25 / 08 / 2024

çin Kiğılı mağaza

çin Kiğılı mağaza

Hazır giyimin korkulu rüyası haline gelen Çin'in kalbinde ilk Türk markası vitrine çıktı. 2 milyon dolarlık yatırımla Guangzhou'nun en lüks caddesine 500 metrekarelik mağaza açan Kiğılı, Çinliler'e ucuz takım elbise satacak...

Şok Market 9 ayda cirosunu yüzde 99 artırdı mağaza sayısı 10 bin'in üzerine çıktı

İndirim marketi konseptiyle faaliyet gösteren Şok mağaza sayısını 10 bin'in üzerine çıkardı. ŞOK Marketler 2022 yılının üçüncü çeyrek dönemini kapsayan finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderdi.

Kiğılı yurtdışında 11 mağaza açtı!

Ünlü giyim markası Kiğılı yurtdışında 11 mağazanın açılışı yaptı. Açılan mağazaların 6'sı İtalya'da gerçekleşti.

Kiğılı Almanya'daki ilk mağazasını açtı!

Erkek hazır giyim sektörü markalarından Kiğılı, Almanya'daki ilk mağaza açılışını Krefeld şehrinde gerçekleştirdi. König caddesindeki açılışa Türklerin yanı sıra Almanlar da ilgi gösterdi.

Kiğılı Azerbaycan'da 2 yeni mağaza açtı!

Yurt dışında farklı noktalarda büyümeyi amaçlayan erkek hazır giyim sektörü markaları arasında yer alan Kiğılı, Azerbaycan'da 2 yeni mağaza açtı. 

Kiğılı, Azerbaycan'da 3 mağaza açacak!

Kiğılı, Sırbistan ve Romanya mağazalarından sonra ekim ayı sonuna kadar Azerbaycan’da 3 yeni mağaza birden açacağını duyurdu…

Bahar Aydınlatma İstanbul’da mağaza ve ofis açtı!

Ankara'da 33 yıldır faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük entegre dekoratif aydınlatma üreticisi Bahar Aydınlatma, ihracat pazarlarında daha aktif olmak için İstanbul'da mağaza ve design ofis açtı..

Kiğılı yurt dışında beş mağaza açacak!

Erkek giyim markası Kiğılı'nın patronu Abdullah Kiğılı, 100 milyon Euro ciroya sahip şirketin yurt dışıyla hızlı büyüme planladığını belirtiyor. Şirket, bu yıl yurt dışında beş mağaza açacak. Kiğılı, hedeflerinin 2023'te yurtdışında en az 200 mağazaya ulaşmak olduğunu söylüyor…

Kiğılı'dan yurtdışında mağazacılık atağı!

Yurtiçinde 200 mağaza ile gidebilecekleri her yere gittiklerini ifade eden Kiğılı’nın patronu Abdullah Kiğılı, “Gücümüzü yüzde 100 yerli üretimden alıyoruz. Önceliğimiz Balkan ülkeleri olacak” diye açıklama yaptı. 

TAB Gıda mağaza sayısını 50'ye çıkaracak!

TAB Gıda'nın bu yeni zinciri sessiz sedasız büyüyor. Şirket önümüzdeki yıl mağaza sayısının 13'ten 50'li rakamlara ulaşması planlanıyor...

Roman bu yıl 15 mağaza açacak!

Roman, yurt içinde 50'nin, yurt dışında ise 15’in üzerindeki mağazalarına ek olarak corner shop ve bayilikleri ile birlikte toplamda 100 un üzerinde satış noktasına sahip. Roman Kreatif Direktörü Suzan Toplusoy, bu yıl da 15 yeni mağaza açmayı hedeflediklerini belirtti.

Kiğılı 5 yılda 150 mağaza açacak!

Kiğılı CEO’su Hilal Suerdem yaptığı açıklamada, önümüzdeki 5 yıl içerisinde 150 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Kiğılı 25 yeni mağaza açacak!

Yurt dışındaki 26'ncı mağazasını modanın kalbi Paris'te açan Kiğılı, Türkiye'de 15, yurt dışında 10 olmak üzere toplam 25 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Nef'in 103 mağaza ve 43 ofisi bugün satışa çıkıyor!

Nef'in 103 mağaza ve 43 ofisi açık artırma yöntemiyle bugün satışa çıkıyor. Satışa çıkan ticari gayrimenkullerin fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. İşte detaylar...

çin Kiğılı mağaza Haberi

çin Kiğılı mağaza

Beko, Aksa ve Aktaş firmalarının ardından yüzde 100 Türk sermayesiyle Çin'e giren ilk perakende giyim firması markası Kiğılı oldu. 2 milyon dolarlık yatırımla Guangzhou'nun en lüks caddesine mağaza açan şirketin bu pazardaki hedefi, 5 yılda 10 kat büyümek. Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kığılı, üretimde dünya devleriyle yarıştıklarını hatta onlara tasarım ihraç ettiklerini belirterek, "Hep ithal ediyorduk, şimdi kalbine gittik" dedi. 12 yıldır Çin'le ticaret yaptıklarını söyleyen Kiğılı, şöyle konuştu: "Şu anda toplam 5 bin metrekarelik alanda 4 showroomla hizmet veriyoruz. Çin'de kaliteli ürüne ve modaya açık bir kitleyle karşı karşıyayız. Erkek giyimde Türkiye'ye göre farklılıklar söz konusu. Çin'de erkek giyim çok pahalı. Kaliteli ürünü uygun fiyatla sunarak Çinli tüketicilere ulaşabileceğiz." 


ORTAĞI TÜRK WEİBO 

Kiğılı'nın Çin'deki ortağı ise ülkede Zara'dan Massimo...