28 / 04 / 2024

The Mandarins Acıbadem'in tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor!

The Mandarins Acıbadem'in tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor!

Mandarins Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem projesinin tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor...



Tamamlanan 1. etabı göz kamaştıran The Mandarins Acıbadem'de 1+1’den 5+1 dublekse uzanan 493 daire yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 70 metrekare ile 287 metrekare arasında değişiyor. 


Konuyla ilgili açıklama yapan Mandarins Gayrimenkul Satıştan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Emin Can Aydın, "Tavan yüksekliğini 3.15 metre olarak tasarladığımız The Mandarins Acıbadem’de demir, beton ve diğer yapı malzemelerinin maliyetleri artmasına rağmen hiç duraksamadan konut sahiplerine taahhüt ettiğimiz gibi 1.etap inşaatımızı tamamladık. Tüm ince işçiliklerin de tamamlanması ile Mayıs ayında ev sahiplerimiz dairelerine yerleşmeye başlayacak, yatırımcılar da Nisan ayından itibaren konutlarını kiraya verme işlemlerini gerçekleştirebilecekler" ifadelerini kullandı.


The Mandarins Acıbadem projesi 2 etap olarak inşa ediliyor. Akasya AVM’nin yanında hayata geçirilen proje, başta 15 Temmuz Şehitler Köprüsü olmak üzere, Ünalan metrosu, Uzunçayır metrobüs durağı, Göztepe Medical Park Hastanesi, Doğa Koleji ve Doğuş Üniversitesi gibi önemli lokasyonlara yakın konumda yer alıyor. 

 

http://www.themandarins.com.tr/


Geri Dön