30 / 06 / 2024

çin gecekondu

çin gecekondu

ÇİNLİ Hu Guangzhou, tek başına 10 yıl boyunca uğraşıp sadece taş, tahta ve killi toprak kullanarak 7 katlı 'gecekondu' yaptı. 55 yaşındaki adamın 10 yıl önce ölen kardeşlerinin bir gün buraya taşınarak beraber yaşayacaklarını sandığını söyledi.

Gecekondu İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gecekondu İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Cesur ve Yahya Bayer ortaklığında kuruldu.

TOKİ Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayabaşı  Başakşehir İlçesi Kayabaşı Gecekondu Önleme Bölgesi Batı Kısmı Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi yarın gerçekleştirecek.

Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi 1 Aralık'ta!

TOKİ, İstanbul İli, Başakşehir İlçesi Kayabaşı Gecekondu Önleme Bölgesi Batı Kısmı Genel Altyapı İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesini 1 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yüksek konut fiyatları sonrası gecekondu tehdidi!

Son zamanlarda ev fiyatlarında meydana gelen artış dar gelirli vatandaşları gecekondu inşa etmeye yöneltti. 

Antalya Demre'de 21 arsa için kura çekildi!

Antalya'nın Demre ilçesinde bulunan 21 arsa için gerçekleşen  'Gecekondu Yasası' kapsamında noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

Sarıyer Derbent Mahallesi için hazırlanan imar planları değiştirildi!

İstanbul’un en eski gecekondu mahallesi Sarıyer Derbent için 2019'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan imar planları, İSKİ’nin itirazı sonrası değiştirildi. Mahallede planlanan 192 bin metrekarelik konut alanı 189 bin metrekareye indirildi.

Kepez Konyalılar Camii yeniden inşa ediliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde mülkiyet ve imarla ilgili sorunlarının çözülmesiyle şehirleşme süreci tamamlanan Düdenbaşı Mahallesi'nin, gecekondu yıllarında yapılan Konyalılar Camii yeniden inşa ediliyor.

Hakan Tütüncü: Kepez'in gecekondu çehresi değişti!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Perihan-Esat Aral Okulu'nda devam eden spor salonu inşaatında yaptığı konuşmasında, ilçe genelinde yapılan çalışmalarla gecekondu çehresinin değiştirildiğini dile getirdi. 

Ataşehir Belediyesi’nin gecekondu fonu hesabından aidat mı ödendi?

Sayıştay’ın, 2018 denetim raporunda Ataşehir Belediyesi’nin, gecekondu fonu hesabından 1 milyon 516 bin liranın ise Atapark Konutları aidat ödemeleri için kullanıldığı belirtildi...

Diyarbakır Bağlar'da 250 yapı için yıkım kararı!

Diyarbakır'da, yeni yerleşim yerlerinin açılmasıyla birlikte, Bağlar ilçesinde oturanlardan bazıları, çoğu gecekondu olan evlerini terk etti. Bağlar Belediyesi yetkilileri, tespit ettikleri 250 yapı için yıkım kararı verdi.

Binali Yıldırım'dan gecekondu sahiplerine müjde!

AKP İBB Başkan Adayı Yıldırım, gecekondu sahiplerine müjde verdi. Yıldırım, "Maliye Hazinesi arsaları üzerinde evleri olup ilave kaçak kat yapmış ceza tutanakları tutulmuş olan hemşehrilerimiz için de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yeni bir düzenleme yapacağız" dedi...

Sarıyer'deki yüzlerce gecekondu için 'imar barışı' şoku!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Sarıyer'deki yüzlerce gecekondu için karar verdi. Bakanlık, ilçedeki kaçak yapıların imar barışı kapsamında yıkım kararının devam edeceğini açıkladı.

çin gecekondu Haberi

çin gecekondu

ÇİNLİ Hu Guangzhou, tek başına 10 yıl boyunca uğraşıp sadece taş, tahta ve killi toprak kullanarak 7 katlı 'gecekondu' yaptı. Shandong bölgesindeki her an yıkılacakmış gibi duran binayı yıkması gereken yerel yetkililer ise, pek çok turist bu garip yapıyı 'sanat eseri' olarak gördüğü için bir türlü harekete geçemediklerini söyledi. 

Guangzhou hakkında bilgi veren komşuları ise çiftçilikle uğraşan 55 yaşındaki adamın 10 yıl önce ölen kardeşlerinin bir gün buraya taşınarak beraber yaşayacaklarını sandığını...