10 / 05 / 2024

çin 3. uçak pisti inşa ediyor

çin 3. uçak pisti inşa ediyor

Washington'daki Stratejik ve Uluslararası Araştırma Merkezi, yeni elde ettiği uydu görüntülerinde Çin'in, son aylarda Güney Çin Denizi kıyısındaki adalarda üçüncü uçak pistini inşa ediyor.

Ucuz uçak bileti kampanyası! Yurt dışına gidecekler dikkat!

Yurt dışına gidecek vatandaşlar gezginler ve iş insanları için ucuza uçak bileti kampanyası başladığı duyuruldu. Biletbayisi, Türk vatandaşlarının vizesiz seyahat edebileceği ülkeler için uygun fiyatı olan uçak bileti fırsatlarını sunmaktadır. Ucuza uçak bileti kampanyası detayları neler?

TOKİ Uşak projesi için beklenen tarih geldi! 206 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Uşak projesi için beklenen tarih geldi... 206 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap için 3.7 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin ikinci oturumu ise 3 Mayıs tarihinde gerçekleştirildi. Arsa için 3.7 milyar TL'lik teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap için en yüksek teklif hangi firmadan verildi? 

TOKİ Uşak 2023 projesi için düğmeye bastı! 206 yeni konut bugün ihaleye çıkıyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Sivaslı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. Uşak Sivaslı TOKİ 2023 projesinde toplam 206 adet konuta yer verilecek.

THY bölgesel uçak projesini rafa kaldırdı

THY'nin pandemi sonrasında artan uçuş talebini karşılamak için 30 uçak alarak bölgesel uçuş filosu kurma planını rafa kaldırdı. İlk 9 ayda karını yüzde 500 artıran şirket yeni yatırım projesinden maliyet hesapları nedeniyle vazgeçtiği kaydedildi.

Uşak Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Uşak ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Uşak İl Özel İdaresi  tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aristotle Onassis’in doğduğu ev için 3 milyon euroluk teklif!

Onassis Vakfı, Yunan armatör Aristotle Onassis’in doğduğu ev olarak bilinen Manisa'daki tarihi evi satın almak için 3 milyon euroluk teklif verdi. Manisa Akhisar'da yaşayan 85 yaşındaki Mihriye Yalazı ise evi satmayacağını söyledi.

Afyonkarahisar ve Uşak için acele kamulaştırma kararı!

Afyonkarahisar ve Uşak illeri sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Uşak'ta bir inşaat işçisi evinde öldürüldü!

Uşak'ta inşaat işçisi Resul Arslan, yaşadığı evde tabancayla öldürüldü, 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Uşak Ulubey Kanyonu'nda ters ev inşa edilecek!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak adlandırılan Uşak Ulubey Kanyonu'na ters ev inşa edilecek. Bu sayede bölgeye daha fazla turist gelmesi amaçlanıyor.

Uşak’a yeni sanayi sitesi müjdesi!

Uşak Belediyesi ve Sanayi Sitesi Kooperatifi tarafından yapılması planlanan 3. Sanayi Sitesi'nin inşaatına başlandı.

TMSF, Tarkim Uçak Bakım Onarım'ın 3 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Tarkim Uçak Bakım Onarım ve Havacılık A.Ş'ye ait 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Semerkand Line Sitesi'nde yer alan gayrimenkullerin fiyatları 175 bin TL'den başlıyor.

Uşak 3. Sanayi Sitesi'nin temeli atılıyor!

Uşak’ta kent ekonomisine katkı sağlaması planlanan Uşak 3. Sanayi Sitesi'nin temeli atılıyor. Projenin işyeri bulma sorununu ortadan kaldırması planlanıyor.

çin 3. uçak pisti inşa ediyor Haberi

çin 3. uçak pisti inşa ediyor

Washington'daki Stratejik ve Uluslararası Araştırma Merkezi, yeni elde ettiği uydu görüntülerinde Çin'in, son aylarda Güney Çin Denizi kıyısındaki adalarda üçüncü uçak pistini inşa ediyor.


Washington'daki Stratejik ve Uluslararası Araştırma Merkezi, yeni elde ettiği uydu görüntülerinde Çin'in, son aylarda Güney Çin Denizi kıyısındaki adalarda üçüncü uçak pistini inşa etme hazırlıklarında olduğunu tespit etti. 8 Eylül'de alınan görüntülerde Güney Çin Denizi'nde bulunan Mischief resifinde 3 bin 280 metre uzunluğunda dikdörtgen şeklinde bir duvar örüldüğü görüldü. Yetkililer, "Eğer bu inşaat bir uçak pisti yapımına dönerse bu, Çin ordusunun Güney Çin Denizi'ndeki üçüncü uçak pisti olacak" açıklamasında...