25 / 05 / 2024

çin Şincia Express Hotel

çin Şincia Express Hotel

Çin’deki Şincia (Xinjia) Express Hotel'in enkazı altındaki 71 kişiden sonuncusunun cansız bedeni de bugün çıkarıldı.

Four Points Express By Sheraton için düğmeye basıldı! Arnavutköy'e 66 odalı yeni otel geliyor!

Four Points Express By Sheraton için start verildi. İstanbul Arnavutköy'de hayata geçirilecek olan proje 56 milyon 523 bin TL'ye mal olacak.

Renault Express Van'ın fiyatları açıklandı! İşlevsel özellikleriyle sektörün lider ticari araçlarından birisi!

Renault Express Van, sektörün lider ticari araçlarından birisi olarak tanıtıldı. İşlevsel özellikleriyle dikkat çeken bu araç için fiyatlar açıklandı. İşte ayrıntılar...

Tefal Express Power Buhar Kazanlı Ütü ne kadara satılıyor,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Express Power SV8062 Buhar Kazanlı Ütü, her türlü kumaş için ideal olan üstün buhar gücüyle kırışıklıkların üstesinden gelir.Peki otomatik sıcaklık ayarı özelliği nedir?

Hakmar Express'te Mont 199 TL fiyatıyla satışta! Sakın kaçırmayın! Hakmar aktüel kataloğu 3 Kasım 2022 fiyat listesi

Hakmar Express'in 3 Kasım 2022 aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Peki Hakmar'da bu hafta hangi ürünler satışa çıkarılacak, fiyatları ne kadar olacak? İşte Hakmar 3 Kasım kataloğu...

Hakmar Express'te Hırka 149 TL, yelek 169 TL, Mont 199 TL! İşte Hakmar kataloğu 3 Kasım 2022 fiyat listesi

Hakmar Express'in 3 Kasım 2022 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki Hakmar'da bu hafta hangi ürünler satışa çıkarılacak? İşte 3 Kasım kataloğu...

Hakmar Express'in yeni kataloğu yayımlandı! Ayçiçek yağında dev indirim! 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Hakmar Express'in 21 Eylül 2022 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki Hakmar'ın yeni kataloğunda hangi ürünler var? Hakmar'da neler indirimde? İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi...

Hakmar Express'in 13 Eylül kataloğu yayımlandı! Çay ve Ayçiçek yağında şok ucuzluk! 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

Hakmar Express Marketin 13 Eylül 2022 aktüel ürünler kataloğu açıklandı. Peki, Hakmar Markete bu hafta hangi aktüel ürünler gelecek, fiyatları ne kadar olacak? İşte 13 Eylül 2022 aktüel ürünler fiyat listesi...

Hakmar Express'te indirimde neler var? 11.08.2022'de sizler için mağazayı gezdik...

Bugün "Hakmar Express'te indirimde neler var?" diye merak ettik ve kendimizi en yakın Hakmar Express mağazasında bulduk. İndirimli ürünleri sizler için fotoğraflayıp bir liste hazırladık.

Hakmar Express'te bu hafta hangi aktüel ürünler var? İşte Hakmar 4 Ağustos 2022 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi

Hakmar Express Market'in  4 Ağustos 2022 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, Hakmar'da bu hafta hangi aktüel ürünler satılacak, fiyatları ne kadar olacak? İşte 4 Ağustos aktüel ürünler fiyat listesi.

Hakmar Express 4 Ağustos 2022 aktüel ürünler kataloğu belli oldu! İşte Hakmar 4 Ağustos 2022 aktüel  fiyat listesi

Hakmar Express Market'in  4 Ağustos 2022 aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Peki, Hakmar'da bu hafta hangi aktüel ürünler satışa sunulacak, fiyatları ne kadar olacak? İşte Hakmar  4 Ağustos aktüel kataloğunun fiyat listesi.

Hakmar Express 28 Temmuz 2022 aktüel ürünler kataloğu açıklandı! İşte Hakmar 28 Temmuz 2022 aktüel  fiyat listesi

Hakmar Express Market'in 28 Temmuz Perşembe 2022 aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Peki, Hakmar'da bugün hangi aktüel ürünler satışa sunulacak, fiyatları ne kadar olacak? İşte Hakmar 28 Temmuz aktüel kataloğunun fiyat listesi.

Hakmar Express 21 Temmuz aktüel ürünler kataloğunda neler var? İşte Hakmar 21 Temmuz 2022  fiyat listesi

Hakmar Express'in 21 Temmuz 2022 aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Peki, Hakmar'a bu hafta hangi aktüel ürünler gelecek, fiyatları ne kadar olacak? İşte Hakmar 21 Temmuz 2022 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi.

Hakmar Express 14 Temmuz Perşembe aktüel ürünler kataloğunda neler var? İşte Hakmar 14 Temmuz 2022  fiyat listesi

Hakmar Express'in 14 Temmuz 2022 aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Peki, Hakmar'a bugün hangi aktüel ürünler gelecek, fiyatları ne kadar olacak? İşte Hakmar 14 Temmuz 2022 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi.

çin Şincia Express Hotel Haberi

çin Şincia Express Hotel

Çin’in güneyinde çöken karantina otelinde ölü sayısı 29’a çıkarken, olaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında sorumlular da gözaltına alındı.

Şinhua ajansının servis ettiği, ülkenin Fucien eyaletine bağlı Çüencou kentinde 7 Mart tarihinde çöken ve Hubey ile Cıciang eyaletlerinin bazı bölgelerinden yeni tip koronavirüs hastaları ile temasa geçenlerin karantinada tutulduğu Şincia (Xinjia) Express Hotel'in enkazı altındaki 71 kişiden sonuncusunun cansız bedeni de bugün çıkarıldı.

Olay mahallinde hafta sonundan bu yana gerçekleştirilen kurtarma çalışmalarında 27 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 2 kişi ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Göçüğe yönelik yürütülen soruşturmada otelin inşası, onarımı ve onay sürecinde ciddi sorunlar bulunduğu belirtildi. Çüencou Belediye Başkan Yardımcısı Hong Zıçiang, olaya ilişkin devam eden soruşturma kapsamında sorumluların gözaltına alındığını...