18 / 05 / 2024

Çimsanın acı günü

Çimsanın acı günü

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin iş ortaklarından Halis Özer vefat etti. Halis Özer'in vefatı üzerine Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş bir taziye mesajı yayınladı.

Nevşehir Acıgöl TOKİ 2+1 konutlar 2.280 TL taksitle!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Acıgöl projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Acıgöl TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Acıgöl TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Akın Holding'in acı günü! Salih Gültekin vefat etti!

Akın Holding Yönetici Asistanı Esin Gültekin'in babası Salih Gültekin vefat etti. Akın Holding taziye ilanı yayınladı. 

TOKİ'den Nevşehir Acıgöl'e 140 yeni konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut ve 2 dükkan inşa edecek.

TOKİ Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut inşa edecek!

Yeni projeleri için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut hayata geçirecek.

Akiş GYO'nun acı günü! Ali Şükrü Göksel vefat etti!

Akiş GYO A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Selen Kocabaş'ın babası Ali Şükrü Göksel vefat etti. Akkök Holding ve Akiş GYO taziye ilanı yayınladı.

Nevşehir Acıgöl'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Nevşehir İli, Acıgöl ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gürsel Baran'ın acı günü! Safiye Baran vefat etti!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran'ın annesi Safiye Baran hayatını kaybetti. ATO Yönetim Kurulu taziye ilanı yayınladı.

Nevşehir Acıgöl'deki metruk binalar yıkılıyor!

Nevşehir İl Özel İdaresi, Acıgöl'de bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. 

Gökhan Sağnaklar'ın acı günü! Babası Mehmet Reşit Sağnaklar vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Sağnaklar'ın babası Mehmet Reşit Sağnaklar hayatını kaybetti. 

ICC Grup İnşaat'ın acı günü! İsmail Karataş vefat etti!

ICC Grup İnşaat ortaklarından Cem Karataş ve Can Karataş'ın babaları ve Gülizar Karataş'ın eşi İsmail Karataş vefat etti. 

Çelik Yapı'nın acı günü! Hacer Gülten Bayramgil vefat etti!

Çelik Yapı Proje İmalat Montaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü İnşaat Mühendisi İbrahim Korkut'un Kayınvalidesi Hacer Gülten Bayramgil vefat etti.

TOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları 29.04.2020 kazananlar listesi!

TOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları 29.04.2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları 29.04.2020 kazananlar listesi ve Acıgöl kura sonuçları...

TOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları 29.04.2020 kazananlar listesi!

TOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları 29.04.2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları 29.04.2020 kazananlar listesi ve Nevşehir Acıgöl 2020 kura sonuçları...

Çimsanın acı günü Haberi

Çimsanın acı günü

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin iş ortaklarından Halis Özer vefat etti. Halis Özer'in vefatı üzerine Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş bir taziye mesajı yayınladı.


İşte o mesaj;

Değerli iş ortağımız Halis Özer'in vefatını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı...