03 / 05 / 2024

Çin heyeti yatırım

Çin heyeti yatırım

TÜGİK ve TÜÇİDER’in davetlisi olarak Türkiye’ye bir ziyaret gerçekleştiren yaklaşık 20 kişilik Çin heyeti, İstanbul Sanayi Odası ve Ankara Sanayi Odası’nda temaslarda bulunarak iki ülke arasındaki ticari potansiyeli ve yatırımı fırsatlarını değerlendirdi.

Türkiye, Katar'da 18,6 milyar dolar inşaat yatırımı yaptı!

Türkiye ve Katar iş birliği 2020 senesinde koronavirüs salgınına rağmen büyümeye devam etti. Türk inşaat firmaları 2020'de Katar'da 18,6 milyar dolarlık yatırım gerçekleştirdi. 

Moskova'dan dev inşaat yatırımı!

Yeni emlak yatırımları için artan arsa talebi üzerine Moskova’da, belediye eski sanayi tesisi arsa ve arazilerini daha aktif devreye sokmaya başladı. Şehrin farklı bölgelerinde bulunan eski Sovyet sanayi siteleri arazilerine 7 trilyon ruble (91,5 milyar dolar) yatırım yapılacak.

Metal Gayrimenkul ve YK Yatırım Holding'in hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı!

Ömer Saçaklıoğlu ve Metal Yapı Konut'un Metal Gayrimenkul'e verdiği beyanda icra takibi nedeni ile sahip oldukları hisseler üzerine haciz konulduğunu beyan etti.  Bu beyan sonucunda hisseler için YK Yatırım Holding A.Ş. ve Yalçın Yalçınkaya ile yapılan hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı.

Kanal İstanbul için üç farklı yatırım maliyeti mi var?

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'un maliyeti merak ediliyor. Kanal İstanbul için üç farklı yatırım maliyeti mi var?

Artaş İnşaat 2019 yılı yatırım planlarını hazırladı!

Yılı anahtar teslim süreciyle kapatan Artaş İnşaat, 2019 için de yatırım planlarını hazırladı. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Tam gaz çalışmaya devam” dedi...

Yemenli yatırımcılardan Türkiye'de inşaat yatırımı!

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Körfez Ülkeleri Temsilciğinin programına katılan 50'ye yakın Yemenli iş insanları, Türkiye'de enerji, gıda ve inşaat alanında görüşmeler yaptıklarını kaydetti.

Malazgirt'e örnek inşaat yatırımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Muş’un Malazgirt ilçesine sahip çıkması üzerine ilçede yaşayan vatandaşlar ile başka il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlar Malazgirt’te inşaat yatırımı yapmaya başladılar.

Alnair Development İnşaat Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alnair Development İnşaat Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Murad Kortoev tarafından kuruldu. 

Sukkeroğlu İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Sukkeroğlu İnşaat Yatırım Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hothaıfa Abu-Sukar, Darwısh Abu-Sukar, Alhasan Abu-Sukar ve  Mohammad Abu-Sukar ortaklığında kuruldu. 

SKY Property İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

SKY Property İnşaat Yatırım Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Alona Akcan tarafından kuruldu.

Noya Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noya Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Kemal Batuhan tarafından kuruldu. 

Vosa İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vosa İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Vulnet Ademı tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahmet Muhlis Cüher İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ahmet Muhlis Cüher İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Ahmet Muhlis Cüher tarafından 56 milyon 742 bin TL sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu. 

Çin heyeti yatırım Haberi

Çin heyeti yatırım

Heyet, gerçekleştirilen görüşmelerin ardından gıda sektörü öncelikli olmak üzere iki ülke arasındaki ticari işbirliklerinin yoğunlaştırılması kararıyla Türkiye’den ayrıldı.


Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) ve Türk Çin İpek Yolu Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Derneği (TÜÇİDER) davetlisi olarak Türkiye’ye gelen Çin Uluslararası Ticareti Geliştirme Konseyi Gansu Eyalet Komitesi çeşitli temaslar gerçekleştirerek karşılıklı yatırım fırsatlarını değerlendirdi. Üst düzey katılımcıların yer aldığı heyet, başta gıda alanında olmak üzere çeşitli üreticilerle işbirliği yapmak hedefiyle İstanbul Sanayi Odası ve Ankara Sanayi Odası’nda görüşmeler gerçekleştirdi. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nda da temaslarda bulunan Çin heyeti, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Nihat Pakdil ile bir araya geldi.


TÜÇİDER Yönetim Kurulu Başkanı ve Çin Devlet Konseyi 11. Dönem Onursal Milletvekili Prof. Zeyneş İsmail ile TÜGİK Genel...