25 / 08 / 2024

Çin 36 milyar dolarlık dev demiryolu

Çin 36 milyar dolarlık dev demiryolu

Pekin yönetimi, başkentle liman kenti Tianjin ve komşu eyalet Hebei`yi birbirine bağlayacak mega projeyi onayladı. 1100 kilometre uzunluğundaki proje 2020`de tamamlanacak.

Tuzla Dilek Life Mahall projesinde yüzde 30 peşin 36 ay vade fırsatı! 

Dilek Gıda Dağıtım ve Lojistik imzası ile İstanbul Tuzla Aydınlı'da yükselen Dilek Life Mahall projesinde yüzde 30 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Merkez Bankası da... Dolar için 36,0900 TL...

Bankaların, analistlerin, uzmanların ve kurumların dolar tahminleri merakla beklenmeye devam ediyor. Merkez Bankası'nın da elinden bir şey gelmeyecek. Dolar için 36,0900 TL açıklaması..

Mirador Park Tuzla'da yüzde 40 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

PP Yapı Mirador Marina projesi teslimi sonrasında Mirador Park Tuzla projesi için kolları sıvadı. Mirador Park Tuzla projesi yüzde 40 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta.

Beylikdüzü Kristal Kule'de ofisler yüzde 15 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta!

İhlas Holding, İstanbul’da, ulaşımın kalbinde hayata geçirdiği Kristal Kule projesinde yüzde 15 peşin 36 ay vade fırsatıyla ofis satışlarına başladı.

Denizkoru Sarıyer'de yüzde 40 peşin 36 ay vade fırsatı!

IC Holding tarafından Boğaz’ın gözdesi, Sarıyer'de yükselen Denizkoru Sarıyer'de 1,99 faizle,  yüzde 40 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Denizkoru Sarıyer konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ünlü ekonomist açıkladı: Merkez Bankası kuru kontrol etmek için iki ayda 10 milyar dolardan fazla sattı

Dolarda yükseliş sürerken, ünlü ekonomist Hakan Kara Merkez Bankası’nın sene başından bu yana kuru kontrol etmek için 10 milyar dolardan fazla sattığı söyledi.  Bu açıklamanın ardından seçimden sonra dolar kuru ile ilgili tahminler geldi.

Çin'de konut piyasasına bankalardan 17 milyar dolarlık destek!

Çin'deki bankalar ocak ayından itibaren emlak projeleri için 17 milyar dolar tutarında krediyi onaylayarak konut sektörüne destek verdi.

Deprem bölgesinin yeniden imarı için 46 milyar 800 milyon TL'lik yatırım! Altyapı, eğitim, tarım, ulaşım...

6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremler için bu sene birçok projeye imza atılacak. Projelerin toplam bedelinin 46 milyar 800 milyon TL olması öngörülüyor.

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

Ebruli Başakşehir'de 12 ay ödemesiz, yüzde 20 peşin, 36 ay vade avantajıyla!

Ebruli İnşaat imzası ve Başakşehir Belediyesi güvencesiyle inşa edilen Ebruli Başakşehir projesinde  bankasız kefilsiz,  yüzde 20 peşin, 12 ay ödemesiz, 36 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor. 

Nidapark Ataşehir'de yüzde 40 peşin 36 ay vade avantajı!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen Nidapark Ataşehir projesinde yüzde 40 peşinat ile 36 ay vade avantajı devam ediyor. Nidapark Ataşehir'de konut fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Bahçeli Yaşam Şile İmrenli yüzde 40 peşin, 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Baldaner Ekşi İnşaat (Balek) imzasıyla yükselen Bahçeli Yaşam Şile İmrenli projesi yüzde 40 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. 

Karakaya HES'in 36 yıllık türbinleri yenilenmeye başlandı...

Türkiye'nin ikinci büyük hidroelektrik santrali olan (HES) Karakaya HES'in 36 senelik türbinlerinde başlatılan ve 2026 yılında da tamamlanması planlanan restorasyon projesiyle, senelik 178 gigavatsaat ilave elektrik üretimi gerçekleştirileceği kaydedildi. İşte haberin detayları...

Çin 36 milyar dolarlık dev demiryolu Haberi

Çin 36 milyar dolarlık dev demiryolu

Pekin yönetimi, başkentle liman kenti Tianjin ve komşu eyalet Hebei`yi birbirine bağlayacak mega projeyi onayladı. 1100 kilometre uzunluğundaki proje 2020`de tamamlanacak.


Çin'in geçen yıl duyurduğu Jing-Jin-Ji isimli mega şehir projesinde en önemli adım atılıyor.


Türkiye'nin üçte birlik yüzölçümüne sahip projede başkent Pekin'le liman kenti Tianjin ve komşu eyalet Hebei'yi birbirine bağlayacak dev demiryolu projesi ilan edildi.


Ulusal Kalkınma ve Reform Komisyonu tarafından online yapılan yazılı açıklamaya göre, dokuz ayrı projeyi birbirine bağlayacak demiryolunun uzunluğu 1100 kilometre. Yıl sonunda başlayıp 2020'de tamamlanacak proje, sonraki on yılda adım adım büyütülecek.


Halihazırda nüfusunun yaklaşık 110 milyon olduğu tahmin edilen projenin kapladığı alan, Güney Kore'den iki kez daha...