02 / 05 / 2024

çin kocaeli belgeseli

çin kocaeli belgeseli

İbrahim Karaosmanoğlu, Çin Devlet Televizyonu CCTV’ye röportaj verdi. Çin’de verilen Guangzhou ödülünün ele alındığı röportajda Başkan Karaosmanoğlu, prestijli bir ödüle layık görülmelerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi

İstanbul depremi, İstanbul sınırları içinde kalmayacak!

AKUT Arama Kurtarma Derneği Genel Başkanı Recep Şalcı, olası İstanbul depremi için Kocaeli’deki hazırlıkların çok yüksek düzeyde olması gerektiğine dikkat çekti.

Thodex'in sahibi Fatih Özer'in Kocaeli'deki evinde haciz işlemi yapıldı!

Thodex'in sahibi Fatih Özer'in Kocaeli'deki evinde haciz işlemi yapıldı. Mağdur G.E'nin avukatı Sinan Keskin, "Evde kıymete haiz bir şey bulamadık, ev tamamen boşaltılmıştı" dedi.

Hulusi Kentmen'in İzmit'teki evi restore edilecek!

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Hulusi Kentmen'in Kocaeli İzmit'te bulunan evi restore edilecek. Ev, restore çalışmalarının ardından sanat evi olarak hizmet verecek. 

Gebze-Darıca Metro Hattı'nda son durum ne?

Her gün iş için Kocaeli ile İstanbul arasında seyahat eden 1,3 milyon kişiyi trafik stresinden kurtaracak olan Gebze-Darıca Metro Hattı inşaatı hızla ilerliyor...

İzmit Fuarı’ndaki 30 iş yeri kiralandı!

İzmit Fuarı'nda vatandaşlara hizmet veren iş yerleri için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, açık teklif usulüyle kiralama ihalesi yaptı.

Kocaeli Büyükşehir'den inşaat malzemesi yardımları!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde ikamet eden Ramazan Öz’ün çatı tadilatı için malzeme yardımı gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir'den inşaat malzemesi yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı tarafından Derince Geredeli Mahallesi’nde yaşayan Kadriye Sülün’e inşaat malzemesi yardımı gerçekleştirildi.

İbrahim Karaosmanoğlu'na park teşekkürü!

Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir oğlunun ismini taşıyan park için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

Kocaeli Arslanbey Kültür Merkezi için çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde kültür merkezleri inşa etmeye devam ediyor. Halkın sosyal ihtiyaçlarının karşılandığı bu mekanlar, modern yapılarıyla da dikkat çekiyor.

Kocaeli'de inşaatın kolonu çöktü: 1 ölü, 1 yaralı!

Kocaeli'nin Kartepe içesinde yapımı devam eden Kur'an kursu inşaatında bir kolonun çökmesi sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Kocaeli Çayırova OSB Köprülü Kavşak inşaatında son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova OSB Köprülü Kavşak bölgesinde inşaa çalışmalarını sürdürüyor. Proje kapsamında 6 bin 700 metre yol yapılacak.

Kocaeli Kartepe'de inşaat sektörü için 2 imarlı yol açıldı!

Kocaeli Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Acısu ve İbrikdere Mahallelerinde 2 yeni imar yolunu daha açarak bölgede inşaat yapacak vatandaşlara kolaylık sağladı.

Kocaeli Büyükşehir'den Niğde'ye Ömer Halisdemir Parkı!

15 Temmuz gecesinde darbeci general Semih Terzi’yi vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde şehitler anıtı ve park için kolları sıvadı.

çin kocaeli belgeseli Haberi

çin kocaeli belgeseli


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli ve deprem konulu belgesel hazırlayan Çin Devlet Televizyonu CCTV'ye röportaj verdi. Çin'de verilen Guangzhou ödülünün ele alındığı röportajda Başkan Karaosmanoğlu, prestijli bir ödüle layık görülmelerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Birliği (UCLG), Metropolis ve Guangzhou kenti tarafından ilk kez düzenlenen Uluslararası Kentsel Yenilik ödülü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne verilmişti. 


"KOCAELİ'NDEKİ YER HAREKETLERİNİ 7/24 İZLİYORUZ"

 Çin Devlet Televizyonu'nun sorularını yanıtlayan Başkan Karaosmanoğlu, "17 Ağustos 1999 Depreminde on binlerce hemşerimizi kaybettik. Bir daha bu acıyı yaşamak istemiyoruz. 

Bu amaçla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi'yle işbirliği gerçekleştiriyoruz. Sahip olduğumuz 26 adet deprem ölçüm istasyonu ile Kocaeli'ndeki yer hareketlerini 7/24 izliyoruz" dedi. 


"ŞEHRİ YENİDEN YAPILANDIRDIK" 

Kent Konut ve TOKİ ile birlikte 20 binden fazla daire...