatay, "Sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada Çimsa markasını daha da güçlendirmek için çalışıyoruz" dedi.

Çimsa'nın iş ortakları buluşması yapıldı!

Çimsa'nın iş ortakları buluşması gerçekleşti. Çimsa Genel Müdürü Nevra Ozhatay, " Sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada Çimsa markasını daha da güçlendirmek için çalışıyoruz " dedi.

Çimsa'nın iş ortakları buluşması gerçekleşti!

Çimsa'nın İş Ortaklan Buluşması. 160 iş ortağının katılımıyla gerçekleştirildi. Çimsa Genel Müdürü Nevra Ö. "Sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada Çimsa markasını daha da güçlendirmek için çalışıyoruz" dedi.

Hisseli tapu sahipleri dikkat! Bu önemli bilgi ile tapunuz tek olabilir

Türkiye’de çok sayıda kişi akrabaları veya iş ortaklarıyla beraber paylaştığı tapulara sahip. Bu tür müşterek mülkiyet tapularını nasıl tek bir tapuya çevrileceği ise merak konusu oluyor.  İşte hisseli tapuyu tek tapuya dönüştürme ile ilgili formül haberin devamında ele alınmıştır.

Doğuş GYO'dan kiracılarına kira desteği!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan Gebze Center AVM'de yaşanan ziyaretçi sayısında ve cirolardaki azalış nedeniyle zorluk yaşayan değerli iş ortaklarına destek olmak adına kira düzenlemesi yapıldı...

Ankara'da inşaat şirketine 2 milyon TL'lik dolandırıcılık şoku!

Ankara’nın ünlü inşaat firması ADN Atlas Yapı’nın sahibi olan İş insanı Ahmet Kocaman, şirketi iş ortaklarından Veysel Altun’a devrettikten birkaç ay sonra geri aldı. Devir işlemlerinden sonra Kocaman, haciz memurlarını kapıda gördü.

Carousel AVM’den iş ortaklarına kira indirimi desteği!

Bakırköy'de yer alan Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi, iş ortaklarına destek olmak ve milli ekonomiye katkı sağlamak için kira bedellerinde Haziran ayında yüzde 60, Temmuz ayında yüzde 50, Ağustos ayında yüzde 40 ve Eylül ayında yüzde 30 indirim uygulayacak.

AVM yatırımcılarından normalleşme sürecinde kiracılarına destek!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu, normalleşme takviminin devam eden aşamalarında, iş ortakları olarak gördükleri kiracılarına en üst seviyede destek vermek için kararlı olduklarını açıkladı.

VEGA AVM’lerde kiralara koronavirüs molası!

Türkiye'de faaliyet gösteren 6 VEGA AVM, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını süreci geçene kadar iş ortaklarından kira almıyor.

Bereket Grup bu yıl 4 kıtada faaliyet gösterecek!

Bereket Grup, bugün 125'i aşkın tesisiyle doğrudan 500, tüm iş ortaklarıyla birlikte de 2 bin 500 kişiye istihdam yaratıyor. Yurt dışında da 20 ülkeye ihracat yapan grup, bu yıl yurt dışında daha da büyümeyi planlıyor.

43. Yapı Fuarı-Turkeybuild 24 Ağustos'ta kapılarını açıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri için düzenlediği fuarlar ile her yıl binlerce yabancı yatırımcıyı yerli iş ortaklarıyla buluşturan Hyve Group, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde, 24 – 28 Ağustos 2020 tarihleri arasında 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’u düzenliyor...

Hürriyet Emlak’tan 1 ay ücretsiz üyelik!

Hürriyet Emlak, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle evine kapanmak zorunda kalan iş ortakları için elini taşın altına koydu. Hürriyet Emlak, tüm üyelerine 1 ay ücretsiz kullanım hakkı verdi.

Sabancı Holding Çimento Grubu Cement Day'de buluştu!

Sabancı Holding Çimento Grubu, Akçansa ve Çimsa ile temsil ettikleri çimento sektöründe bulunan vizyon ve misyonunu iş ortaklarıyla paylaşmak için bu yıl ilk kez “Cement Day” isimli bir toplantıda bir araya geldi.

Royal Golf Villalar Hotel The Dome'da tanıtıldı!

TRE Tasarım'ın yenilediği Royal Golf Villalar düzenlenen özel bir davetle Kempinski Hotel The Dome iş ortaklarının beğenisine açıldı.

BOSS4 Gayrimenkul'den geleneksel iftar yemeği!

Boss4 Gayrimenkul'ün geleneksel iftarı yoğun katılımla düzenlendi. İftara; Boss4 Gayrimenkul’ün iş ortakları, eski ve yeni çalışanları, basın mensupları katılım gösterdi.

Atakule GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız yönetim kurulu üye adayları olarak Çiğdem Dilek ve Ramazan Onur Erim'i ortakların onayına sunacak...

Çimsa iş ortakları Haberi

Çimsa iş ortakları

Çimsa'nın İş Ortakları Buluşması, 160 iş ortağının katılımıyla gerçekleştirildi. 

Çimsa Genel Müdürü Nevra Özhatay, "Sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada Çimsa markasını daha da güçlendirmek için çalışıyoruz" dedi. 

Çimento ve yapı malzemeleri sektöründe 40 yılı aşkın süredir fark yaratan çalışmalara imza atan ÇİMSA'nın İş Ortakları Buluşması, 5 Kasım Çarşamba günü Kozyatağı Hilton Oteli'nde gerçekleştirildi. 160 iş ortağının katılımıyla gerçekleştirilen buluşmada, katkı ve desteklerinden dolayı 45 iş ortağına plaket verildi. 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Çimsa Genel Müdürü Nevra Özhatay, çimento sektörünün, birbiri ardına gerçekleştirilen konut, AVM gibi büyük inşaat projeleri, dev altyapı yatırımlarının yanı sıra hız kazanan kentsel dönüşüm sayesinde büyümesini sürdürdüğünü vurguladı. Buna bağlı olarak Çimsa'nın müşteri memnuniyetine öncelik verdiğini belirtenÖzhatay, "Müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik özel ürün ve hizmetler geliştiriyoruz, sadece iç pazarla kalmayıp...