06 / 05 / 2024

çin pekinde bina tepesinde dağ

çin pekinde bina tepesinde dağ

Çin'in başkenti Pekin'de inşa edilen bir ev görenleri şaşırtıyor. Profesör Zhang adlı Çinli 26 katlı apartmanın en üst katındaki dairesini 'dağ'a çevirdi. Yapay kayalardan dağ inşa ettiren Zhang'ın inşaatı altı yılda bitirdi...

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, verdiği sözü tutarak 18 aydır kirada olan Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı için yeni bina inşa ettirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Ali Göleli, Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

Erashan Gayrimenkul İnşaat Bina Ve Site Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erashan Gayrimenkul İnşaat Bina Ve Site Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aslan tarafından kuruldu.

Bir evin maliyeti ne kadar 2021?

2021 yılı için uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri 1 Eylül'de belli oldu. Peki, bir evin maliyeti ne kadar 2021?

Bir evin maliyeti ne kadar 2020?

2020 yılı için uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri geçtiğimiz Ağustos ayında belli oldu. Peki, bir evin maliyeti ne kadar 2020?

Apartman inşaatı maliyeti 2020!

2020 yılı için uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri dün itibariyle belli oldu. Peki, apartman inşaat maliyet bedeli 2020'de ne kadar oldu? İşte apartman inşaatı maliyeti 2020...

Çin’de bina çöktü: Çok sayıda ölü var!

Çin’in Şanghay şehrinde bir fabrikanın ek binası çöktü. Çökme sonucunda ölü sayısı 10’a yükseldi.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi için 68 bina yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kalan riskli alandaki 5 katlı binayı kamulaştırarak yıktı.

Çin'de bina yıkım çalışmasında faciadan dönüldü!

Çin'de binaların bulunduğu alanda eski bir binanın yıkımı için de çalışma yapılmıştı. Hazırlıklar bitmeden bina kendiliğinden yıkıldı. O anlar cep telefonu kameralarına kaydedildi.

Link Home Gayrimenkul Yatırım İnşaat Bina Yönetimi Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Link Home Gayrimenkul Yatırım İnşaat Bina Yönetimi Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Padar ve Seyfettin Sert  Padar ortaklığında kuruldu.

Tabakhane dönüşüm projesi için 672 bina kamulaştırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 672 binanın kamulaştırma işleminin tamamlandığı belirtildi.

Rize Sivil Havacılık Lisesi için yeni bina yapılacak!

Rize’nin Pazar ilçesinde Sivil Havacılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edildi. 2018 – 2019 eğitim öğretim yılında hizmete açılacak okul için bina yapılacak. 

Didim Devlet Hastanesi'ne ek bina inşa edilecek!

Aydın’da nüfus artışının en yoğun olduğu ilçe olan Didim’e yeni yatırımlar yapılacak. AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Didim'e devlet hastanesi için ek bina müjdesi verdi.

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu için son bina da yıkıldı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan Demirtaşpaşa İlkokulu alanında yer alan 4 katlı son binanın da yıkımına başlandı.

çin pekinde bina tepesinde dağ Haberi

çin pekinde bina tepesinde dağ



Çin'in başkenti Pekin'de inşa edilen bir ev görenleri şaşırtıyor. Profesör Zhang adlı Çinli 26 katlı apartmanın en üst katındaki dairesini 'dağ'a çevirdi. Yasadışı şekilde yapılan inşaat sonucunda apartmanın 26 katlı apartmanın en tepesine dağ dikildi. 


Yapay kayalardan dağ inşa ettiren  Zhang'ın inşaatı altı yılda bitirdi. sesten rahatsız olan bazı apartlardan dağ inşa ettiren  Zhang'ın şaatı altı yılda bitirdi. Apartmanda yaşayanlar ise durumdan şikâyetçi. İnşaat sırasında çıkan sesten rahatsız olan bazı apartman sakinleri taşındı. Zhang'ın bazı komşuları da binada çatlaklar meydana geldiğini iddia etti.


Milliyet...