04 / 05 / 2024

Çin Blockchain ev kiralama

Çin Blockchain ev kiralama

Çin'in e-ticaret sitelerinden biri olan Alibaba'da 3,5 milyon şirket faaliyet gösteriyor. Alibaba'nın sahip olduğu Ant Financial, bir Çin Blockchain ev kiralama platformu başlattı. 

Merkez Bankası, Hafize Gaye Erkan'ın evi için 35 bin TL kira ödüyor iddiası!

İstanbul'da konut kiralarının çok pahalı olmasından yakınıp, annesinde kaldığını açıklayan TCMB Başkan Gaye Erkan için kiralanan ev için, aidat ile beraber 49 bin TL ödeme yapılıyor. İşte ayrıntılar...

Yurtdışından nasıl ev alabilirim?

Son zamanlarda Türk vatandaşları, yurtdışından farklı amaçlarla ev almayı tercih ediyorlar. Bunun başlıca amaçlarından biri de yatırım düşüncesidir. Ayrıca ev alınan ülkede oturum izni almak için de ev almak mantıklı bir tercih olarak görülüyor. Peki yurtdışından nasıl ev alınır?

Prefabrik evde sürekli yaşanır mı? Prefabrik evler neden ucuz? Prefabrik ev için izin gerekir mi?

Prefabrik evler, son dönemde ilgi yoğun. Yaşanan depremden sonra prefabrik yapıların özellikleri vatandaşların gündemini oluşturmaya başladı. Yardım için bu yapılara yönelenler de var, kendisi için prefabrik ev yaptırmak isteyen de. İşte detaylar!

Ev hanımlarının eşlerinden harçlık isteme devri kapandı! Her ay maaş alacaksınız! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sosyal destek ödemeleri devam etmektedir. Bu yardımlar için de ev hanımları da unutulmadı. İşte detaylar!

Bir günde ev sahibi olmak istemez misiniz? Prefabrik evler 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bu pahalılıkta nasıl ev yaparım diye endişe duyan vatandaşlarımız için, prefabrik ev fiyatlarını araştırdık. En uygun fiyatlı prefabrik evleri araştırdık ve sizin için liste haline getirdik. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bir günde ev sahibi olmak istemez misiniz?3 Eylül 2022 Prefabrik evleri fiyat listesi…

Bu pahalılıkta nasıl ev yaparım diye kaygı yaşayan vatandaşlarımız için, prefabrik ev fiyatlarını araştırdık. Sizler için en uygun fiyatlı prefabrik evleri araştırdık. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 3 Eylül 2022 fiyat listesi…

Ev almaya alternatif prefabrik evler için 29 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Ev almaya gücüm yok! Arsa alsam nasıl ev yaparım diye kaygı yaşayan vatandaşlarımız için, prefabrik ev fiyatlarını araştırdık. Sizler için en uygun prefabrik ev fiyatları. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 29 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Gayrimenkul sektöründe Rus hareketliliği başladı! Şirketler çalışanları için ev arıyor! 

Rusya merkezli birçok ambargodan etkilenmemek amacıyla ofislerini Türkiye’ye taşıyor. Aynı zamanda otel satın alarak turizm sektörüne de adım atmaya başlayan Rus şirketler, beyaz yakalı çalışanları için de ev arayışında. 

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için villa mı alıyor?

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, kazandığı  ödüllerini koymak için bir ev yaptırdığını söylemişti. Geçtiğimiz gün açıklamalarda bulunan ünlü isim, ödüllerini villaya taşıyacağını dile getirdi. 

Bekara ev kiralamayan ev sahibine ceza verildi!

Bekar ve erkek olduğu için kendisine ev kiralamayan ev sahibini Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'na şikayet eden vatandaş haklı bulundu. Alınan karar göre; "medeni hal" ve "cinsiyet" temelinde ayrımcılık yasağının ihlal edildiğine hükmedildi, ev sahibine ceza verildi.

Ev alırken gözden kaçırılmaması gerekenler!

Posta Gazetesi köşe yazarı Özlem Denizmen, bugünkü köşesinde ev alırken dikkat edilmesi gerekenleri kaleme aldı ve kendisine sorulan 'Aydın’da yatırım için bir ev alıp kiraya vermek istiyorum. 210 bin liram var. Sizce mantıklı mı?' sorusunu yanıtladı. İşte Özlem Denizmen'in o yazısı...

İspanya'da evini yüksek bedelle kiralayan ev sahibine 9 bin avro ceza!

İspanya Barselona'da belediye, yüksek kira bedeli aldığı için bir ev sahibine toplamda 9 bin avro ceza verdi.

Kira yükselişinin arkasında yatan temel sebep ne?

Türkiye'de kira fiyatları hızla artmaya devam ediyor. Konut stokunun azaldığı şu günlerde vatandaşlar kendileri için uygun ev bulamıyor. 

Çin Blockchain ev kiralama Haberi

Çin Blockchain ev kiralama

200 ülkeyi aşkın 3,5 milyon şirketin faaliyet gösterdiği Alibaba'nın sahip olduğu Ant Financial, bir Çin Blockchain ev kiralama platformu başlatacak. Kripto Para Haber'in haberine göre, Ant Financial kuracağı Blockchain ev kiralama platformu için İnşaat Bankası ve çevrimiçi emlak ajansı Lianjia ile birlikte çalışıyor.

Kişilerin kiralama geçmişlerini kaydedecek olan platform, kiracıların adil konut tahsisi için bir puanlama sistemi sunmalarını sağlayacak.

Çin kiralama piyasasında bir çok sorun yaşanıyor. Çin'de sistematik olmayan kayıt tutma nedeniyle sahte kiralama bilgileri, yasadışı emlakçılar ve kiracılar ile ev sahipleri arasındaki güvensizlik gibi konular yaygın olarak görülüyor. Geçtiğimiz yıl, leasing dolandırıcılığına ilişkin ortalama mali kayıp 2,560 RMB’ye (404 ABD doları) ulaşıldığı bildirildi.

Blockchain, farklı tarafların merkezi bir yöneticiye ihtiyaç duymadan bilgi paylaşmalarına olanak tanıyor. Böylece, herkes aynı anda düzenlenemeyen veya...