28 / 04 / 2024

Thodex'in sahibi Fatih Özer'in Kocaeli'deki evinde haciz işlemi yapıldı!

Thodex'in sahibi Fatih Özer'in Kocaeli'deki evinde haciz işlemi yapıldı!

Thodex'in sahibi Fatih Özer'in Kocaeli'deki evinde haciz işlemi yapıldı. Mağdur G.E'nin avukatı Sinan Keskin, "Evde kıymete haiz bir şey bulamadık, ev tamamen boşaltılmıştı" dedi.



Kripto sektöründeki Thodex soruşturmasında şirketin sahibi Faruk Fatih Özer'in, Kocaeli Darıca'da bulunan evinde haciz işlemi yapıldı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Thodex sitesi üzerinden kripto para aldığı için mağdur olduğunu iddia eden G.E, avukatı Sinan Keskin tarafından İstanbul Anadolu 2. İcra Müdürlüğüne başvuruda bulunarak, yaklaşık 630 bin lira alacağı için icra takibi başlatıldı. 

Thodex in sahibi Fatih Özer in Kocaeli deki evinde haciz işlemi yapıldı!

Mahkeme, Özer'in, Kocaeli'nin Darıca'da bulunan evinde icra işlemi başlatılacağını açıkladı. 

Bayramoğlu Mahallesi'nde bulunan eve gelen avukat Keskin ve icra memurları, çilingir yardımıyla girdikleri evde haciz işlemi yapıp, içerideki eşyaları kayıt altına aldı. 

Thodex in sahibi Fatih Özer in Kocaeli deki evinde haciz işlemi yapıldı!

- "Ev komple boşaltılmıştı"

Avukat Keskin, haciz işleminden sonra şu açıklamada bulundu: "Evde kıymete haiz bir şey bulamadık, ev tamamen boşaltılmıştı, gördüğümüz manzara bu şekildeydi. Şu anda icra müdürlüğü tarafından Özer'in bütün bankalardaki paralarına, araba, taşınır ve taşınmaz bütün mal varlıklarına haciz işlemleri uygulanmakta."

Sinan Keskin, mağdurların istediklerini elde etmesi için haciz işlemlerini devam edeceklerini söyledi. 

Thodex soruşturmasında haciz işlemleri başlıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön