29 / 04 / 2024

Çimsa ortakları

Çimsa ortakları

Çimsa'nın iş ortakları buluşması gerçekleşti. Çimsa Genel Müdürü Nevra Ozhatay, " Sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada Çimsa markasını daha da güçlendirmek için çalışıyoruz " dedi.

Çimsa'nın acı günü! Halis Özer vefat etti!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin iş ortaklarından Halis Özer vefat etti. Halis Özer'in vefatı üzerine Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş bir taziye mesajı yayınladı.

Çimsa yatırım çalışmalarına başlayacak!

Çimsa Eskişehir Fabrikası’nda yapılacak, 55 milyon ABD doları bedele sahip yatırım için çalışmalar 2015 yılının son çeyreğinde başlayacak.

Çimsa, Eskişehir'de çimento yatırımına hazırlanıyor!

Türkiye'nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, Eskişehir Fabrikasında beyaz çimento yatırımına hazırlanıyor. Şirket, bu yatırım için , 55 milyon dolar harcayacak.

Çimsa’dan Eskişehir’e 55 milyon dolar!

Türkiye’nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, Eskişehir Fabrikası’nda 55 milyon dolarlık yeni beyaz çimento yatırımına hazırlanıyor. Bu, şirketin 2015’teki ikinci büyük yatırımı.

Çimsa’dan Eskişehir’e 55 milyon dolarlık yatırım!

Türkiye’nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, Eskişehir Fabrikası’nda 55 milyon dolarlık yeni beyaz çimento yatırımına hazırlanıyor.

Çimsa’dan Eskişehir’e 55 milyon dolarlık dev yatırım!

Türkiye’nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, Eskişehir Fabrikası’nda beyaz çimento yatırımına hazırlanıyor. Şirket, 55 milyon dolarlık yeni yatırım kararını açıkladı.

Çimsa 1. Yapı Kimyasalları Semineri İstanbul’da yapıldı!

Beyaz Çimento ve Kalsiyum Alüminat Çimentosu gibi özel ürünleriyle inovasyon konusunda Türkiye çimento ve yapı malzemeleri sektörüne öncülük eden Çimsa 1. Yapı Kimyasalları Semineri’ni düzenledi.

Çimsa, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği birincilik ödülünü kazandı!

Kadın çalışan istihdam eden Çimsa, şirket bünyesinde cinsiyet eşitliğini sağlamaya yönelik çalışmaları nedeniyle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından ‘Çalışma Hayatında Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Ödülü’ ile onurlandırıldı.

Özak GYO'da hakim ortaklar hisse satışı yapmayacak!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., hakim ortaklar tarafından bu yıl içerisinde ilave bir satış düşünülmediğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle...

Yeni Gimat GYO ortaklarına 13 Temmuz'da bedelsiz pay dağıtacak!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı KAP'a açıklama yaptı. Yeni Gimat GYO'nun bedelsiz sermaye artırımı çerçevesinde, ortaklarına vereceği bedelsiz payların dağıtımına 13 Temmuz'da başlayacak.

İş GYO'nun ortaklarına vereceği bedelsiz pay dağıtımı 20 Mayıs'ta!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bedelsiz sermaye artırımı çerçevesinde, ortaklarına vereceği bedelsiz payların dağıtımına 20 Mayıs 2015 tarihinde başlayacak.

Çimsa Çimento finansal tabloları!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. 3 aylık finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 1 Ocak -31 Mart 2015 dönemine ait finansal tabloları...

Çimsa Çimento faaliyet raporu!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1 Ocak - 31 Mart dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. İşte şirketin 3 aylık raporu...

Çimsa 38. Yapı Fuarı'nda ürünlerini tanıttı!

Türkiye’nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, Yapı Fuarı’nda bu yıl da yerini aldı. 38. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’da, Çimsa’nın yenilikçi ürün ve hizmetleri sektör profesyonellerinin bilgisine sunuldu.

Çimsa ortakları Haberi

Çimsa ortakları

Çimsa'nın İş Ortakları Buluşması, 160 iş ortağının katılımıyla gerçekleştirildi. Çimsa Genel Müdürü Nevra Ozhatay, "Sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada Çimsa markasını daha da güçlendirmek için çalışıyoruz" 


ÇİMENTO ve yapı malzemeleri sektöründe 40 yılı aşkın süredir fark yaratan çalışmalara imza atan ÇİMSA'mn İş Oran Buluşması, Kozyatağı Hilton Otelinde gerçekleştirildi. 160 iş ortağının katılımıyla gerçekleştirilen buluşmada» katkı w desteklerinden dolayı 45 iş ortağına plaket verildi. 


Büyüme arttı Toplantının açılış konuşmasını yapan Çimsa Genel Müdürü Nevra özhatay, çimento sektörünün, birbiri ardına gerçekleştirilen konut. AVM gibi büyük inşaat projeleri, dev altyapı yatırımlarının yanı sıra hız kazanan kentsel dönüşüm sayesinde büyümesini sürdürdüğünü vurguladı. 


Memnuniyeti önemli Buna bağlı olarak Çimsa'nın müşteri memnuniyetine öncelik verdiğini belirten özhatay. "Müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik özel ürün ve hizmetler geliştiriyoruz, sadece iç pazarla kalına>ıp...