06 / 05 / 2024

Tefal Express Power Buhar Kazanlı Ütü ne kadara satılıyor,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal Express Power Buhar Kazanlı Ütü ne kadara satılıyor,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Express Power SV8062 Buhar Kazanlı Ütü, her türlü kumaş için ideal olan üstün buhar gücüyle kırışıklıkların üstesinden gelir.Peki otomatik sıcaklık ayarı özelliği nedir?



Tefal Express Power Buhar Kazanlı Ütü ne kadara satılıyor,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi
Kıyafetlerin temizliğine önem verenler aynı zamanda kıyafetlerin kırışık olmasını istemiyor. Böylece etkin buhar gücü ile kırışıklıkları tamamen ortadan kaldıran teknolojiyle bir araya geliyor. Ürün aynı zamanda kireç toplayıcısı özelliği ile yüksek verimlilik ve daha uzun süre kullanım sağlar. 

BUHAR KAZANLI ÜTÜ ÖZELLİKLERİ

  • Daha hızlı ütüleme seansları için 130 g  dakikalık sürekli buhar çıkışı, 6.8 g  dk'lık pompa basıncıyla bir araya gelirken, 450 g dakikalık şok buhar gücü en inatçı kırışıklıkların dahi üstesinden gelir.
  • Durilium AirGlide Autoclean taban olağanüstü kayma ve dayanıklılık sunar. Gelişmiş kireç önleme teknolojisi, bakımı zahmetsiz hale getiren yeni çıkarılabilir kireç avcısı sistemi ile uzun süreli buhar performansı sunar. Ayrıca kolay bakım için kullanışlı aksesuarla birlikte ütü işlemi pratik bir hal alır.
  • Otomatik sıcaklık ayarı teknolojisi ile herhangi bir kumaş üzerinde zahmetsizce ütüleme işlemi gerçekleşir. Ütüleme işlemi sırasında yanma riski olmadan% 100 güvenli ütüleme için mükemmel bir buhar ve sıcaklık kombinasyonu ortaya çıkar.
  • Kıyafetler ütü masasında ütülenebileceği askıdada ütülebilir.Kolay dikey buharlama özelliği, sadece 30 saniyede yıldırım hızında ısınma süresine sahiptir.
  • Daha keyifli ütü seansları için gelişmiş sessiz pompa teknolojisi ile daha yüksek konfor temizlik yaşanır.
  • Kolay taşınan kilit sistemi, daha düzgün ütüleme seansları için çıkarılabilir su haznesi ile taşıma ve depolama sırasında tam güvenlik ve rahatlık sunarak bir sonraki kullanıma hazır olur.
  • Aynı zamanda gelişmiş teknoloji ile oluşturulmuş taban ve buharın ortaklaşa yürüttüğü ütüleme işlemi sayesinde maksimum hijyen için mikrop ve bakterilerin % 99,9' u yok edilir.

Peki buhar kazanlı ütü ne kadara satılıyor?
 


Geri Dön