28 / 04 / 2024

Vestel  No-Frost Buzdolabı ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel  No-Frost Buzdolabı ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Geniş ailelere hitap eden Vestel X 427 Lt No-Frost Buzdolabı, kokuları biribirine karıştırmayan sisteme,taze hava teknolojisine ve çok yönlü soğutma fonksiyonuna sahiptir.Peki ekran koruma moduna sahip olan buzdolabının diğer özellikleri neler?



Vestel  No-Frost Buzdolabı ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi
Geniş bir aileye sahibim diyenler için Vestel No-Frost Buzdolabı geniş iç hacmiyle bir çok besin ürününü taze tüketmeyi sağlıyor.Sahip olduğu fonksiyonlar sayesinde gıdaları uzun süre muhafaza ediyor.

Taze Hava Teknolojisi

Taze hava teknolojisine sahip Vestel No Frost Buzdolabı, ikili soğutma sistemi sayesinde hem dondurucuda hem soğutucuda iki bağımsız hava döngüsü yaratıyor. Böylece buzdolabınızın içerisinde sürekli temiz hava dolaşırken, yiyeceklerinizin kokusu da birbirine karışmamış oluyor. Farklı hava akımları sayesinde soğutucu bölmesinde yiyeceklerin daha uzun süre taze kalmasını sağlıyor. 

Çok Yönlü Soğutma Sistemi

Vestel buzdolaplarında yer alan çok yönlü soğutma sistemi, her rafa ayrı ayrı hava üflenmesini sağlayarak buzdolabının her yerini eşit oranda soğutmaya yarayan teknolojiye sahiptir. Buzdolabının dondurucu bölmesinde karlanma veya buzlanma meydana gelmiyor.

Çok Amaçlı Bölme (Kahvaltılık+ 0°C Bölmesi)

Çok Amaçlı Bölme (Kahvaltılık+ 0°C Bölmesi)  buzdolabınızın bu bölmesini dondurucudan çıkarttığınız gıdaların çözülmesi için kullanmanızı sağlıyor. Kahvaltılık bölmesi olarak da kullanılabilen bu bölüm süt ve süt ürünleri başta olmak üzere, ürünlerinizin daha uzun süre taze bir şekilde korur.

Kokuları Birbirine Karıştırmayan Özel Soğutma Sistemi

Özel Soğutma Sistemi ile soğutucu ve dondurucu bölmeler arasından koku geçisini engeller, yiyeceklerinizi daha uzun süre taze kalmasını sağlar.

Ekran Koruma Modu

Buzdolabının sahip olduğu Ekran Koruma Modu sayesinde buzdolabınızın kapağını açıp kapatmadığınız takdirde ekran ışığı yanmayacak ve kapalı bir konumda görünecektir. 

Peki buzdolabında yer alan otomatik sıcaklık kontrolü ne işe yarıyor?


Geri Dön