23 / 05 / 2024

çin inşaat göçük

çin inşaat göçük

Çin'de, bir okulda inşaat iskelesinin çökmesi sonucu 10 kişi öldü. Şinhua ajansının haberinde, başkent Pekin'de inşaat çalışması yapılan bir lisede iskelenin çökmesi nedeniyle 10 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı belirtildi...

İzmir'de yıkılan apartmanların müteahhitleri: İnşaatı o zamanın şartlarına göre yaptık!

İzmir'de 6.6 büyüklüğündeki depremde 114 kişinin ölümüne neden olan binaların müteahhitlerinin de aralarında odluğu 9 kişi adliyeye sevk edildi. Müteahhitlerin savcılıkta verdikleri ifadede, "Biz o zamanın şartlarına göre inşaat yaptık" dedi.

Rize'de inşaat halindeki köprü çöktü: 3 yaralı!

Rize'nin Güneysu ilçesine bağlı Yenicami köyünde inşaat halindeki köprü çöktü, yaşanan olayda 3 kişi yaralandı.

Başakşehir'de inşaatta göçük!

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde bir inşaatta göçük meydana geldi. Olay sonucunda göçük altında kalan 1 işçiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Ümraniye’de metro inşaatı göçüğü soruşturmasında 16 kişiye dava!

Ümraniye’de 2 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan metro inşaatı göçüğü ile ilgili başlatılan soruşturmada 16 kişi hakkında, "Taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İzmir'de inşaatta göçük: 1 ölü!

İzmir'in Torbalı ilçesinde bir inşaatın kalıp sökümü sırasında göçük meydana geldi. Olay sonucunda bir kişi hayatını kaybetti.

Ankara'da inşaatta göçük: 3 ölü, 1 yaralı!

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki inşaatta göçük meydana geldi. Göçük sonucunda 1 kişi yaralanırken, 3 kişi hayatanı kaybetti.

Datça’da sit alanındaki kaçak inşaat yıkıldı!

Datça ilçe merkezine 15 kilometre mesafedeki, imara kapalı olan Sarı Liman mevkisinde yapılan kaçak inşaat yıkıldı.

The Mandarins Acıbadem'in tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor!

Mandarins Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem projesinin tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor...

Kalitesiz demir inşaat güvenliğini tehdit ediyor!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneğince, kalitesiz demir ithalatının inşaat güvenliğini tehdit ettiği açıklandı.

Kalitesiz demir ithalatı inşaat güvenliğini tehdit ediyor!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği kalitesiz inşaat demiri ithalatının inşaat güvenliğini tehdit ettiğini belirtti.

Isparta'da inşaat yıkıntıları nereye dökülecek?

Isparta'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor. Kentte yıkılan binaların inşaat yıkıntı atıklarının düzenli olarak bertaraf edilmesi için bakanlık harekete geçti.

Rusya'daki inşaat projelerinde kısıtlamalar kaldırıldı!

Rusya'nın inşaat dahil bazı sektörlere yönelik kısıtlamaları kaldırması müteahhitlerin yüzünü güldürdü. Gayrimenkul temsilcileri konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Akkuyu Nükleer Santrali'nin inşaatına Körfez ülkeleri talip!

Mersin'de inşa edilecek Akkuyu Nükleer Santrali'nin inşaatına Körfez ülkelerinden bazı şirketleri ilgi gösterdi. Rus yetkilileri "2018 yılında proje için yatırım anlaşmalarına girmeyi planlıyoruz" diye konuştu.

çin inşaat göçük Haberi

çin inşaat göçük

Şinhua ajansının haberinde, başkent Pekin'de inşaat çalışması yapılan bir lisede iskelenin çökmesi nedeniyle 10 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı belirtildi.Yaralıların hastanede tedavi altına alındığı kaydedilirken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği...